Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Toms, kas turi gimdos kaklelyje zaizdeliu ir naudoja taurele, ar jokiu salutiniu poveikiu nepajutote? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 12 12, 23:10)
Toms, kas turi gimdos kaklelyje zaizdeliu ir naudoja taurele, ar jokiu salutiniu poveikiu nepajutote?  4u.gif  blush2.gif

Aš gal... Bet nesuvokiu nuo ko čia... Nes dar biopsija prieš pusmetį dariau... Po jos cikls sutrumpėjo apie 23d pasidarė... Tik po poros men pradėjau naudoti taurelę, tai negaliu pasakyt nuo ko tiksliai...
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 12 13, 13:25)
tikrai  doh.gif
41 cm. butu kiek didoka  lotuliukas.gif  biggrin.gif

O ką, bent patikima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2012 12 12, 09:06)
Pusę gyvenimo darbe praleidžiat, negi dėl to reikia taurelės atsisakyt blink.gif Įsigykit antrą ir nebus bėdos.  Netikiu, kad ištisai viešas tualetas būna pilnas, kad niekam nematant negalėtumėt taurelės išsiskalaut. Nusipirkit antrą, akcijų kaip tik pilna, įsidėsint antrą, o kitą išsiplausit ir pasiruošit kitam keitimui.
Galų gale visada gelbsti buteliukas su vandeniu, tikrai nesudėtinga susitvarkyt.

Gal ir taip, butent sitas klausimas ir mane stabdo nuo paskutinio zingsnio pries ja isigyjant. 4u.gif
Atsakyti
Siandien pirmoji diena su taurele... Lyg atrodo pavyksta įsidėti... Nors dar nelabai gaudausi, ka reiksia kada ji prisivakumuoja ar ne, tiesiog įkišu kuo gilyn ir įsivaziduoju, kad gerai... blush2.gif Bandžiau lyg vieną karta pasukti ją, lyg pasisuko, tai gal žneklas kad gerai įdedu... Tačiau kitas klausimas, ar teisingai ji įdėta, jei vaikštant ir atpalaiduojant/sutraukiant ten tuos raumenukus apačioje, atrodo, jog ji taip nemazai pirmyn atgal juda.. Kartais issigastu, kad gal iskris.. Ar ji neturi ten budama visai judeti (nors ir judinami raumenukai)? Keblu susigaudyti man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 12 13, 00:10)
Toms, kas turi gimdos kaklelyje zaizdeliu ir naudoja taurele, ar jokiu salutiniu poveikiu nepajutote?  4u.gif  blush2.gif

aš naudoju du metus, kolkas viskas gerai biggrin.gif Ciklas mano nuo skydliaukės sutrumpėjęs, nuo padidintos vaistų dozės, tad nemanau, kad taurelė įtakojo

QUOTE(MYG @ 2012 12 14, 14:55)
Gal ir taip, butent sitas klausimas ir mane stabdo nuo paskutinio zingsnio pries ja isigyjant. 4u.gif

jei jus paguos - neatsisakiau taurelės darbe net tada, kai tualetas - lauko būdelė, taip kad ir kriauklės nėra. Prie visko prisitaikai, sugalvoji kaip susitvarkyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar gali taurele viduj neatsiskleist? Turiu Meluna, ir niekaip man nepavyksta blink.gif neatsiskleidzia niekaip, bandziau kelis lankstymo budus schmoll.gif Kazkada man daktare sake, kad pas mane gimda palenkta link uzpakalio, gal tai turi kazkokios itakos...
Atsakyti
QUOTE(AmberDi @ 2012 12 16, 21:42)
Ar gali taurele viduj neatsiskleist? Turiu Meluna, ir niekaip man nepavyksta  blink.gif  neatsiskleidzia niekaip, bandziau kelis lankstymo budus schmoll.gif  Kazkada man daktare sake, kad pas mane gimda palenkta link uzpakalio, gal tai turi kazkokios itakos...

Gali-gali, ypač, jei pati taurelė kieta (minkštumai skirtingų gamintojų skirtingi būna). Čia žemiau cituoju savo rašytą žinutę dėl šito klausimo, gal pravers wink.gif

QUOTE(Hennessy @ 2012 12 11, 13:25)
Nežinau, ar čia nuo pozos priklauso, man tas pats buvo, kaip ir jums. Iš pradžių darydavau taip: įsidėjusi taurelę dar įkišdavau pirštą, partaukdavau sienelę, kad įeitų oro. Tačiau šis būdas nepatiko, nes dažnai šitaip dingdavo vakuumas, taigi, dažnai prabėgdavo turinys. Dabar darau kitaip - sulankstau taurelę, įdedu gal trečdalį jos (na, svarbiausia kad ta plačiausia dalis jau viduje būtų) ir tada paleidžiu. Ji normaliai išsiskleidžia, tada jau pilnai išsiskleidusią įdedu iki galo. Tuomet gerai įsisiurbia ir esu rami, kad tikrai išsiskleidusi ten "tupi".

Na ir kadangi žinote, kad gimda užsilenkusi, tai taurelę dėkite ta kryptimi, ne tiesiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 16 gruodžio 2012 - 22:24
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 16, 23:24)
Gali-gali, ypač, jei pati taurelė kieta (minkštumai skirtingų gamintojų skirtingi būna). Čia žemiau cituoju savo rašytą žinutę dėl šito klausimo, gal pravers wink.gif
Na ir kadangi žinote, kad gimda užsilenkusi, tai taurelę dėkite ta kryptimi, ne tiesiai  4u.gif

lyg tai ta kryptimi ir dedu blush2.gif bandziau kaip ir raset trecdali ikisus paleist kad issiskleistu, bet ji neissiskleidzia ir niekur toliau nekyla kad pati prisivakumuotu unsure.gif na jauciu reikes dar daug praktikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 16, 22:24)
Gali-gali, ypač, jei pati taurelė kieta (minkštumai skirtingų gamintojų skirtingi būna).

o aš kaip tik manau, kad kuo minkštesnė, tuo sunkiau išskleist. aš turiu Ladycup S - minštumo indeksas 1,5, ir L - minkštumo indeksas 1. su S nėra problemų, o va L išsiskleidžia į vieną pusę, bet ir lieka tokia suplota, spaudžiama raumenų ir t.t. tada jau tenka pasitelkt fantaziją ir pirštų miklumą, nes pati ten tūnodama ji turbūt niekad taip ir neišsiskleistų ax.gif
ir šiaip sulanksčius rankoj ir atleidus, mažoji tik paukšt ir išsivynioja, o didžioji kažkaip flegmiškiau
na, bet esmė ta, kad gerai padirbėjus, išsiskleidžia visokios. mokytis mokytis ir dar kartą mokytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 16 gruodžio 2012 - 22:42
QUOTE(infuzorija @ 2012 12 16, 22:40)
o aš kaip tik manau, kad kuo minkštesnė, tuo sunkiau išskleist.

Dėl šito gali būti, kažkaip nepagalvojau biggrin.gif
Na, bet esmė, kad reikia surasti sau tinkamą būdą, ir kad viskas įmanoma, reikia tik noro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 12 16, 22:40)
o aš kaip tik manau, kad kuo minkštesnė, tuo sunkiau išskleist. aš turiu Ladycup S - minštumo indeksas 1,5, ir L - minkštumo indeksas 1. su S nėra problemų, o va L išsiskleidžia į vieną pusę, bet ir lieka tokia suplota, spaudžiama raumenų ir t.t. tada jau tenka pasitelkt fantaziją ir pirštų miklumą, nes pati ten tūnodama ji turbūt niekad taip ir neišsiskleistų  ax.gif
ir šiaip sulanksčius rankoj ir atleidus, mažoji tik paukšt ir išsivynioja, o didžioji kažkaip flegmiškiau
na, bet esmė ta, kad gerai padirbėjus, išsiskleidžia visokios. mokytis mokytis ir dar kartą mokytis  ax.gif

o aš nemanau smile.gif. Maniškė kietoka berods 8 iš 10. Irgi ta pati problema, prisiploja. Bet visada padeda lubrikanto lašas.
Atsakyti