Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 29, 12:04)
Nemoku graziai nufotkint kaip jus ax.gif  blush2.gif  ax.gif

grazi spalva. ir su good gosip grazu! smile.gif
Atsakyti
Jolius nupeikė, o aš ateinu apginti biggrin.gif Tepasi normaliai, niekas man nedryžuoja, perlamuro labai minimaliai. Neįsivaizduoju, kodėl jai nepatiko...Žinant tai, kad šviesių spalvų pasirinkimas labai skurdus, esu labai patenkina šia spalva. Tepta 3 sluoksniais. Nykštys trumpesnis, nes supjaustytas į salotas biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 29, 12:07)
Jolius nupeikė, o aš ateinu apginti  biggrin.gif Tepasi normaliai, niekas man nedryžuoja, perlamuro labai minimaliai. Neįsivaizduoju, kodėl jai nepatiko...Žinant tai, kad šviesių spalvų pasirinkimas labai skurdus, esu labai patenkina šia spalva. Tepta 3 sluoksniais. Nykštys trumpesnis, nes supjaustytas į salotas  biggrin.gif  biggrin.gif

Tikrai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 29, 12:07)
Jolius nupeikė, o aš ateinu apginti  biggrin.gif Tepasi normaliai, niekas man nedryžuoja, perlamuro labai minimaliai. Neįsivaizduoju, kodėl jai nepatiko...Žinant tai, kad šviesių spalvų pasirinkimas labai skurdus, esu labai patenkina šia spalva. Tepta 3 sluoksniais. Nykštys trumpesnis, nes supjaustytas į salotas  biggrin.gif  biggrin.gif

[

Nu zinok ma tai kazkoks nesusipratimas ji buvo doh.gif lotuliukas.gif vaizdas ir spalva patiko, bet pats lakavimas - tai ne schmoll.gif ...kiek zinau ne man vienai beja biggrin.gif Kaip ir pink smoothies, nu irgi nepakenciamai lakuojas doh.gif Gal kokia partija nevykus pas man buvo g.gif

mmazuliuke spalva tai liuks, alia kode ant nagu atrodo lyg ji kazkokia marmuru uztepta, vietomis sviesiau, vietomis tamsiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 balandžio 2012 - 11:38
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 29, 12:31)
Nu zinok ma tai kazkoks nesusipratimas ji buvo doh.gif  lotuliukas.gif  vaizdas ir spalva patiko, bet pats lakavimas - tai ne schmoll.gif ...kiek zinau ne man vienai beja biggrin.gif Kaip ir pink smoothies, nu irgi nepakenciamai lakuojas doh.gif Gal kokia partija nevykus pas man buvo g.gif

mmazuliuke spalva tai liuks, alia kode ant nagu atrodo lyg ji kazkokia marmuru uztepta, vietomis sviesiau, vietomis tamsiau unsure.gif

O todel ka reikejo dar vieno sluoksnio wub.gif nors 2 lakavau ax.gif kazin jei dadeciau dabar? g.gif o ir lakuotoja is manes dar nekokia,turiu i ka lygiuotis dar blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif jungiuosi ir aš į Jūsų būrį smile.gif lakuoju nagučius su Harmony. Buvau nusilakavus su Just in case tomorrow never comes, nu ir, žinokit, apturėjau absurdo vakarienę norėdama nuvalyti... doh.gif visiškai man netirpo tas lakas, po to dar ir foundation reikėjo pašlifuot... paskaičiau, kad palaikius foundation ilgiau po lempa būna sunkiau jį nuvalyt. Aš laikiau 90 s (nes lempą galima tokiai trukmei nustatyt - maniau nieko neatsitiks, kad 1,5 min., o ne 1.. blush2.gif )
Be to, dar norėdama pataupyt ir, taip pat prisiskaičius Jūsų komentarų blush2.gif biggrin.gif , nusprendžiau panaudot papigiaiską valiklį... blush2.gif
Noriu paklaust, ar galėjo tas foundation ir piguvos variantas turėti įtakos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 04 29, 13:52)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  jungiuosi ir aš į Jūsų būrį  smile.gif lakuoju nagučius su Harmony. Buvau nusilakavus su Just in case tomorrow never comes, nu ir, žinokit, apturėjau absurdo vakarienę norėdama nuvalyti...  doh.gif visiškai man netirpo tas lakas, po to dar ir foundation reikėjo pašlifuot... paskaičiau, kad palaikius foundation ilgiau po lempa būna sunkiau jį nuvalyt. Aš laikiau 90 s (nes lempą galima tokiai trukmei nustatyt - maniau nieko neatsitiks, kad 1,5 min., o ne 1..  blush2.gif )
Be to, dar norėdama pataupyt ir, taip pat prisiskaičius Jūsų komentarų  blush2.gif  biggrin.gif , nusprendžiau panaudot papigiaiską valiklį...  blush2.gif
Noriu paklaust, ar galėjo tas foundation ir piguvos variantas turėti įtakos?  g.gif

O ar pati laka pashiausiai grubesne dilde,pries ji tirpindama?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 29, 12:56)
O ar pati laka pashiausiai grubesne dilde,pries ji tirpindama?

Šiaušiau, bandžiau ir be pašiaušimo, ir vis tiek tas pats galas... doh.gif arba gal per mažai šiaušiau. g.gif žiūrėjau ta klipuką iš youtube, kur nurodyta eiga su harmony. Įdomiai ten - iš pradžių atrodo, kad ne kiek pašiaušia, o apskritai spalvą nudildina, o po folijos nuėmimo jau rodo susigarbiniavusį, atsilaupiusį laką (spalvą). Tai ar tik šiek tiek pašaiušt ar jau gerokai reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 04 29, 14:40)
Šiaušiau, bandžiau ir be pašiaušimo, ir vis tiek tas pats galas...  doh.gif arba gal per mažai šiaušiau.  g.gif žiūrėjau ta klipuką iš youtube, kur nurodyta eiga su harmony. Įdomiai ten - iš pradžių atrodo, kad ne kiek pašiaušia, o apskritai spalvą nudildina, o po folijos nuėmimo jau rodo susigarbiniavusį, atsilaupiusį laką (spalvą). Tai ar tik šiek tiek pašaiušt ar jau gerokai reikėtų?

na ta pasiausima reik"pagaut" nes reikia nudidlinti topa, kad tas acetonas isigertu jau i laka..aishku siulyciau pabandyti spec removeri,o ne pigu acetona 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti daugiau dirbančių, kaip naudojat lempą - su taimeriu ar be? Nes pati, prisiklausius, kad be taimerio ilgiau tarnauja lemputės, įjungiu ir nuolat žvilgčioju į laikrodį g.gif Nervuoja doh.gif

Ir kaip ten su IBD spalvų nuėmimu - sunkiau nei HG ar panašiai? Nes merginos dejavo dėl Mango blush2.gif turiu porą spalvų, kol kas dar neatėjo laikas nuėmimui. O kol doleris pakritęs, taip norisi keletą spalvų pasiimti ax.gif

Beja, pasiėmiau porą Shellac spalvų - gražios, pigmentuotos, ale tirštumas nesvietiškas doh.gif Kaina kosminė, dabar vyksta "akcija" - TIK 79 Lt Lt lotuliukas.gif vietoj 90 Lt už perpus mažesnį kiekį nei HG doh.gif

Išbandysiu, kaip ten laikymas nešiaušiant ir kaip nusiima ax.gif Nes mačiau ebay normalaus dydžio bazę ir topą už padorią kainą ax.gif
Atsakyti
kuom skiriasi sitas nuo sio?
1.
http://www.beautysup...sh-ph-bond-.jpg

2. http://www.sunnynail...icula-15-ml.jpg

nes cia tiek buvo sneketa apie rugstini, nerugstini, nes susimaisiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 29 balandžio 2012 - 14:45
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 29, 13:47)
na ta pasiausima reik"pagaut" nes reikia nudidlinti topa, kad tas acetonas isigertu jau i laka..aishku siulyciau pabandyti spec removeri,o ne pigu acetona 4u.gif

Ačiū 4u.gif vat ir galvoju, kad gal per mažai šiaušiau. Kitą sykį mėginsiu daugiau smile.gif kai taip nepasisekė, tai ir nusprendžiau - nėr ko taupyt lotuliukas.gif
Atsakyti