[quote=Emsija,2012 04 27, 08:40]
[quote=Jolkuce,2012 04 27, 08:27]
Rodau viena is nauju spalvu, na tokia sakyc smelis su vegas night ant virsaus-ramiake tokia, nemanau, kad bus labai einama, bet kai viskas pabosta-tai tokia labai gerai pasikeitimui-atsiputimui nuo ryshkalu
O kokia pirmoj nuotraukoj virsutine spalva?
[/quote]
Jeigu turi omenyj sita?Tai sitos nebegamina, cia is senosios EZ Flow kolekcijos "pink grapefruit"
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 27, 08:55)
Gal pasakysi kokia salia sitos is desines? Dekui
kremine, persikine tai cia perfectnails 8,8
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 20:30)
As irgi nenaudoju jokio bondo nuriebalinu ir tepu baze o galiukai jo,pasilupa jei nagas savas sluoksniuojasi,arba nadateptas buna
aš irgi taip pat darau. O jūs pabandykite nešiaušti viso nago, aš pašiaušiu tik pačius nago kraščiukus ir galiukus nuo kurių gali luptis, laiko kuo puikiausiai
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 27, 08:27)
Rodau viena is nauju spalvu, na tokia sakyc smelis su vegas night ant virsaus-ramiake tokia, nemanau, kad bus labai einama, bet kai viskas pabosta-tai tokia labai gerai pasikeitimui-atsiputimui nuo ryshkalu
Turiu as ja. Pakeicia spalva po savaites i tokia kazkokia neaisku kokia.... irgi nelabai einama, bet moteros kartais jos nori
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 27, 09:07)
kremine, persikine tai cia perfectnails 8,8
Grazuole,as tokios labai noriu o tu turejai ir HG forever beauty,ar panasios jos?
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 27, 09:51)
Grazuole,as tokios labai noriu o tu turejai ir HG forever beauty,ar panasios jos?
Turejau ir pardaviau-nieko panasaus HG nesamone tas forever, perlamutras, dryzuojas, kryziuojas..berysio
Mergaites, gal jus zinosit kame reikalas? Vakar lakavau brolienei su harmony exhale, o sau su ryskiai radonu. Tai jai kai kurie nagiukai nuejo bangelem, o manieji gavosi puikiai. Ar as jai lako nepagailejau, kad taip gavosi, ar cia spalva tokia problematiska, ar kame cia suo pakastas? Dar tiesa pas ja kai kur buvo taskiukai, lyg mazi oro burbuliukai susprogineje O pas mane viskas lygu tiesu...
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 27, 10:18)
Turejau ir pardaviau-nieko panasaus HG nesamone tas forever, perlamutras, dryzuojas, kryziuojas..berysio
Aisku,tada reiks PN isbandyti Beje ten gal 8.9,nes 8.8 visai ne tokia
QUOTE(Otra @ 2012 04 27, 10:38)
Mergaites, gal jus zinosit kame reikalas? Vakar lakavau brolienei su harmony exhale, o sau su ryskiai radonu. Tai jai kai kurie nagiukai nuejo bangelem, o manieji gavosi puikiai. Ar as jai lako nepagailejau, kad taip gavosi, ar cia spalva tokia problematiska, ar kame cia suo pakastas? Dar tiesa pas ja kai kur buvo taskiukai, lyg mazi oro burbuliukai susprogineje O pas mane viskas lygu tiesu...
man toks jausmas, kad per storai uztepei
QUOTE(Emsija @ 2012 04 27, 10:41)
man toks jausmas, kad per storai uztepei
Man irgi
O burbuliukai gali buti nuo to, kad lakuojant nepastebeti burbuliukai, buna ant sepetuko atsiranda nuo kaisiojimo i buteliuka, o paskui ant nago pasilieka lakuojant
Bent jau man taip buna Tai as ar pabraukau su sepetuku per ta naga, kol burbuliuku nebelieka