Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Na ką, šiandien pirmoji ilgai lauktų žinoma, kiek įmanoma jų laukti biggrin.gif švenčių diena, tai bandau savo pirkinį ax.gif Kol kas įsidėjo taip pat, kaip ir bandant - kažkokia suplota ji man ten viduj, bet gal išsiskleidė... Sunku kažką daugiau pasakyt kol kas, nes dar tik kokią valandą, jei ne mažiau, su ja sėdžiu, o kadangi pradžia, tai pasekmių reiks laukti ilgėliau lotuliukas.gif Bet naktis bus tikrasis išbandymas. Baisiai tikiuos, kad viskas bus gerai ir pamiršiu tuos atsibudimus didelėj baloj...
Dabar tik galvoju, kaip rytoj elgtis - reikia į darbą, tai nežinau, ar rizikuoti su taurele, ar visgi pribaigti tradicinių priemonių atsargas - su tom bent moku elgtis biggrin.gif Bet turbūt viskas nusispręs po nakties...

Bet šiaip kol kas viskas puikiai, nesijaučia ji man visai, tik pilvą kažko skauda, bet kad jį ir taip skauda kartais, tai nemanau, kad susiję su taurele. Entuziazmo daug, tikiuosi geriausio thumbup.gif
Atsakyti
įsidėjusios apveskit pirštu kraščiuką, pajusit ar išsiskleidusi ir ar vietoje, tada nereikės pergyventi dėl jos mirksiukas.gif man šitas paratimas pačiai labai pravertė ir nu to karto kai pradėjau taip daryt nebuvo jokių nesklandumų... ax.gif
Atsakyti
Kad sunkiai lenda tas pirštas ten, kai taurelė įdėta lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai uzkniso tas taureles gaudymas..tai as prisirisau siula ant galiuko, tai gyvenimas palengvejo ir taurele malonesne pasidare, nes jau zadejau mest ja is savo higienos spinteles biggrin.gif bet va db ateini i WC - su siuliuku ta taurele prisitrauki ir lengvai issitrauki, nereikia jos po ,,ten" gaudyt.. man asmeniskai palengvejo gyvenimas per mmm ir pradedu pamegt taurele siuliuko deka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2012 12 17, 20:07)
Dabar tik galvoju, kaip rytoj elgtis - reikia į darbą, tai nežinau, ar rizikuoti su taurele, ar visgi pribaigti tradicinių priemonių atsargas - su tom bent moku elgtis biggrin.gif Bet turbūt viskas nusispręs po nakties...

Bet šiaip kol kas viskas puikiai, nesijaučia ji man visai, tik pilvą kažko skauda, bet kad jį ir taip skauda kartais, tai nemanau, kad susiję su taurele. Entuziazmo daug, tikiuosi geriausio thumbup.gif

bandykit ir i darba...
jei dar nepasitikite isidekite iklotuka, kad saugiau jaustis. Tikiu, kad viskas bus thumbup.gif

QUOTE(Rdk @ 2012 12 18, 10:08)
mane tai uzkniso tas taureles gaudymas..tai as prisirisau siula ant galiuko, tai gyvenimas palengvejo ir taurele malonesne pasidare, nes jau zadejau mest ja is savo higienos spinteles biggrin.gif bet va db ateini i WC - su siuliuku ta taurele prisitrauki ir lengvai issitrauki, nereikia jos po ,,ten" gaudyt.. man asmeniskai palengvejo gyvenimas per mmm ir pradedu pamegt taurele siuliuko deka smile.gif

thumbup.gif nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik ta siuliuka reiketu turbut keisti kiekviena karta, ar nesikaups net bakterijos.
parasykit kaip sekasi. Gal si ideja ir kitoms pades smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 18 gruodžio 2012 - 12:55
Sveikutės smile.gif Mastau ir aš apie taurelę, kaip tik yra akcija, bet paskaičius jūsų forumą spėju, kad nerekomenduotumėt tokios pirkti http://www.pagauknuolaida.lt/ ?
Atsakyti
QUOTE((li)julija(li) @ 2012 12 18, 15:17)
Sveikutės smile.gif Mastau ir aš apie taurelę, kaip tik yra akcija, bet paskaičius jūsų forumą spėju, kad nerekomenduotumėt tokios pirkti http://www.pagauknuolaida.lt/ ?

tikrai nerekomenduosim schmoll.gif , ypac is sio pardavejo ... skundu pilnas internetas...

be to neaisku nei kas gamintojas, nei is ko pagaminta taurele ir t.t.

tad jokiu garantiju galite nesitiketi...
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 12 18, 12:54)
bandykit ir i darba...
jei dar nepasitikite isidekite iklotuka, kad saugiau jaustis. Tikiu, kad viskas bus  thumbup.gif
thumbup.gif  nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tik ta siuliuka reiketu turbut keisti kiekviena karta, ar nesikaups net bakterijos.
parasykit kaip sekasi. Gal si ideja ir kitoms pades smile.gif

nu as db per si cikla nekeiciau siulo, kita cikla - kita siuliuka uzsiversiu...manau tampona laikyt blogiau negu siuliuka.... na,, man asmeniskai liuks, o tai galvojau mesiu as ja lauk, nes budavau kaip skerdike po egzekucijos laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 18 gruodžio 2012 - 17:27
Sveikos 4u.gif

Ar virindamos taurele dedat dar kazko i vandenuka, sodos ar panasiai? Nepakenktu tai taurelei? Ir kaip siaip iprastai plaut, tai tik po tekanciu vandenu, be jokiu imtymios higienos prausikliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 12 18, 13:54)
bandykit ir i darba...
jei dar nepasitikite isidekite iklotuka, kad saugiau jaustis. Tikiu, kad viskas bus  thumbup.gif
thumbup.gif  nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Beveik puikiai viskas ir buvo, išskyrus keletą mažų nesklandumų smile.gif
Dabar artimiausias tikslas - išmokti ją neskaudžiai išsiimti, nes kol kas vien pagalvojus, kad reikės susitvarkyti, skauda unsure.gif Dar kol kas negaliu pasakyt, kad labai džiaugiuosi savo pirkiniu, nes bjauriausia diena buvo. Bet turiu įtarimų, kad lengvesnėmis dienomis turėtų būt net labai patogu. Bent jau tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 12 18, 19:57)
Sveikos  4u.gif

Ar virindamos taurele dedat dar kazko i vandenuka, sodos ar panasiai? Nepakenktu tai taurelei? Ir kaip siaip iprastai plaut, tai tik po tekanciu vandenu, be jokiu imtymios higienos prausikliu? ax.gif

aš sodos dėjau... Bet ne visad tik kai buvo kvapas, tai panaikino...
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 12 18, 19:57)

nededu nieko. O kam? juk virinant zusta visos bacilos, tai kam det papildomai chemikalu, kad greiciau ta silikona sugadintumem? g.gif
Atsakyti