QUOTE(neringa17 @ 2012 06 12, 15:11)
Sveikutės,
Tik vakar sužinojau apie šias taureles, tai pradėjau domėtis, kaip jos veikia. Kažkur peskaičiau, kad įsidėjus jos sudaro vakuumą?
O tai kam tada skylutės joje? Ar per tas skylutes negali pratekėti?
Ar nešiojant šią taurelę nereikia dėtis net dieninių įklotų?
Skylutės ten miniatiūrinės, lyg būtų su adata pradurtos. Kaip suprantu, tai jų pagalba ir susidaro vakuumas. Ir jį išleisti taip pat patogu.
Dėl pratekėjimo
Visko pasitaiko. Kol kas naudojo ir paketus kartu, bet čia kol tikrai jausiuosi saugiai, ir tai tik dėl savęs pačios. Čia mano baubas, vis bijau, kad pratekės. Bet neseniai įsigijau daugkartinius įklotus (medžiaginius), tai ir naudosiu, dėl saugumo.
QUOTE(pamparam:) @ 2012 06 12, 15:15)
o man rodo,kad laikas baigėsi,mat vakar nepasitikrinau SM, ir štai
Nepergyvenk. Aš savosios taurelės 3mėn.norėjau
Tai akcijų nebuvo, tai pinigų kai akcijos vyko
Tad nepergyvenk, bus dar tų akcijų. Tikrai įsigysi
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2012 06 12, 15:23)
Va ir man įdomu, kaip neišsilaisto išiminėjant tą taurelę
Ir kaip tą padaryti?
Išleidžiat vakuumą ir atsargiai ištraukiat. Man niekad neišsilaistė. Teko ir virš vonios (patogiausiai), ir virš wc keistis, niekas neišsilaistė. Reikia tik nedrebinti rankų, nes bus kaip man. Išslydo iš rankų ir nukrito į unitazą
Bet gerai, kad nieko ten prieš tai nedariau
, tik pasitaisyti (persidėti) taurelę norėjau, nes nepatogiai įsidėjusi buvau. Tai teko greit suktis, lėkti plauti, dar pravirinau (namuose buvau) ir vėl įsidėjau.
Dėl to dabar tvirtai laikau ją suėmusi. Teko lankytis kaime, kaimo tualete, tai kaip tik pagalvojau, kad jei čia būtų nukritusi..
Tektų ir palikti