QUOTE(**dolli** @ 2012 05 19, 16:25)
Sveikos Super Mamytės
Na Štai ir aš įstojau į taurelių naudojimo gretas jausmas nerealus, nereikia kas valandą lakstyti į toletą ir žvalgytis ar neprabėgo tačiau aš esu "naujokė" ir iš pirmo karto nepavyksta įsidėti teisingai taurelės, kartais pavyksta tik iš trečio karto nesuprantu ką darau ne taip, gal netinkamą lankstymo būdą pasirenku
Na Štai ir aš įstojau į taurelių naudojimo gretas jausmas nerealus, nereikia kas valandą lakstyti į toletą ir žvalgytis ar neprabėgo tačiau aš esu "naujokė" ir iš pirmo karto nepavyksta įsidėti teisingai taurelės, kartais pavyksta tik iš trečio karto nesuprantu ką darau ne taip, gal netinkamą lankstymo būdą pasirenku
Sveika, prisijungusi Smagu, jog nenuleidi rankų ir esi patenkinta taurele, nežiūrint į tai, kad kaip pati sakai, nesigauna iš pirmo karto taurelės įsidėti.
Ištikrųjų nemažai priklauso ir nuo sulankstymo būdo ir įgūdžių Nors pati dar tik 2-jas mm turėjau su šia taurele, bet esu patenkinta, ir per pirmas mm mėginau ne vieną lankstymo būdą, kol išsirinkau tą, kuris man patinka ir tinka O visokių kuriozų dar ir man pasitaiko, tai skersai įsidedu, tai per anksti paleidžiu - tai net pajaučiu kaip ji ten išsiskleidžia ir pan.. Bet tai manęs netrikdo, išsiimu ir vėl deduosi, nes įsidėjusi jaučiuosi labai patogiai O man patogiausias "7Fold" lankstymo būdas, tik aš tą užlenkiamą kraštą dar labiau užlenki, kad vos ne trikampis iš taurelės gaunasi. Lengviau įsidėti, ir ne taip staigiai išsiskleidžia, jei netyčia per anksti paleidžiu. Ir pasitikrinimui reikia apvesti pirštu ž labai gerai jaučiasi ar ji jau vietoje O šiaip manau, kad praktikos reikia ir nebijoti savo kūno