Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 11, 19:42)
Valiau savo nagucius...
si karta laikiau baze 1min, bet vis tiek sunkiai nusieme... net teko padildinti...

Kokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 11, 15:32)
čia ji prancūzui, a ne?

Aš taffeta naudoju prancūzui, bet ant jos dar lakuoju little princess. Kam taffeta tikrai gerai, tai prislopinti ryškiom splavom, tik jei nemėgstat perlamutro, tai jau nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
Ateinu su įspūdžiais kaip vakar sekėsi lakuoti sau nagus su CND Shellac sistema. 4u.gif Nusipirkau bazę, topą ir porą spalvų, nes baisiai mane suviliojo tas lengvas nuvalymas ax.gif Tik bėda ta, kad nagai nukirpti "iki mėsų", tai niekaip nesugebėjau apgaubti nago galiuko doh.gif Ir dėl sportinio intereso vieną nagą padengiau CND bazė / HG spalva du sluoksniai / CND topas blush2.gif Žodžiu, įspūdžiai tokie:

bazę lempoj laikyti tik 10 s labai keista, pati bazė skysta, dengiasi neblogai;
taip pat keista lakuoti ant nenuvalyto bazės pertekliaus;
spalva gerai pigmentuota, bet nuo kraštų man traukėsi taip pat sėkmingai kaip ir HG doh.gif , teko fiksuoti;
poroje vietų užtepiau truputį per storai - šauniai sutraukė spalvą doh.gif
topas klaikiai tirštas, kankinausi tepliodama unsure.gif

tiesą pasakius, pasijutau tarsi pirmą kartą geliu - laku lakuočiau blush2.gif bet tikiuosi, kad viską atpirks lengvas nuėmimas, o jei ir su HG spalva lengvai imsis, galvosiu apie bazės ir topo pakeitimą iš HG į CND 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aš vėl su klausimu ax.gif jei lakuodamos matoto, kad kažkas negerai (traukia, išsitepė ar pan.), kaip nuvalot nagutį? Ar taip lengvai nusiima su valikliu?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 11, 21:59)
Kokia spalva?

Red roses nuiminejau su HG nuemeju.. arba as busiu is tu kur sunkiai nusiima lakas arba nzn...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 12, 14:19)
Red roses nuiminejau su HG nuemeju.. arba as busiu is tu kur sunkiai nusiima lakas arba nzn...

Gal labai mazai vatos uzdedi ant nago ir mazai suvilgai nuemeju?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 12, 17:06)
Gal labai mazai vatos uzdedi ant nago ir mazai suvilgai nuemeju?

cia irgi gali but, nes baiginejau kaip tik nuemeja...
na tikkimes kita kart buiminesiu IBD laka ir seksis geriau smile.gif
Atsakyti
Laba,

o kaip HG Ambience ji labai skaidri, kiek ziurejau visos cia labiau Light Elegant megstat. Gal kas nuotraukyte turit.

ir dar kuo skiriasi sita

http://www.ebay.com/...e#ht_3012wt_952

nuo sitos

http://www.ebay.com/...1#ht_2563wt_952

arba

http://www.ebay.com/...b#ht_5206wt_952

vienur raso 6G kitur 18G, kitur 9G cia kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 11, 23:37)
Ateinu su įspūdžiais kaip vakar sekėsi lakuoti sau nagus su CND Shellac sistema.  4u.gif  Nusipirkau bazę, topą ir porą spalvų, nes baisiai mane suviliojo tas lengvas nuvalymas ax.gif  Tik bėda ta, kad nagai nukirpti "iki mėsų", tai niekaip nesugebėjau apgaubti nago galiuko doh.gif  Ir dėl sportinio intereso vieną nagą padengiau CND bazė / HG spalva du sluoksniai / CND topas blush2.gif  Žodžiu, įspūdžiai tokie:

bazę lempoj laikyti tik 10  s labai keista, pati bazė skysta, dengiasi neblogai;
taip pat keista lakuoti ant nenuvalyto bazės pertekliaus;
spalva gerai pigmentuota, bet nuo kraštų man traukėsi taip pat sėkmingai kaip ir HG  doh.gif , teko fiksuoti;
poroje vietų užtepiau truputį per storai - šauniai sutraukė spalvą  doh.gif
topas klaikiai tirštas, kankinausi tepliodama unsure.gif

tiesą pasakius, pasijutau tarsi pirmą kartą geliu - laku lakuočiau blush2.gif  bet tikiuosi, kad viską atpirks lengvas nuėmimas, o jei ir su HG spalva lengvai imsis, galvosiu apie bazės ir topo pakeitimą iš HG į CND 4u.gif

butinai parasyk kaip laikesi kai sumaisiai CND su HG ,nes as dirbu su CND bet uzsimaniau harmony spalvu 4u.gif o del CND topo ,kaip buvau kursuose sake kad jo nereikia perdetai plonai tepti ,gal tu ji labai plonai bandei uztepti ,
ir del to kankinaisi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 05 12, 21:07)
vienur raso 6G kitur 18G, kitur 9G  cia kas smile.gif

cia LED lempu stiprumas, panasiai kaip iprastu UV lempu watais, berods 18G=36W.
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 12, 21:21)
cia LED lempu stiprumas, panasiai kaip iprastu UV lempu watais, berods 18G=36W.

tai ir laikymo laikas tada lempoje skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 05 12, 23:33)
tai ir laikymo laikas tada lempoje skiriasi?

su LED lempom tikrai trumpiau nei su UV, berods sekundziu reikalas. Dar LED lempu geris tame, kad lempuciu nereikia keisti. O laikymo laika reiktu sekti pagal instrukcijas.
Atsakyti