QUOTE(Opšra @ 2012 12 10, 16:09)
Tai įtariu, kad ji man viduj nepilnai išsiskleidžia, kiek tikrinau, atrodo lyg suplota būtų. Bandžiau dėtis ir sulankstydama per pusę ir dar per pusę, bet labai jau nepatogu, įspaudus kraštą visai lengvai įsideda. Tik, kaip sakiau, turbūt neišsiskleidžia.
jei neišsiskleidžia - šiek tiek pasuku ratu, tada išsiskleidžia
QUOTE(Zivivi @ 2012 12 11, 14:44)
Turiu ir aš taurelę, bet galiu pasakyti, didžiausias minusas taurelės tas, kad viešam tualete negali jos normaliai praskalaut. Pas mane darbe nėra privataus tualeto su kriaukle, tai norint taurelę praskalaut, reiktų eiti į bendras tualeto patalpas Būtent dėl to ir nenaudoju jos... Namie viskas ok, savaitgaliais irgi viskas oki. Nu bet darbo dieną, tai
Pusę gyvenimo darbe praleidžiat, negi dėl to reikia taurelės atsisakyt Įsigykit antrą ir nebus bėdos. Netikiu, kad ištisai viešas tualetas būna pilnas, kad niekam nematant negalėtumėt taurelės išsiskalaut. Nusipirkit antrą, akcijų kaip tik pilna, įsidėsint antrą, o kitą išsiplausit ir pasiruošit kitam keitimui.
Galų gale visada gelbsti buteliukas su vandeniu, tikrai nesudėtinga susitvarkyt.