i | Skelbimam yra atskira tema. Todėl norint kooperuotis rašykit ten. Šioje temoje dalinamės atsiliepimais. |
QUOTE(Tasty @ 2012 09 23, 12:02)
Ačiū
ml netikrinau, bet paskaičiau aprašymą, kad S toms, kam negausios ar negimdę, o L gausios ar po gimdymų, renkuosi iš fleurcup Ir neapsisprendžiu, nes turiu 2 vaikus, bet mmm negausias Gal aš negerai įsivaizduoju, bet man atrodo, kad jų pačių dydis skiriasi, todėl ir dvejoju , nes kai tik pasirodė, bandžiau rinktis vaistinėje, vaistininkė irgi nežinojo kokį dydį imti
ml netikrinau, bet paskaičiau aprašymą, kad S toms, kam negausios ar negimdę, o L gausios ar po gimdymų, renkuosi iš fleurcup Ir neapsisprendžiu, nes turiu 2 vaikus, bet mmm negausias Gal aš negerai įsivaizduoju, bet man atrodo, kad jų pačių dydis skiriasi, todėl ir dvejoju , nes kai tik pasirodė, bandžiau rinktis vaistinėje, vaistininkė irgi nežinojo kokį dydį imti
Šiaip, manau, nors mm ir negausios, bet visgi rinktis 2-o dydžio. 2 vaikučiai, 2 gimdymai. Kaip suprantu, jau visi takai praplatinti, tai dėl to aš bent jua tikrai rinkčiausi 2-o dydžio
Bet spręsti jums. O gal yra gimdžiusių ir naudojančių 1-o dydžio taurelę?
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 09 23, 15:59)
Keiciu tikrai pakankamai daznai, taurele diena nepersipildo. Ko gero, problema del isidejimo, gal dydzio. Bet per 1,5 metu turejau kazkaip issiaiskinti kaip isideti, kad neprateketu
Na, aš irgi manau, kad per tokį laikotarpį tikrai turėjot išsiaiškinti kaip ją teisinga įsidėti. Tai manyčiau, kad netinkamas dydis..
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 09 24, 10:27)
Šiaip, manau, nors mm ir negausios, bet visgi rinktis 2-o dydžio. 2 vaikučiai, 2 gimdymai. Kaip suprantu, jau visi takai praplatinti, tai dėl to aš bent jua tikrai rinkčiausi 2-o dydžio
Ačiū
Visą naktį mąsčiau, dar apžiūrėjau išmatavimus ir taip pat nusprendžiau imti didesnę
aš gimdžius bet pirkau fleurcup S dydžio ir jinai nepraleidžia man jei teisingai įsidedu
Dyl.lt šiandien akcija Amullete taurelei. Bet kiek pamenu, merginos diskutavo, kad neaiški jos kilmės šalis, nors ir rašo kad pagaminta Prancūzijoje
O aš vat pagalvojau, kad fleurcup.com dabar akcija. Kaip tik būtų galimybė išmėginti kitokią taurelę.. Nu, bet gi kaip tyčia sėdžiu be pinigų Jaučiu vėl teks daboti kaip ir Yukki taurelę Be to turiu draugių, kurios pačios gal ir nepirktų taurelių vien tik dėl to, kad išmėginti, bet nėra labai nusistačiusios prieš jas, tai būtų visai nebrangi dovana vienai ar kitai progai Artėja gimtadieniai, Kalėdos jau nebe už kalnų (biški už kalnų, bet laiaks taip greit lekia, nepastebėsim kaip ir jos ateis).. O gal imtų ir patiktų
Tiesa, lyg buvo kalbėtą, bet neatsimenu.. O ar gali jas naudoti moterys, kurioms sutrumpintas gimdos kaklelis?
Tiesa, lyg buvo kalbėtą, bet neatsimenu.. O ar gali jas naudoti moterys, kurioms sutrumpintas gimdos kaklelis?
Bandziau as cia pasitreniruoti su ta yuuki taurele - isidet pavyko , issiimt siaip ne taip irgi, tik kazkaip tas kotelis trumpas baisiai pasirode, net saltas prakaitas ispyle, kad nesugaudysiu as jos Ar as cia ne taip ikomponavau ta taurele Nu bet lyg gerai isidejo
QUOTE(mandarininė @ 2012 09 27, 13:25)
Bandziau as cia pasitreniruoti su ta yuuki taurele - isidet pavyko , issiimt siaip ne taip irgi, tik kazkaip tas kotelis trumpas baisiai pasirode, net saltas prakaitas ispyle, kad nesugaudysiu as jos Ar as cia ne taip ikomponavau ta taurele Nu bet lyg gerai isidejo
Jei dar ne mm, tai nepergyvenkit. Aš kai treniravausi porą sav. iki mm, tai įsidėjus man kotelis nemaišė visai, sakyčiau kaip tik ilgis buvo. Bet kai prasidėjo mm, tai kotelis pasidarė per ilgas, ir teko jį per pusę patrumpinti. Tad kaip aiškino merginos, gimdos kaklelis per mm nusileidžia žemyn, o po jų vėl kylą aukštyn. Šiaip šitą dalyką irgi galiu patvirtinti, nes tik kai pradėjau naudoti taurelę, pradėjau atkreipti į tai dėmesį.
Ir nereikia panikuoti, jei ir kažkas nesigaus su taurele. Jei jau įsidėjote, būtinai išsitrauksite. Jei nepasiekiat jos, pastumkit raumenukais (lyg tuštintis norėtumėt) ir viskas Sėkmės mėginimuose
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 09 27, 14:30)
Jei dar ne mm, tai nepergyvenkit. Aš kai treniravausi porą sav. iki mm, tai įsidėjus man kotelis nemaišė visai, sakyčiau kaip tik ilgis buvo. Bet kai prasidėjo mm, tai kotelis pasidarė per ilgas, ir teko jį per pusę patrumpinti. Tad kaip aiškino merginos, gimdos kaklelis per mm nusileidžia žemyn, o po jų vėl kylą aukštyn. Šiaip šitą dalyką irgi galiu patvirtinti, nes tik kai pradėjau naudoti taurelę, pradėjau atkreipti į tai dėmesį.
Ir nereikia panikuoti, jei ir kažkas nesigaus su taurele. Jei jau įsidėjote, būtinai išsitrauksite. Jei nepasiekiat jos, pastumkit raumenukais (lyg tuštintis norėtumėt) ir viskas Sėkmės mėginimuose
Aciu, nuraminot Jau tikrai nedaug iki panikos truko
Lauksiu mm ir eksperimentuosiu toliau
QUOTE(mėnulis @ 2012 09 29, 18:45)
Gavau ta Yuuki, tai man ji neatrodo kieta. O jus tas taureles virinatee? Ten angliskoj instrukcijoj parasyta po kiekvieno ciklo pavirint po 5 min.
virinu visada 2 minutes, prieš ir po. Paskutinį kartą užmiršau, tai gal pusvalandį virė . Bet mooncup'as prie kietesnių, tai nieko neatsitiko.
Yra dar skysčiai plauti, bet virinimas pigiau.
Aš nevirinu Tik patį pirmą kartą prieš naudojimą sukišau į mažės buteliukų sterilizatorių O šiaip užpilu verdančiu vandieniu ir palieku gal 5 minutėm (ar kiek gausis). Na o mmm metu tiesiog praplaunu (kartais su muilu vaikišku, nors ir nerekomenduojama )