Aukso luitelis (999,9) mano manymu yra vertingiausia dovana krikštynų, vaiko gimimo, vestuvių, jubiliejų ar net pirmos komunijos proga. Norėčiau išgirsti Jūsų atsiliepimus.
Šiuo metu net galima padovanoti su drakono ženklu luitelį. Mano manymu, tai dovana, kuri simbolizuota turtą, pagarbą.
tikrai super o kur galima toki isigyt ir kiek gramu reiktu pirkti jusu nuomone?
QUOTE(Asta-bu @ 2012 04 26, 15:33)
Aukso luitelis (999,9) mano manymu yra vertingiausia dovana krikštynų, vaiko gimimo, vestuvių, jubiliejų ar net pirmos komunijos proga. Norėčiau išgirsti Jūsų atsiliepimus.
Šiuo metu net galima padovanoti su drakono ženklu luitelį. Mano manymu, tai dovana, kuri simbolizuota turtą, pagarbą.
Manau,kad tai butu vertingiausia dovana

QUOTE(Vikšrelis @ 2012 05 17, 21:55)
manau, kad tai labai neutrali dovana, kuomet žmogaus visiškai nepažįsti
jei artimesnis tai tikiu, kad galima sugalvoti daug vertingesnę (nefinansine prasme) dovaną 

Pritariu šiai nuomonei

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 19, 17:34)

o as manau, kad pvz. krikstynoms tai geresne dovana nei, kad sidabrinis saukstelis. Luiteli, kai uzaugs, gales i vestuvinius ziedus perdaryti
O juk beveik visus daiktus/dovanas reikia kazkur delti/laikyti, kad dulketu.
Kas zino kokiu dydziu (svorio) ir kainu buna tie luiteliai?

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 05 21, 21:57)
o as manau, kad pvz. krikstynoms tai geresne dovana nei, kad sidabrinis saukstelis. Luiteli, kai uzaugs, gales i vestuvinius ziedus perdaryti

na, jei ten 1 g aukso, tai nieko neišeina padaryti

Perskaičiusi temos pavadinimą jau planavau rašyti, kur aš tą luitelį panaudočiau...
Bet krikštynoms - vienareikšmiškai ne... Ar su gilia potekste, ar juvelyrikai (medaliukui, kryžiukui or pan.), netinkap. O man asmeniškai - patiktų

QUOTE(Vikšrelis @ 2012 05 22, 14:24)
na, jei ten 1 g aukso, tai nieko neišeina padaryti
butent taip ir norejau parasyt
QUOTE(renatelelt @ 2012 06 04, 08:47)
is to vieno gramo nelabai ka pagaminsi, bet mums paaiskino, kad cia gi grynas auksas, o kai daro gaminius, tai prideda visokiu priemaisu ir to svorio buna daugiau tada,
QUOTE(Vikšrelis @ 2012 05 22, 15:24)
o kur tokių rasti?
Tai priklauso nuo sumos, kurią galite skirti dovanai. 1 gr kaina paprastai būna apie 200 Lt. Kiti luitai yra standartinių išmatavimų: 2,5 gr, 5 gr, 10 gr ir t.t. Kuo luitelis didesnis, tuo 1 gr kaina bus mažesnė.
Papildyta:
is 1 gr luitelio, kurio praba 999,9 galima padaryti 1,7 gr aukso dirbinį.
Papildyta:
Aukso luitelis visada išlaikys savo vertę ir tai bus ne tik gražus prisiminimas, bet ir prasminga ir vertinga dovana. Labai gražaus dizaino luiteliai yra su Fortūnos simboliu. Romėnų mitologijoje Fortūna (lot. Fortuna) sėkmės, likimo ir atsitiktinumo deivė.
O kaip atrodo luiteliai, galite rasti šioje nuorodoje : www.goldencob.lt
QUOTE(elyd @ 2012 05 16, 15:38)
tikrai super o kur galima toki isigyt ir kiek gramu reiktu pirkti jusu nuomone?
Papildyta:
is 1 gr luitelio, kurio praba 999,9 galima padaryti 1,7 gr aukso dirbinį.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 05 21, 20:57)

Papildyta:
Aukso luitelis visada išlaikys savo vertę ir tai bus ne tik gražus prisiminimas, bet ir prasminga ir vertinga dovana. Labai gražaus dizaino luiteliai yra su Fortūnos simboliu. Romėnų mitologijoje Fortūna (lot. Fortuna) sėkmės, likimo ir atsitiktinumo deivė.
O kaip atrodo luiteliai, galite rasti šioje nuorodoje : www.goldencob.lt