Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 14, 15:27)
bigsmile.gif  o da sako as pastumiau isleist melejona, kad kartu nebuvau-nesulaikiau vo, savo noru net 4  bigsmile.gif griebei. Oi lauksim lauksim, mes vaizdeliu lauksim clap.gif

ir da 3 neturejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

man siandien depresija - mazoji mano lupa prasiskele nepreastai, net 4 siules dare ir is vidaus ir is virsaus, tai skandinau liudesi kol ji miegojo doh.gif doh.gif doh.gif

paemiau - 6,8;7,4;8,10;5,11.
Nieko blatno... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 15:30)
ir da 3 neturejo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man siandien depresija - mazoji mano lupa prasiskele nepreastai, net 4 siules dare ir is vidaus ir is virsaus, tai skandinau liudesi kol ji miegojo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

paemiau - 6,8;7,4;8,10;5,11.
Nieko blatno...  ax.gif

unsure.gif Ojei nabagele console.gif Alia nieko,jaunimas greit sveiksta 4u.gif
O tu motin poto kur brukshtelejus pasirodyk su naujom spalvom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 14, 15:33)
unsure.gif  Ojei nabagele console.gif  Alia nieko,jaunimas greit sveiksta 4u.gif
O tu motin poto kur brukshtelejus pasirodyk su naujom spalvom bigsmile.gif

baisiausia, kad mergaite ir su randu po lupa doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai visa ryta asaras liejau.... doh.gif doh.gif

parodysiu... daba kaiptik ant paletes lakuoju, bet jau man nepatinka kaip dengias... doh.gif doh.gif doh.gif o gal ce tik nuotaika tokia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 15:34)
baisiausia, kad mergaite ir su randu po lupa  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai visa ryta asaras liejau.... doh.gif  doh.gif

parodysiu... daba kaiptik ant paletes lakuoju, bet jau man nepatinka kaip dengias... doh.gif  doh.gif  doh.gif o gal ce tik nuotaika tokia... g.gif

unsure.gif O kiek mazajai? Gal tas randukas dar vistiek su laiku blyshkesnis gi bus unsure.gif Gal ne smarkiai pastebimas...

jei lakuoji emalines-sunkokai anos ir man tepas, va del blizgiu nezinau ax.gif
As dabar "passion" vartau, ruzava blecka spalva lotuliukas.gif Alia saket ka vasara aina-tai pasitikesiu yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 gegužės 2012 - 14:38
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 14, 15:38)
unsure.gif O kiek mazajai? Gal tas randukas dar vistiek su laiku blyshkesnis gi bus unsure.gif Gal ne smarkiai pastebimas...

jei lakuoji emalines-sunkokai anos ir man tepas, va del blizgiu nezinau ax.gif
As dabar "passion" vartau, ruzava blecka spalva lotuliukas.gif Alia saket ka vasara aina-tai pasitikesiu yu.gif

emalines visas paemiau doh.gif doh.gif bo visai tokiu neturiu doh.gif

mazajai trys 29 balandzio suejo doh.gif tai vat sunkiai mums cia viskas bus speju... bet uztad net ir lola ferrari mazajai pavydetu apatines lupos - kaip silikono privaryta doh.gif

nu pas mane passion eina geriau nei good gossip... nors siemet nezinau kas moteroms pasidare - visiskai ne vasariskai, o dar i bella ir i visus raudonumus panirusios...

o tu pati daug PN turi? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 15:40)
emalines visas paemiau  doh.gif  doh.gif bo visai tokiu neturiu  doh.gif 

mazajai trys 29 balandzio suejo  doh.gif tai vat sunkiai mums cia viskas bus speju... bet uztad net ir lola ferrari mazajai pavydetu apatines lupos - kaip silikono privaryta  doh.gif

nu pas mane passion eina geriau nei good gossip... nors siemet nezinau kas moteroms pasidare - visiskai ne vasariskai, o dar i bella ir i visus raudonumus panirusios...

o tu pati daug PN turi? g.gif

Turejau du, dabar tik 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 14, 15:42)
Turejau du, dabar tik 1 smile.gif

nepatinka tau jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 15:45)
nepatinka tau jie? g.gif

Tai kokybe man patinka, tik lakavimas sunkus, nes tirsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 14, 15:54)
Tai kokybe man patinka, tik lakavimas sunkus, nes tirsta smile.gif

niu lakavims tai labai drinks_cheers.gif jeigu ant tipso teip sunku neisivaizduoju kaip ant nagu bus doh.gif doh.gif doh.gif bet spalvytes tai wub.gif
Atsakyti
as vel ilendu su savo nelemtais klausimais.
Kaip tie ilgalaikiai su magnetais, ar verta investuoti?
Ir ar harmony nusiima su acetonu paprastu, ar reik ta tirpikli pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 05 14, 15:20)
sveikos pleputes
norejau paklausti, ar kam nors HG litlle princes nuo sonu kyla?

Jei storiau lakuoji tai jo, ji po kurio laiko atkyla rolleyes.gif Bet jei plonai pora sluoksniu tai atlaiko visai neblogai.

QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 15:34)
baisiausia, kad mergaite ir su randu po lupa  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai visa ryta asaras liejau.... doh.gif  doh.gif

Vargsas vaikas verysad.gif Pas mano abi panas po lupa po randa doh.gif bet gerai, kad abi storalupes i mama biggrin.gif tai nelabai atsikreipia demesys. Gal ir pas tavo maziuke nesimatys, jei graziai sukabino, tai turetu viskas graziai sugyt 4u.gif

As pasiemiau savo naujas spalvas ir labiausiai patenkinta IBD Cosmic red, labai grazi dar ta Mau sunset ar kaip ji, bet spalva labai grazi, nors ir ne mano. O ta morkavna Mango tai net nezinau...ryski ir tiek, bet jauc bus populiari. Dar uzsisakius buvau juoda is Geliush, nes neturejau, Reserve ta baisia riuzava Jus in love, nu bet yra norinciu tokios myzalavos spalvos, ka ten dar as pirkau...ai, dar Moka pink, nes reikalinga ta spalva o as neturejau.
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2012 05 14, 18:54)
as vel ilendu su savo nelemtais klausimais.
Kaip tie ilgalaikiai su magnetais, ar verta investuoti?
Ir ar harmony nusiima su acetonu paprastu, ar reik ta tirpikli pirkti?

Nu anokia ten ir investicija, ilgalaikis ta pati kainuoja ka paprastas, tik magneto reikia ir man atrodo, kad magnetas tinka is bet kurio lako ne butinai is Harmony. Bet man asmeniskai negrazu schmoll.gif nors kolege turi juos ir lakuoja moteroms tolka tak biggrin.gif Spalva man ten vieno lako tik patinka, tai sakiau reikes isigyt bet be magneto biggrin.gif
Su paprastu acetonu nusiima visi ilgalaikiai, tik ar negaila savu nagu?
Atsakyti
Mergaites, uzluzo fotki, niekaip negaliu ikelt foto doh.gif Per kur jus dar ten keliat? g.gif

beje, dar turiu beda - susivariau HG teptuka doh.gif dabar topa tepu su gelio teptuku, bet kazkaip man per skystai uzsitepa, dryzuoja... g.gif ar as cia nemoku... greit patarimu kaip man neperkant naujo topo issisukt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 14 gegužės 2012 - 18:32