Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 13, 18:52)
Uzsisakant per tarpininkes strukturinis ne ka brangiau kainuoja nei kad Gelish lakas 4u.gif

Man tetule is amerikos nemokamai parvezti siulo cool.gif
Tai ir renkuosi i shipinga neziuredama. Jo nedaug tas strukturinis, bet ibd gelis isvis pigiai~7$
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 16:33)
eik tu fyfacka  biggrin.gif
Mergicos, reikia man kazko tokio  g.gif

http://4.bp.blogspot...00/IMG_1327.JPG

kur ir ka rast? g.gif

PN 7.4 labai panasi.
Atsakyti
Ar derinat ranku ir koju nagu spalvas, dabar atviri bateliai basutes. Ant koju gelis lakas laaabai ilgai laikosi, o rankas norisi ir dazniau persilakuoti.
Kas kokiu patarimu pastebejimu turit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 05 13, 21:22)
Ar derinat ranku ir koju nagu spalvas, dabar atviri bateliai basutes. Ant koju gelis lakas laaabai ilgai laikosi, o rankas norisi ir dazniau persilakuoti.
Kas kokiu patarimu pastebejimu turit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš dažniausiai lakuojuos klausika raudona, prancūzas arba švelniai rozine. Tai man jos "nesipjauna" su rankų nagu spalva kokia ji bebutu:) kažkaip mano nuomone nėra 100% butina, kad butų vienodai ir rankos ir kojos nulakuotos visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 13, 17:57)
Sveikos,

Kadangi darausi ilgalaiki tik sau, sugalvojau,kad atsibodo man raudoni nagai, noriu pasidaryti bespalvi gelini, o ant virsaus teplioti paprastus pigius lakus, nes ka tik sau darai neapsimoka prisipirkti daug spalvu.

as turiu ibd soak off builder gel. buvau karta jau su juo. laike labai gerai, nuvalyt sunkiau buvo, nei gelini laka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 05 13, 22:22)
Kas kokiu patarimu pastebejimu turit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tokiu atveju, as sau koju nagus lakuociau klasikiniu prancuzu baltais galiukais, ranku nagu spalva tada tiks bet kokia.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 13, 22:42)
as turiu ibd soak off builder gel. buvau karta jau su juo. laike labai gerai, nuvalyt sunkiau buvo, nei gelini laka doh.gif

o pries IBd gelius reikia tepti baze , o poto topa? Ar uztenka jo vieno?
As tik geliniam lakavime ir tik su HG priemonem apsisvietusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 13, 23:42)
o pries IBd  gelius reikia tepti baze , o poto topa? Ar uztenka jo vieno?
As tik geliniam lakavime ir tik su HG priemonem apsisvietusi blush2.gif

reikia. as viska HG naudoju, tik tas gelis ibd.
Atsakyti
Ar galima ant HG laku lakuotu nagu lakuoti paprasta laka ant virsaus, cia tuo tikslu, kad pasikeist spalva, paskui nusvalyti paprasta laka ir toliau gelini nesioti?
Susidariau nuomone, kad valant paprasta laka nuo gelinio, pats gelinis nukencia ir nebeissilaiko? g.gif
Atsakyti
labuka, as vel su klausimais blush2.gif
1.kokius konad stampus esat bandziusios?
2. koks prancuziskas is HG einamiausias?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 14, 13:33)
Ar galima ant HG laku lakuotu nagu lakuoti paprasta laka ant virsaus, cia tuo tikslu, kad pasikeist spalva, paskui nusvalyti paprasta laka ir toliau gelini nesioti?
Susidariau nuomone, kad valant paprasta laka nuo gelinio, pats gelinis nukencia ir nebeissilaiko?  g.gif

Dovile tikrai galima, nieko ilgalaikiui nenutinka, tik paprasta laka reikia valyti su beacetoniu valikliu, tam kad nepakenkt ilgalaikiui 4u.gif
Atsakyti
sveikos. vyro sesuo nori, kad nulakuociau jai geliniu, bet va kokia grozybe nagui pasidare doh.gif kaip ji lakuot? p.s. panages ne purvinos, o pajuode nuo maisto kazkokio biggrin.gif
user posted image

Atsakyti