Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dovil14 @ 2012 05 12, 23:04)
su LED lempom tikrai trumpiau nei su UV, berods sekundziu reikalas. Dar LED lempu geris tame, kad lempuciu nereikia keisti. O laikymo laika reiktu sekti pagal instrukcijas.

Aisku. Dekui.
Atsakyti
Norėjau paklausti, per kiek laiko nuo buteliuko atidarymo, gelinis lakas pasidaro nebetinkamas lakuoti, t.y, gal sutirsteja ir t.t?
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2012 05 13, 01:09)
Norėjau paklausti, per kiek laiko nuo buteliuko atidarymo, gelinis lakas pasidaro nebetinkamas lakuoti, t.y, gal sutirsteja ir t.t?

Jei saugosi nuo lempų (kaitrinių), saulės spindulių ir UV lempos, lakas nesutirštės, kol baigsi lakuoti visą buteliuką ax.gif O oficialus lako galiojimo laikas, man rodos, ar ne 36 mėnesiai blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kasnors uzsakinejot PN is cia?

http://www.nailshop....p;limitstart=24

ar cia jau naujesnius atsiuncia, ar seno leidimo?ir isvis kaip tie PN jums? nes radau pora spalvyciu kuriu noresiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 14:16)
Mergaites, ar kasnors uzsakinejot PN is cia?

http://www.nailshop....p;limitstart=24
ar cia jau naujesnius atsiuncia, ar seno leidimo?ir isvis kaip tie PN jums? nes radau pora spalvyciu kuriu noresiu.. ax.gif

visada uzsisakineju is cia.
man jie labai geri, nors jau atsibodo tai sakyt, nes niekas netiki... kai kuriu spalvu dar turi seno leidimo, bet as turiu ir tokiu ir tokiu, ati man visi geri, isskyrus kelias spalvas is senu..
o siaip jei nori tiksliai zinot koks tavo norimos spalvos leidimas, parasyk laiska jiems ir paklausk, visada atraso.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 13, 15:37)
visada uzsisakineju is cia.
man jie labai geri, nors jau atsibodo tai sakyt, nes niekas netiki... kai kuriu spalvu dar turi seno leidimo, bet as turiu ir tokiu ir tokiu, ati man visi geri, isskyrus kelias spalvas is senu..
o siaip jei nori tiksliai zinot koks tavo norimos spalvos leidimas, parasyk laiska jiems ir paklausk, visada atraso.

o kaip jie laikos? normaliai? kaip dengias? ax.gif kaip nusiima? blush2.gif ar nesipjauna su HG baze ir topu?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 15:39)
o kaip jie laikos? normaliai? kaip dengias?  ax.gif kaip nusiima? blush2.gif ar nesipjauna su HG baze ir topu?

Su naujais viskas ok, laikos liuks, dengias tirstokai, na bent emalines man.O nusiima irgi dabartes jau gerai,nesipjauna su Hg tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 13, 15:45)
Su naujais viskas ok, laikos liuks, dengias tirstokai, na bent emalines man.O nusiima irgi dabartes jau gerai,nesipjauna su Hg tikrai 4u.gif

galvoju apie ju 7,4 ir 6,8 spalvytes.... ir siaip paziurejau, kad nemazai jie graziu spalvu turi wub.gif
kazkaip anksciau baisiai baidziaus as ju, o dabar ziurau kad gal ir labai nieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 15:50)
galvoju apie ju 7,4 ir 6,8 spalvytes.... ir siaip paziurejau, kad nemazai jie graziu spalvu turi wub.gif
kazkaip anksciau baisiai baidziaus as ju, o dabar ziurau kad gal ir labai nieko wub.gif

Zinok tada siulyciau pas juos gyvai nuvaryt paziuret spalvas, nete ne visos sudetos man rodos g.gif O gyvai kiek grozybiu pamatysi dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 13, 15:59)
Zinok tada siulyciau pas juos gyvai nuvaryt paziuret spalvas, nete ne visos sudetos man rodos g.gif  O gyvai kiek grozybiu pamatysi dar thumbup.gif

Jolkiau nu tiu ir setonas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dabar apos juos akcija - po 25 Lt, ar visalaik tokia kaina? blush2.gif speju, kad poryt leksiu....
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 13, 16:06)
Jolkiau nu tiu ir setonas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

dabar apos juos akcija - po 25 Lt, ar visalaik tokia kaina? blush2.gif  speju, kad poryt leksiu....

anksciau buvo brangesni ar tik ne po 45, poto 35, poto 30 daba vo 25 g.gif

Kode as setonas? huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 gegužės 2012 - 15:09
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 13, 16:09)
anksciau buvo brangesni ar tik ne po 45, poto 35, poto 30 daba vo 25 g.gif

Kode as setonas? huh.gif

ka nuvaziuot ir maisa pinigu ten palikt siulai biggrin.gif biggrin.gif

nu bl... bet netikiu kazkaip as kokybe gera uz tokia kaina... g.gif
Atsakyti