Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 05 14, 21:32)
Kokias pirkai?
Papildyta:
As pasiemiau savo naujas spalvas ir labiausiai patenkinta IBD Cosmic red, labai grazi
Parodyk ka  ax.gif

isbandziau si karta IBD spalvas... ant nagu kazkuri spalva atsiras tik siandien arba ryt...
user posted image

7. Maui Sunset, mama sake gera spalva, o man dar nzn
8. Gerber Daisy, labai norejau ruzavos vasarai, manau man ji patiks
9. Fireworks, dar neapsiprantu su blizguciu...
10. Exhale su Fireworks
Atsakyti
Grazios spalvytes,isduok paslapti kur palete sita perki?Gal Kaune kur yra? ax.gif

Beje Fireworks blizgis man labai patinka,sauleje uzdejus ant kitos spalvytes labai graziai zeri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 14, 21:29)
Ty a neturi kokio tuscio butelaicio nuo kurio isvalytum teptuka ir isidetum i savo topa smile.gif

Niu, parodau as savo PN spalvytes wub.gif Spalvos labai grazios, bet dengias tai apsaugok vispatie doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Is desines PN 6.8 ir 8.10 (si atrodo cia kiek panasi i HG exhale, bet isties taiu ji visai kitokia, tokia i ruzavuma, labai grazi smile.gif
user posted image
o cia is kaires PN 7.4 ir 5.11 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 14, 21:37)
** geriau nusipirkite specialų tirpiklį, nes susigadinsite nagus  4u.gif
pabandykite ant vieno nago ir pamatysite  4u.gif  Manyčiau, kad neturėtų nukristi  g.gif

Del acetono zalos as ir pati zinau. Ne nagai gesta, o odelems negerai, paciai odai. Tai nereikia lieti litrais. As magnetica su acetonu nuiminejau. Manau tas nuemiklis, beveik nieko nesiskiria nuo acetono, gal kiek pasvelnintas. Cia tas pats kaip pirkti nuriebalintojus spec arba teptuku ploviklius, ale bizni suka. smile.gif
Dekoju uz atsakyma.
Tik pasiteiravau ar Harmony tirpsta acetone, jei tirpsta nieko kito ir nepirkiosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 15 gegužės 2012 - 13:02
ateinu parodyti savo nagucius
user posted image
http://www.part.lt/p...b2233f31253.JPG
is kaires i desine:
1.HG desert sands
2.IBD entralled ( labai grazi spalva)
3.IBD starburst (labai, labai ryski)
4. IBD mango
5. HG my forbidden love
Papildyta:
is kaires i desine
user posted image
http://www.part.lt/p...5621061b950.JPG
1.IBD black lava
2.IBD mocha pink
3.IBD all heart
4.IBD sea pearl
5.IBD dolomite
6. IBD gerber daisy
7 IBD 2 sluoksniai black lava+ 1 sluoksnis cosmic red
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 05 15, 14:04)

o ten Mango su blizgiuku? g.gif ar čia taip foto ryškiai blizga? pas mane taip blizgutis neišryškėjęs... tai ir suabejojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 15, 14:13)
o ten Mango su blizgiuku?  g.gif ar čia taip foto ryškiai blizga? pas mane taip blizgutis neišryškėjęs... tai ir suabejojau  doh.gif

mano mango be blizguciu, gal nuo saules taip blizga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 05 15, 14:19)
mano mango be blizguciu, gal nuo saules taip blizga 4u.gif

Ačiū 4u.gif maniau, kad gal ant viršaus blizgutis teptas koks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2012 05 15, 12:57)
Del acetono zalos as ir pati zinau. Ne nagai gesta, o odelems negerai, paciai odai. Tai nereikia lieti litrais. As magnetica su acetonu nuiminejau. Manau tas nuemiklis, beveik nieko nesiskiria nuo acetono, gal kiek pasvelnintas. Cia tas pats kaip pirkti nuriebalintojus spec arba teptuku ploviklius, ale bizni suka. smile.gif
Dekoju uz atsakyma.
Tik pasiteiravau ar Harmony tirpsta acetone, jei tirpsta nieko kito ir nepirkiosiu.

na čia jau jūsų pasirinkimo reikalas. Aš tik pradėjusi sau lakuotis irgi nusiiminėjau su acetonu, norėjau sutaupyti tuos 24 Litus, bet išėjo taip, kad susidirbau nagus ir ilgai ir nuobodžiai laukiau kol jie man nuaugs verysad.gif Bet yra merginų, kurios sėkmingai nusiiminėja su acetonu ir nieko 4u.gif

QUOTE(sylvia @ 2012 05 15, 14:04)
user posted image
http://www.part.lt/p...b2233f31253.JPG
is kaires i desine:
1.HG desert sands
2.IBD entralled ( labai grazi spalva)
3.IBD starburst (labai, labai ryski)
4. IBD mango
5. HG my forbidden love

Papildyta:
is kaires i desine
user posted image
http://www.part.lt/p...5621061b950.JPG
1.IBD black lava
2.IBD mocha pink
3.IBD all heart
4.IBD sea pearl
5.IBD dolomite
6. IBD gerber daisy
7 IBD 2 sluoksniai black lava+ 1 sluoksnis cosmic red

tas paryškintas užskaitau thumbup.gif labai gražu 4u.gif

QUOTE(Lurta @ 2012 05 15, 14:22)
Ačiū  4u.gif  maniau, kad gal ant viršaus blizgutis teptas koks smile.gif

ta Mango spalva savyje turi tokių labai smulkių, smulkių gelsvų blizgučių. Prieš saulę jie turi tokį švytėjimų. Man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 15, 15:13)
o ten Mango su blizgiuku?  g.gif ar čia taip foto ryškiai blizga? pas mane taip blizgutis neišryškėjęs... tai ir suabejojau  doh.gif

Mango pati is saves yra su blizguciu, tik gal foto jis kiek labiau isryskejes, bet ji nera matine, blizgucio yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 15, 14:41)
Mango pati is saves yra su blizguciu, tik gal foto jis kiek labiau isryskejes, bet ji nera matine, blizgucio yra  blush2.gif

Jo, aš ją savaitgalį gavau, tiek lauktą blush2.gif draugei lakavau, bet apsiniaukus diena buvo, tai tik kiek šiaip man to blizgučio matėsi, tiek, o šitoj foto - tai ujujuj kaip blizga biggrin.gif kad ne matinė, tai iškart užmačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 15, 15:27)
na čia jau jūsų pasirinkimo reikalas. Aš tik pradėjusi sau lakuotis irgi nusiiminėjau su acetonu, norėjau sutaupyti tuos 24 Litus,

tai tik 24 lt kainuoja lietuvo HG nuemejas? o as cia 10 svaru suplojau uz 120ml doh.gif
Atsakyti