QUOTE(RimaJur @ 2013 01 09, 13:38)
Niekada nemegau paketu, tai ilgai naudojau tamponus, beda, kad nuo ju labai issausejo
ir galiausiai apsisprendziau nusipirkti taurele ir tikrai nesigailiu
naudoju dar tik antra cikla, tai dar truksta praktikos, nes kelis kartus pratekejo, ypac po nakties, bet dabar jau neblogai gaunasi, tik aisku ir man skausmingai ji issiima, na bet niekis du vaikus pagimdzius
tik vat minusa viena izvelgiau jau.. Jei eini
"ant rimto reikalo" ir ypac jei uzkieteje viduriai, tai man tik beveik iskrenda
pastenejus pirma karta gerai, kad susigaudziau ir pagavau ja, tai dabar jau bunu pasirengusi tam. Ar dar kam taip buna?
O kaip su pasikeitimu viesajame tualete, juk nenubegsi issiplauti?
as va delto ir pirkau taurele, kad tamponai baisiai sausindavo, be to paskutinem dienom kai jau nebepakankamai prisigerdavo, tai ir tamponus issimti budavo ne itin malonu
po to dar tepliodavo geras pora dienu, tai mmm uzsitesdavo vos ne visa savaite. tad teko ieskoti kitu budu - atradau taurele ir nusprendziau pabandyt
dabar gi viskas chiki
net ir isidet/issimt normaliai pavyksta, nors dar tik vienas pilnas mmm su ja turejau. bet ta problema taureles "judejimo" po kiekvieno pasinaudojimo tualetu man labai aktuali - uztenka nueit ant mazo reikalo ir jau jauciu, kad pasislinko, tai bandau pastumt ja atgal. nemanau, kad problema uzsivakumavime, nes pratekejimo tai nera, net gausiausia diena. gal cia labiau kalti raumenukai "tu vietu"?
ir dar kas labai pradziugino, kad nebeliko tepliojimu, paskutine diena kaip priklauso issiemiau taurele ir pamirsau apie savo dienas