labukas, gal kas bande siuos firmos BLUESKY shellac UV Soak, gal yra kokiu atsiliepimu? aciu
QUOTE(deivi @ 2012 04 28, 12:04)
labukas, gal kas bande siuos firmos BLUESKY shellac UV Soak, gal yra kokiu atsiliepimu? aciu
asmeniškai nebandžiau, bet, kiek girdėjau, geriau su jais neprasidėti
QUOTE(freza80 @ 2012 04 28, 12:15)
aciu, jauciu geriausiai pirkti IBD arba HARMONY,ane? ziuriu jums dauguma jie patinka
QUOTE(freza80 @ 2012 04 28, 12:15)
Sveikos
Nu ka siandien savuosius apsitvarkysiu nagenas,isnesiojau savaite
Bandau Harmony romeveri
Bandau Harmony romeveri
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 28, 19:40)
Sveikos
Bandau Harmony romeveri
Bandau Harmony romeveri
maniskiams irgi siandien savaite. kaire ranka super atrodo nepaisant nuaugimo, o desines rankos smiliaus nago kampas nuskilo, bet sitas nagas pas mane niekad tvirtumu nepasizymejo... bet valyt dar nevalysiu, nes nauji lakai dar neatkeliavo, o tuo paciu ner prasmes
QUOTE(vilze @ 2012 04 28, 20:01)
maniskiams irgi siandien savaite. kaire ranka super atrodo nepaisant nuaugimo, o desines rankos smiliaus nago kampas nuskilo, bet sitas nagas pas mane niekad tvirtumu nepasizymejo... bet valyt dar nevalysiu, nes nauji lakai dar neatkeliavo, o tuo paciu ner prasmes
Pas mane si karta buvo blogai padengti galiukai pachimicinau naktim besidarydama pedikiuras uztat liuks.laikys dar ilgai
Merginos, pagelbekit, per kuria tarpininke uzsakinejat Harmony priemones? Noriu pirma karta uzsipirkti sau naudojimui, reikia visu priemoniu, tame tarpe ir lempos. As nemoku per e-bay.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 28, 21:19)
pusmeti galesi but rami
Ei tiek nereik
Vakar ant savo trumpu nagenu isbandziau IBD Mogul
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 29, 10:11)
O kur vaizdai?