Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Felisė @ 2012 05 08, 14:44)
Mažiau siuksliu bus Lietuvoj  smile.gif

blush2.gif Asmeniškai mane šis faktorius mažiausiai jaudina.. blush2.gif Bet išmėginti taurelę mane sugundė - tai, kad ji atsipirks per pvz. 6 mėn., o likusius 1,5 metų galėsiu naudoti nemokėdama pinigų blush2.gif Tai jei naudoti 2 metus, na, jei ilgiau - tai dar geriau smile.gif Bet žinoma, neperkant ir nenaudojant, nereikia ir šiukšlinti smile.gif

QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 08, 14:51)
drinks_cheers.gif
Pradėjau reklamuoti taureles, mano draugiu, dauguma,pirmą kart iš girdo apie tai. smile.gif Gundosi biggrin.gif

Mano kai kurios draugės išvis išgirdusios pasiūlė susikišti pudelius ten.. doh.gif Na, bet nekišu tos nuomonės. Asmeniškai aš labai gerai jaučiuosi su ta taurele. Šiandien pusę dienos teko vairuoti, lakstyti, ir jei ne menstruaciniai spazmai, net užmiršdavau, kad man mm biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 05 08, 20:17)
blush2.gif Asmeniškai mane šis faktorius mažiausiai jaudina..  blush2.gif Bet išmėginti taurelę mane sugundė - tai, kad ji atsipirks per pvz. 6 mėn., o likusius 1,5 metų galėsiu naudoti nemokėdama pinigų  blush2.gif Tai jei naudoti 2 metus, na, jei ilgiau - tai dar geriau smile.gif Bet žinoma, neperkant ir nenaudojant, nereikia ir šiukšlinti smile.gif
Mano kai kurios draugės išvis išgirdusios pasiūlė susikišti pudelius ten..  doh.gif Na, bet nekišu tos nuomonės. Asmeniškai aš labai gerai jaučiuosi su ta taurele. Šiandien pusę dienos teko vairuoti, lakstyti, ir jei ne menstruaciniai spazmai, net užmiršdavau, kad man mm biggrin.gif  thumbup.gif

Mane ir nelabai jaudina blush2.gif aš netikėtai radau jūsų temelę kelis mėn pasekiojau, ir gundžiausi, nes pas mane mmm tokios žiaurios, aš be paketo ir be tampono pirmom dienom nes 2 val išbūti negaliu sad.gif tai piniginiu atžvilgiu man per tris-keturis mėn susitaupys. Ai aš dar maitinu, tai mano antrosios buvo po gimdymo, tai tiek laiko nesirgus atpratus baisiai biggrin.gif ir tie visi pojūčiai kaip kliurkt labai nesvino, pokiekvieno tokio reik lėkt į wc doh.gif
Mh aš ir visokių atsiliepimų ir baimių girdėjau, o tai kaip ji atrodo,o tai kaip ją įsidėti, tai nejauku ten kaišioti ir t.t... Dar nežinau kaip man pirmom dienom, bet tris paskutines su ja atbuvau, ir super, jokių pojūčių neigiamų nebuvo. Ir tuom esu patenkinta mirksiukas.gif bent po kol kas.
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 09, 08:09)
Mane ir nelabai jaudina blush2.gif  aš netikėtai radau jūsų temelę kelis mėn pasekiojau, ir gundžiausi, nes pas mane mmm tokios žiaurios, aš be paketo ir be tampono pirmom dienom nes 2 val išbūti negaliu sad.gif tai piniginiu atžvilgiu  man per tris-keturis mėn susitaupys. Ai aš dar maitinu, tai mano antrosios buvo po gimdymo,  tai tiek laiko nesirgus atpratus baisiai biggrin.gif ir tie visi pojūčiai kaip kliurkt labai nesvino, pokiekvieno tokio reik lėkt į wc doh.gif
Mh aš ir visokių atsiliepimų ir baimių girdėjau, o tai kaip ji atrodo,o tai kaip ją įsidėti, tai nejauku ten kaišioti ir t.t... Dar nežinau kaip man pirmom dienom, bet tris paskutines su ja atbuvau, ir super, jokių pojūčių neigiamų nebuvo. Ir tuom esu patenkinta mirksiukas.gif bent po kol kas.

Aš netyčia užtikau temutę apie daugkartinius paketus ir įklotukus, kur mamukai siūna smile.gif Šiaip skaitinėjausi, ir ten netyčia užtikau apie tokį daiktą kaip menstruacinė taurelė, sudomino, nes nebuvau girdėjusi, paieškojau informacijos. Aišku pirmas įspūdis ją pamačius - kaip ją ten susikišti, juk ji tokia didelė doh.gif Bet kažko neišgąsdino, toliau ieškojau, atradau tuomet SM forumą apie šias taureles, ir pradėjau skaitytis. Merginų patirtis ir įspūdžiais mane pradėjo gundyti, susigundžiau ir labai džiaugiuosi smile.gif thumbup.gif
Ko gero to "kliurkt" jausmo nemėgau labiausiai, nors ir netokios gausios man tos mm. Gal vien dėl to ir naudojau tamponus, bet ciklo pabaigoje tikrai labai nervindavo sausumas.
Atsakyti
Nusipirkau juuki su akcija. Pirkau 2 dydzio, bet kai paemiau, tai man ji baisiai didele pasirode ir tas silikonas toks pokietis, kazkaip pabijojau as ja naudoti g.gif nezinau ar jaukiai su tokia jausciausi. Pasipasakokit kas bandet sitas. Ar gal jos visos tokios, tiesiog labai neiprasta.
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2012 05 16, 21:04)
Nusipirkau juuki su akcija. Pirkau 2 dydzio, bet kai paemiau, tai man ji baisiai didele pasirode ir tas silikonas toks pokietis, kazkaip pabijojau as ja naudoti g.gif nezinau ar jaukiai su tokia jausciausi. Pasipasakokit kas bandet sitas. Ar gal jos visos tokios, tiesiog labai neiprasta.

Jos visos panasios, bet ir siek tiek skiriasi...

palyginimai cia:
http://menstrualcupi...mparison-chart/

as naudoju Yuuki, man tinka ir patinka. Pabandykit ir suzinosit ar ji tinka Jums....
Tik jei neviskas pavyks is pirmo karto, nenusivilkit, klauskit cia patarimu, skaitykit apie naudojima, isidejima/isemima ir bandykit dar.

kaip merginu patirtis siame forume rodo, kartais reikia laiko "susidraugauti" su taurele, t.y. igusti ja tinkamai isideti/isimti. tuomet tikrai jokiu nemaloniu pojuciu neturetumete jausti. PVZ as nejausciu taureles viduje visai.

Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 05 17, 07:11)
Jos visos panasios, bet ir siek tiek skiriasi...

palyginimai cia:

as naudoju Yuuki, man tinka ir patinka. Pabandykit ir suzinosit ar ji tinka Jums....
Tik jei neviskas pavyks is pirmo karto, nenusivilkit, klauskit cia patarimu, skaitykit apie naudojima, isidejima/isemima ir bandykit dar.

kaip merginu patirtis siame forume rodo, kartais reikia laiko "susidraugauti" su taurele, t.y. igusti ja tinkamai isideti/isimti. tuomet tikrai jokiu nemaloniu pojuciu neturetumete jausti. PVZ as nejausciu taureles viduje visai.

Aciu uz padrasinima ir gera nuoroda! Lauksiu mm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2012 05 16, 22:04)

Aš irgi tokią pačia turiu. Nežinau kaip dėl kitų taurelių minkštumo ar kietumo, bet aš net mm nesulaukus išmėginau blush2.gif Iš 3-io karto idealiai įsidėjau thumbup.gif Tad jau mm laukiau su nekantrumu.

QUOTE(Felisė @ 2012 05 17, 07:11)

thumbup.gif Teisingai, aš ilgokai šitą forumą skaitinėjau, ir jau žinojau galimus nesklandumus, tad kai man viskas gan lengvai sekėsi - tai negalėjau atsidžiaugti thumbup.gif Įsidėjusi ją išvis nejaučiu, nors būna pirmą dieną kotelis šiek tiek remiasi į sienelę, bet ir tai jaučiu tik išsiimdamą ją, bet man tai netrukdo smile.gif Dar veinas niuansas, išsiimant kartais paskubu tai šiek tiek nelabai maloniai ją išsitraukiu, bet čia baika.. Nesureikšminu to smile.gif Tad tikrai, nereikia bijoti, nereikia pasiduoti ir tik praktikuotis. thumbup.gif
Atsakyti
Kas patirties turit, o kaip sita taurele is gu-gu puslapio?
http://www.gu-gu.lt/...rele-p-150.html

gundausi pirkti, greitai prireike kelionei, galvoju gal sita, nes kaina kaip ir normali palyginus, o kaip su kokybe, gal turit kas tokia pacia?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 05 18, 10:44)
Kas patirties turit, o kaip sita taurele is gu-gu puslapio?
http://www.gu-gu.lt/...rele-p-150.html
gundausi pirkti, greitai prireike kelionei, galvoju gal sita, nes kaina kaip ir normali palyginus, o kaip su kokybe, gal turit kas tokia pacia?

Uzsienio forumuose atsiliepimai geri.Patikimas gamintojas, del kokybes neabejociau.

Idomu, kad tik vienas dydis, palyginus su kitomis, labiau panasus i pirma.

Viskas priklauso nuo to ar esate gimdziusi naturaliai ir mestruaciju gausumo.
Mano mm pradzioje labai gausios, naudoju Yuuki 2 dydi, kuris beveik dvigubai talpesnis uz femmecup, ir keiciu kas 2-3 val. Dazniau keisti nenoreciau. Ir pirma nakti turiu viena karta atsikelti ispilti, nes kitaip praleidzia. veliau viskas super.

nieko neparasete apie save,
ar gimtete naturaliai? kiek jums metu? ar aukstai gimdos kaklelis(jei zinote)? ir pan.
cia nuotraukos palyginimui:
http://menstrualcups...mparison-photos

o cia dar karta dydziai ir talpa:

Atsakyti
Ačiū Felise uz atsakymą. Na turbut tada man reiketu 2 dydzio, as turiu 2 vaikus,gimdziau naturaliai, ir metu jau virs 30...Tai tada mano mineta taurele atkrinta, gal geriau neskubeti ir atsisiusti is uzsienio g.gif Gal galit parekomenduoti is kokio puslapio geriausiai, gal kokios akcijos būna?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 05 18, 12:25)
Ačiū Felise uz atsakymą. Na turbut tada man reiketu 2 dydzio, as turiu 2 vaikus,gimdziau naturaliai,  ir metu jau virs 30...Tai tada mano mineta taurele atkrinta, gal geriau neskubeti ir atsisiusti is uzsienio g.gif Gal galit parekomenduoti is kokio puslapio geriausiai, gal kokios akcijos būna?

siuo metu akcija nebloga www.nuogimimo.lt
ikalbink drauge ir taurele su maiseliu kainuos tik 50 Lt. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Super Mamytės cool.gif

Na Štai ir aš įstojau į taurelių naudojimo gretas smile.gif jausmas nerealus, nereikia kas valandą lakstyti į toletą ir žvalgytis ar neprabėgo rolleyes.gif tačiau aš esu "naujokė" ir iš pirmo karto nepavyksta įsidėti teisingai taurelės, kartais pavyksta tik iš trečio karto blush2.gif nesuprantu ką darau ne taip, gal netinkamą lankstymo būdą pasirenku g.gif
Atsakyti