Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 11, 14:58)
tai kur shnekorka mano Tafeta zadeta parodyt aa? pasiplovei teta sakai lotuliukas.gif

nu ***** teroristas tu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ajnu lakuoc i fotkyt doh.gif
tuoj ikelsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 11 gegužės 2012 - 13:59
QUOTE(Sonie @ 2012 05 11, 14:59)
nu ***** teroristas tu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ajnu lakuoc i fotkyt  doh.gif
tuoj ikelsiu  tongue.gif

O tai kaip kitaip su jumis- neimanoma biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 11, 13:45)

QUOTE(-Alice- @ 2012 05 11, 13:55)

QUOTE(Sonie @ 2012 05 11, 13:57)
... HG toks ryskus, rekiantis oranzinumas, o IBD labiau morkyte, tokia prislopinta.... wub.gif

Man irgi taip pasirodė, nes vakar nuvažiavau pirkti HG „Tiger blossom“ ir kadangi tik dėl savęs, tai neišdrįsau-ji man per ryški blush2.gif IBd atrodo švelnesnė šiek tiek ax.gif
*Patarkite, jei lempoje pakeičiau tris lemputes ar gali būti, kad ta ketvirtoji gadina reikalą ir lakas šiek tiek valosi? siunčiausi 4, o viena neveikia, tad teko vėl įdėti senesnę verysad.gif ir ar gali būti, kad pakeitus kinietiškas lemputes vietoj vokiškų, lempa ėmė labiau kaisti? ar ji neperkais?
Atsakyti
Specialiai teroristui JOLKIUI wub.gif biggrin.gif

HG Taffeta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 11 gegužės 2012 - 14:27
QUOTE(Sonie @ 2012 05 11, 14:25)
Specialiai teroristui JOLKIUI  wub.gif  biggrin.gif

HG Taffeta 4u.gif

mažai rakursų, tauta reikalauja daugiau foto biggrin.gif
juokauju... čia ji prancūzui, a ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 11 gegužės 2012 - 14:38
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 11, 15:32)
mažai rakursų, tauta reikalauja daugiau foto  biggrin.gif
juokauju... čia ji prancūzui, a ne?

tautininkes - tuoj mesites man ant valerjono biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu pas mane tai ji gulejimui... doh.gif doh.gif doh.gif visiskai neinama spalva doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 11, 13:04)
Artistic Colour Gloss Tease

sita melyna thumbup.gif ar tik ne tokia kaip merginos apie turkio papuosalu derini kalbejot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 11, 16:11)
sita melyna  thumbup.gif ar tik ne tokia kaip merginos apie turkio papuosalu derini kalbejot?  bigsmile.gif

aha, ta pati. laba grazi ji man wub.gif foto nematyt, bet ji turi labai smulku blizguti. jau turiu tokios spalvos marskinelius ir megztinuka, ale kad orai nelepina pasipuost ir ta proga nagus nusilakuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 11, 16:29)
aha, ta pati. laba grazi ji man wub.gif  foto nematyt, bet ji turi labai smulku blizguti. jau turiu tokios spalvos marskinelius ir megztinuka, ale kad orai nelepina pasipuost ir ta proga nagus nusilakuot biggrin.gif

grozis ir geris thumbup.gif o suknelem dar spesim pasipuost, gi vasara dar ant nosies. Isivaizduoju ta melynuma su lengvom suknelem bei turkio akmenukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 11, 15:25)
Specialiai teroristui JOLKIUI  wub.gif  biggrin.gif

HG Taffeta 4u.gif

[

bigsmile.gif bigsmile.gif Nu pagaliau thumbup.gif balionas tau 4u.gif Blem norejau jos prancuzui, alia daba bbz a noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 11, 16:51)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Nu pagaliau thumbup.gif balionas tau  4u.gif  Blem norejau jos prancuzui, alia daba bbz a noriu unsure.gif

o as galvojau, kad light elegant man tiks prancuzui, bet pabandziau ir visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Valiau savo nagucius...
si karta laikiau baze 1min, bet vis tiek sunkiai nusieme... net teko padildinti...
Atsakyti