QUOTE(Felisė @ 2012 11 13, 17:57)
ar bandete sias dezinfekavimo tabletes?
nu niekaip neprisiruosiu virinti
http://www.nuogimimo...etes-4-vnt.html
Na, čia su ta tablete irgi sakyčiau nemažiau vargo, nei, kad pavirinti taurelę. Šiaip jau aš nevirinu, įmetu į puoduką, užpilu verdančiu vandeniu ir palaikau kelias min., kol pvz. valausi dantis, ar kokią kavą geriu. Viskas. Ir nereikia papildomai pinigų išleisti
Nors nepabandžius nežinau, gal ir geras daiktas. Tiesiog, aš apsieinu ir be jo.. Tad kam mokėti pinigus? Galbūt vienintelis patogumas tas, kad jei nėra sąlygų jos pavirinti arba bent jau nupilti verdančiu vandeniu.. Pvz.kažkur gamtoje.. Bet bent jau man kol kas užtenka tokios procedūros 2k. per ciklą. Pradžioje, ir jau po visko prieš dedant į dėžutę iki kito ciklo.
Papildyta:
QUOTE(Diem @ 2012 11 13, 18:30)
Sveiki,
Susidomejau ir as taurele, kol kas viskas atrodo- baisiai
T.y. nenaudojus atrodo,kad netiks, kad "nuslys", kad nesilaukys
Ir dar ta gausa- ir kainu skirtumas
Gal galit patarti naujokei- kokios firmso geresnes? Kodel Lunette 114Lt kainuoja, o MeLuna 59Lt?
Na, kaip sakoma ir už reklamą reikia mokėti, o reklama įeina į savikainą. Tad ir dėl to gali būti kaina išpūsta.
Kuri taurelė geresnė? Nežinau.
Aš pirkau tokią,kuri tuo metu man pigiausiai gavosi
Su ta mintimi, kad jei netiks-nepatiks, negaila būtų išleistų ir neatsipirkusių pinigų. Bet man pasisekė, nes šį ciklą aš jau naudojau savo taurelę, kaip sakoma "už ačiū"
Ji jau "atidirbo" savo kainą, dabar jau kiek naudosiu - tiek už dyką