QUOTE(*Maja* @ 2012 11 16, 20:03)
Pas mane fleur cup šį ciklą, turiu dar MeLuna, tai kitą ciklą ją pabandysiu. Gal tikrai nuo taurelės priklauso
Tikiuosi jokių infekcijų neturiu
na va paskaitinejau ka merginos naudojancios taureles uzsienio forumuose sako apie kvapa
Ka daryti?
grieztai laikytis visu higienos rekomendaciju.
keiciant nusiplauti rankas, taurele tarp ciklu dezinfekuoti ir t.t.
ir svarbiausia nelaikyti taureles viduje ilgiau kaip 12 val.
Jei nejauciate kitu simptonu - pakaks taurele dezinfekuoti.
dazniausiai (visu gamintoju) rekomenduojamas budas - virinti.
taurele dezinfekuojant (virinant vandenyje 5 min.) visos bakterijos turetu buti sunaikinamos.
as asmeniskai tik praplaunu verdanciu vandeniu, taurele naudoju daugiau kaip metus, keleta kartu buvau su taurele daugiau kaip 12 val. niekada jokio kvapo nesu pastebejusi. bet tikrai NEREKOMENDUOJU daryti kaip as
nezinau kodel, bet ne visoms virinimas vandenyje yra priimtinas ir ne visoms panaikina kvapa (jei jis buvo).
yra ir kitu dezinfekavimo budu - su acto tirpalu su arbatmedzio eteriniu aliejumi, vasara paliekant ant saules ir pan. bet kai kuriu gamintojai nerekomenduoja, nes gali pakenkti taurelei.
jei abejojate arba virinimas nepadejo, gal pabandykit nusipirkti dezinfekavimo tableciu?
Tokiu.
Nors ir chemija
as ju nusipirksiu, nes man atrodo paprasciau ir tikriausiai patikimiau dezinfekuoja, nei tiesiog perpylimas verdanciu vandeniu.
dar tiesa reikia atidziai isvalyti skylutes, nes ten gali kauptis bakterijos.
placiau
cia