QUOTE(Mrs_G @ 2012 08 05, 09:23)
laba diena, merginos!
norejau paklausti ar pakanka ta taurele tik praplauti paprastu vandeniu ar yra kazkoks specialus valymo budas?
ar buvo taip, kad taurele perispildytu?
ar naudojant taurele, tepimas yra pastovus dalykas ar cia tik nemokejimo gerai isideti rezultatas?
is anksto dekoju uz atsakymus
Aš perplaunu tiesiog vandeniu, o kartas nuo karto užpilu verdančiu vandeniu ir palaikau kažkiek. Jokiais muilais ir pan. neplaunu, jokių spec. priemonių neketinu pirkti
Servetėlės gal ir geras dalykas būtų, pasiteisintų ne namuose, kai reikia pasikeisti taurelę, bet nėra galimybių jos išplauti. Bet vėlgi, galima apsieiti be jų - pasiimti su savimi buteliuką vandens ir praplauti, išvalyti tualetiniu popieriumi ir pan.
Man dažnai persipildo antrą mmm dieną ryte
Tiesiog paryčiais reikėtų ją pasikeisti, nes labai gausios mmm, bet dažniausiai pramiegu.... Todėl ryte pirmiausiai šaunu į tuliką, nes būna, kad tik atsistojus, prabėga gan smarkiai
Man tepa pirmom dienom. Manau, tai dėl to, jog labai gausios išskyros ir dėl jų tiesiog nepavyksta taurelės pilnai "privakuumuoti", kažkiek praleidžia. Bet tas tepimas, bent pas mane, toks minimalus, užtenka kasdienio įklotuko. Man tai vis tiek 100 kartų geriau ir patogiau, negu paketas
Kažkur nuo trečios dienos netepa visai (nors įklotą vis tiek nešioju), visiškai pamirštu, jog esu su taurele, keičiuosi tik ryte ir vakare.