Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 19:31)
Mergaites, uzluzo fotki, niekaip negaliu ikelt foto  doh.gif Per kur jus dar ten keliat?  g.gif
beje, dar turiu beda - susivariau HG teptuka doh.gif dabar topa tepu su gelio teptuku, bet kazkaip man per skystai uzsitepa, dryzuoja... g.gif ar as cia nemoku... greit patarimu kaip man neperkant naujo topo issisukt?  biggrin.gif

kelk per www.part.lt
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 18:31)
Mergaites, uzluzo fotki, niekaip negaliu ikelt foto  doh.gif Per kur jus dar ten keliat?  g.gif
beje, dar turiu beda - susivariau HG teptuka doh.gif dabar topa tepu su gelio teptuku, bet kazkaip man per skystai uzsitepa, dryzuoja... g.gif ar as cia nemoku... greit patarimu kaip man neperkant naujo topo issisukt?  biggrin.gif

gali per part.lt ikelt.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 14, 18:58)

As pasiemiau savo naujas spalvas ir labiausiai patenkinta IBD Cosmic red, labai grazi dar ta Mau sunset ar kaip ji, bet spalva labai grazi, nors ir ne mano. O ta morkavna Mango tai net nezinau...ryski ir tiek, bet jauc bus populiari. Dar uzsisakius buvau juoda is Geliush, nes neturejau, Reserve ta baisia riuzava Jus in love, nu bet yra norinciu tokios myzalavos spalvos, ka ten dar as pirkau...ai, dar Moka pink, nes reikalinga ta spalva o as neturejau.
Papildyta:

gryzau ir as su naujom spalvom... lyg neprasoviau su spalvom smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos turiu toki klausimeli ax.gif uztepant paskutini sluoksni spalvos ar galima uzdeti pvz kokiu zvyneliu ar blizguciu kist i lempa , kad lakas dziutu ir tada jau paskutini permatoma tepi ant virsaus ar laikysis nenukris ta viena kur uzdeciau zvynelius ax.gif gal supratot ka turiu galvoje? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, nesulaukiu atsakymo apie topa ir gelio teptuka biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 21:09)
Merginos, nesulaukiu atsakymo apie topa ir gelio teptuka  biggrin.gif  doh.gif

Ty a neturi kokio tuscio butelaicio nuo kurio isvalytum teptuka ir isidetum i savo topa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 14, 20:08)

Kokias pirkai?
Papildyta:

As pasiemiau savo naujas spalvas ir labiausiai patenkinta IBD Cosmic red, labai grazi

Parodyk ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 14, 20:08)

Tai as irgi neprasoviau, man darbui reikia daug ir ivairiu spalvu kaip sakant visokiam skoniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 14:34)
baisiausia, kad mergaite ir su randu po lupa  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai visa ryta asaras liejau.... doh.gif  doh.gif

parodysiu... daba kaiptik ant paletes lakuoju, bet jau man nepatinka kaip dengias... doh.gif  doh.gif  doh.gif o gal ce tik nuotaika tokia... g.gif

Su laiku žinok tas randas gal visai nepastebimas liks, tik jei bus šašiuku geriau jų nekrapstyt. Maniske du dantis nusiskelus, pradžioje nervų kainavo, o dabar suprantu, kad kitaip nebus.
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 20:09)
Merginos, nesulaukiu atsakymo apie topa ir gelio teptuka  biggrin.gif  doh.gif

Būtum Kaune aš sutvarkyciau:) kolege irgi atėjo su ašaromis, kad sugadino. Jos buteliukas ant saules pastovejo, sepetelis sušoko į guza. Tai va 10 min "sukavimo" dantų krapstuku, keli pavalymai su spiritu ir sepetelis kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 14:34)
baisiausia, kad mergaite ir su randu po lupa  doh.gif 

mano draugė turi randą po lūpa. Nepastebėjau, kol ji pati neparodė. Pas ją yra ir dagiau randų-randelių ant veido, neprapuolė ji šiame gyvenime tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(Sunta @ 2012 05 14, 17:54)
*Kaip tie ilgalaikiai su magnetais, ar verta investuoti?
**Ir ar harmony nusiima su acetonu paprastu, ar reik ta tirpikli pirkti?

* jei jums gražu - nusipirkit. Man negražu, tai aš ir nepirkau.

** geriau nusipirkite specialų tirpiklį, nes susigadinsite nagus 4u.gif

QUOTE(Jurgeliux @ 2012 05 14, 20:05)
Labas vakaras merginos turiu  toki klausimeli  ax.gif uztepant paskutini sluoksni spalvos  ar galima uzdeti pvz kokiu zvyneliu ar blizguciu kist i lempa , kad lakas dziutu ir tada jau paskutini permatoma tepi ant virsaus ar laikysis nenukris ta viena kur uzdeciau zvynelius ax.gif gal supratot ka turiu galvoje? blush2.gif

pabandykite ant vieno nago ir pamatysite 4u.gif Manyčiau, kad neturėtų nukristi g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 14, 22:37)
mano draugė turi randą po lūpa. Nepastebėjau, kol ji pati neparodė. Pas ją yra ir dagiau randų-randelių ant veido, neprapuolė ji šiame gyvenime tikrai  mirksiukas.gif
* jei jums gražu - nusipirkit. Man negražu, tai aš ir nepirkau.

** geriau nusipirkite specialų tirpiklį, nes susigadinsite nagus  4u.gif
pabandykite ant vieno nago ir pamatysite  4u.gif  Manyčiau, kad neturėtų nukristi  g.gif

Dekui uz atsakyma bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 14, 15:00)
Jei turi strukturini-gali lakuot ant jo, tada nereikia bereikalingai naudot lako 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 05 14, 22:37)
** geriau nusipirkite specialų tirpiklį, nes susigadinsite nagus  4u.gif

Merginos, kas dirbat su geliniais, nuemimui klientams tik spec., pvz HG tirpiklius naudojat ar ir acetona?
Atsakyti