Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 16:17)
ka nuvaziuot ir maisa pinigu ten palikt siulai  biggrin.gif  biggrin.gif

nu bl... bet netikiu kazkaip as kokybe gera uz tokia kaina... g.gif

Na ta kokybe tarkim tokia kokia ji yra, net pranoksta musu lukescius uz tuos 25 lt zinok....nesitikek velniai zino ko uz 25 biggrin.gif bet tai kas dabar patobulinta tikrai geriau 100kart nei buvo thumbup.gif

O as ka, as pagaliau irgi pabandziau Shellac baze, pazesim kiek cia laikysis nesiausus nagainu tas ju lakas g.gif Spalva CND Shellac "Rose Bud"
user posted image
Jolkuce nusiruzavino-sensacija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 13, 16:59)
Na ta kokybe tarkim tokia kokia ji yra, net pranoksta musu lukescius uz tuos 25 lt zinok....nesitikek velniai zino ko uz 25 biggrin.gif bet tai kas dabar patobulinta tikrai geriau 100kart nei buvo thumbup.gif

O as ka, as pagaliau irgi pabandziau Shellac baze, pazesim kiek cia laikysis nesiausus nagainu tas ju lakas g.gif  Spalva CND Shellac "Rose Bud"
user posted image
Jolkuce nusiruzavino-sensacija doh.gif  lotuliukas.gif

Bet tai spalvos grazumas wub.gif wub.gif wub.gif
Jolkiau - isduok paslapti - kiek spalvu savo peletej turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 13, 16:59)
Jolkuce nusiruzavino-sensacija doh.gif  lotuliukas.gif

Ar labai blogai? biggrin.gif Man tai super atrodo, labai graži spalvytė.. atrodo tokia prislopinta rožinė, mėgstu tokias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 17:18)
Bet tai spalvos grazumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Jolkiau - isduok paslapti - kiek spalvu savo peletej turi? blush2.gif

g.gif nu tiksliai tingiu ait skaiciuot,bet apie 35-38 gal bus blush2.gif

NMT na reali spalva ganetinai ryshkesne, apsiprasiu su laiku,bet pirmas ispudis-fyfacka doh.gif biggrin.gif Gaila ka ne blionde verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 gegužės 2012 - 16:30
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 13, 17:29)
NMT na reali spalva ganetinai ryshkesne, apsiprasiu su laiku,bet pirmas ispudis-fyfacka doh.gif  biggrin.gif Gaila ka ne blionde verysad.gif  lotuliukas.gif

eik tu fyfacka biggrin.gif

Mergicos, reikia man kazko tokio g.gif

http://4.bp.blogspot...00/IMG_1327.JPG

kur ir ka rast? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 13 gegužės 2012 - 16:35
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 17:33)
eik tu fyfacka  biggrin.gif
Mergicos, reikia man kazko tokio  g.gif

http://4.bp.blogspot...00/IMG_1327.JPG

kur ir ka rast? g.gif

OrlyFX ziurek palete,jie turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi darausi ilgalaiki tik sau, sugalvojau,kad atsibodo man raudoni nagai, noriu pasidaryti bespalvi gelini, o ant virsaus teplioti paprastus pigius lakus, nes ka tik sau darai neapsimoka prisipirkti daug spalvu.
Ka patartumet uzsisakyti? Koki bespavi geli? Strukturini geli? Ar tiesiog uztenka bazes ir topo?
Naudojau iki siol tik HG priemones.

Galeciau toki naudoti ant HG bazes ? IBD clear gel.
http://www.amazon.co...0...1484&sr=1-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 13 gegužės 2012 - 17:07
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 13, 17:57)
Galeciau toki naudoti ant HG bazes ? IBD clear gel.
http://www.amazon.co...0...1484&sr=1-1

Jei nori kad nagas butu naturaliai lankstus, tik sutvirtintas, tai pirkis strukturini geli. Jei nori prisiaugint nagus ir turet juos storus, kuriuos reikia pildyti-tada pirkis normalu geli. Bet jei kaip sakai daraisi tiksau ir nieko bendro su nagais neturi-tada siulyciau tik strukturini ir ant jo lakuok kas tik patinka.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 13, 18:29)
Jei nori kad nagas butu naturaliai lankstus, tik sutvirtintas, tai pirkis strukturini geli. Jei nori prisiaugint nagus ir turet juos storus, kuriuos reikia pildyti-tada pirkis normalu geli. Bet jei kaip sakai daraisi tiksau ir nieko bendro su nagais neturi-tada siulyciau tik strukturini ir ant jo lakuok kas tik patinka.

Prisiauginti tikrai nenoriu. Noriu kad lakas laikytusi savaite tobulai,ir kad mano ploni nagai butu pastorinti ir taip neluztu,tam padeda man gelinis lakavimas, bet va dabar uzisimaniau besplavio.
Aciu uz patarima, taip ir galvojau,tik biski tikejausi gal pavyks su pigesne priemone prasisukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 13, 18:47)
Prisiauginti tikrai nenoriu. Noriu kad lakas laikytusi savaite tobulai,ir kad mano ploni nagai butu pastorinti ir taip neluztu,tam padeda man gelinis lakavimas, bet va dabar uzisimaniau besplavio.
Aciu uz patarima, taip ir galvojau,tik biski tikejausi gal pavyks su pigesne priemone prasisukt biggrin.gif

Uzsisakant per tarpininkes strukturinis ne ka brangiau kainuoja nei kad Gelish lakas 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu i savo nagus ir... pastebejau, kad po nuemimo like bazes ant nagu, ant vieno nago tai grynai visas nagas padengtas baze... pora dienu nelakuosiu naguciu, laukiu nauju lakiuku mirksiukas.gif tai ar laukti kada lakuosiu ir tada nudildint visa likuse baze ar kaip geriau daryt?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 13, 19:05)
Ziuriu i savo nagus ir... pastebejau, kad po nuemimo like bazes ant nagu, ant vieno nago tai grynai visas nagas padengtas baze... pora dienu nelakuosiu naguciu, laukiu nauju lakiuku  mirksiukas.gif tai ar laukti kada lakuosiu ir tada nudildint visa likuse baze ar kaip geriau daryt?

kokiu lauki? blush2.gif
Atsakyti