Mergaitės, štai užmačiau IrisCup taurelių akciją.
Šiaip nežinau nieko apie jas. Bet gal yra naudojančių, ir gal kam pravers ši akcija
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 06 14, 15:32)
Šiaip nežinau nieko apie jas. Bet gal yra naudojančių, ir gal kam pravers ši akcija
Bendradarbė šiandien ją gavo. Lyginant su Yukki taurele Iris cup labai jau mikšta. Nesu bandžiusi kitokių apart Yukki, tai man tas IrisCup taurelės silikono mikštumas visiškai nepatiko
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 06 14, 15:32)
nekreipkit demesio parasiau ir isiaiskinau
QUOTE(Grazu @ 2012 06 20, 11:26)
dalinuosi: uzsisakiau as ta AMULETE taurele, atsiunte tai labai operatyviai, pirmas ispudis irgi nieko yra tokia faina piniginyte, turbut joje reikia laikyti ta taurele. pati taurele labai minksta svelni, nu laukiu savo dieneliu - bandysiu...
Pasiūlymas-patarimas iš mano patirties. Nebijokit pamėginti ir dar nesulaukusi tų dienų Pasipraktikuokite Man tai padėjo Iš 3-čio karto įsidėjau idealiai, net kotelio nejaučiau. Tik jei ka neskubėkit kirpti kotelio, nes per mm kitaip jaučiasi taurelė. Tad pirmyn, ir drąsiai galitėsit laukti mm, žinosit kokių netikėtumų galima laukti.
QUOTE(Grazu @ 2012 06 20, 11:26)
dalinuosi: uzsisakiau as ta AMULETE taurele, atsiunte tai labai operatyviai, pirmas ispudis irgi nieko yra tokia faina piniginyte, turbut joje reikia laikyti ta taurele. pati taurele labai minksta svelni, nu laukiu savo dieneliu - bandysiu...
O kas gamintojas? Kur pirkote? Paguglinau, nieko neismete...
As pasirodo tokia atsilikus nuo gyvenimo, kad tik siandien pirma karta isgirdau apie tokia taurele . Noriu naudojanciu pasiklausti, man po gimdymo kazkokios is vis nesamones su mm prasidejo, labai jau jos gausios, o kas blogiausia nebegaliu tamponu naudoti viduj, nes kazkur ten remiasi, skauda, nezinau turbut gimdos kaklelis nusileido, nes net ideti negaliu i vidu, netelpa . Bet kiek is paveiksliuku supratau, tai ta taurele ne ka mazesne uz tamponus, kazi kaip cia su ja butu? Ir dar, koki tada dydi imti, jei gausios mm rekomenduoja 2, bet jei zemai gimdos kaklelis tai 1, o pas mane kaip suprantu ir tas tas yra.
ir vel Yuuki akcija per grupinis.lt
QUOTE(Felisė @ 2012 06 27, 17:24)
o apie ta Yuuki gali kazkas kazka gero pasakyt ar nelabai?
QUOTE(Felisė @ 2012 06 27, 17:24)
Aciu labai, jau uzsakyta
Sveikos
Kokia tos taureles talpa mazdaug
Kokia tos taureles talpa mazdaug