Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Aciu uz Juliet smile.gif kaip realiai ta spalva?as nebezinau ar jos noriu lotuliukas.gif o likusios beveik kaip pas mane thumbup.gif grazios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei pasikartosiu su klausimuku (temos nera kaip sekt blush2.gif ).. Ar IBD bing cheries panasi i Gelish black cherry berry? Jei ne tai gal galetumet parasyt kur is IBD labiausiai panasi i cherry berry.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 11, 13:53)
Aciu uz Juliet smile.gif kaip realiai ta spalva?as nebezinau ar jos noriu lotuliukas.gif o likusios beveik kaip pas mane thumbup.gif grazios thumbup.gif  thumbup.gif

realiai grazi, su vegas nights dar grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 11, 12:04)
nu va, rodau

Labai gražios spalvytės thumbup.gif bet IBD Mango tai wub.gif ieškojau vakar kažko panašaus iš Harmony serijos, bet neradau .... verysad.gif užtat įsigijau net dvi „rūūžavas“ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 05 11, 14:39)
Labai gražios spalvytės  thumbup.gif  bet IBD Mango tai  wub.gif ieškojau vakar kažko panašaus iš Harmony serijos, bet neradau .... verysad.gif užtat įsigijau net dvi „rūūžavas“  biggrin.gif

Kad yra kazkoks panasus i mango smile.gif albumuke paziurekit,tik va dar nesu tokia gudri pasakyt kokia panasi,galvojau tigger g.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 05 11, 14:39)
Labai gražios spalvytės  thumbup.gif  bet IBD Mango tai  wub.gif

aha, labai wub.gif o ir siaip ibd lakai man smagiausiai lakuojasi kiek as ju lakavau, o va tas ACG Tease tai jau toks tirstas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 05 11, 14:05)
Atsiprasau jei pasikartosiu su klausimuku (temos nera kaip sekt  blush2.gif ).. Ar IBD bing cheries panasi i Gelish black cherry berry? Jei ne tai gal galetumet parasyt kur is IBD labiausiai panasi i cherry berry.

Dekui 4u.gif

Sveiki,

nepanasi schmoll.gif HG Black Cherry Berry yra tokia vysnia, o IBD kraujo raudonumo 4u.gif
Parodau dar karta IBD Bing Cherries wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 11, 14:53)
Sveiki,

nepanasi  schmoll.gif  HG Black Cherry Berry yra tokia vysnia, o IBD kraujo raudonumo  4u.gif
Parodau dar karta IBD Bing Cherries  wub.gif

user posted image

Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 11, 14:45)
aha, labai wub.gif o ir siaip ibd lakai man smagiausiai lakuojasi kiek as ju lakavau

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man irgi su IBD dirbti patinka daug labiau nei su HG... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 05 11, 13:39)
Labai gražios spalvytės  thumbup.gif  bet IBD Mango tai  wub.gif ieškojau vakar kažko panašaus iš Harmony serijos, bet neradau .... verysad.gif užtat įsigijau net dvi „rūūžavas“  biggrin.gif

taigi yra Harmony gelish "Tiger blossom" berods labai panaši į tą IBD Mango 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 05 11, 14:54)
Aciu labai

ner uz ka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 11, 14:55)
taigi yra Harmony gelish "Tiger blossom" berods labai panaši į tą IBD Mango  4u.gif

Niu panasi kazkiek.. bet man tai jis nelabai abi panasios, tik kad abi oranzines biggrin.gif bet atspalvis visai kitas - HG toks ryskus, rekiantis oranzinumas, o IBD labiau morkyte, tokia prislopinta.... wub.gif
Kai nuspirkau IBD Mango nieks nebenori pas mane su Tigeriu lakuotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 11, 14:57)
ner uz ka 4u.gif
Papildyta:

tai kur shnekorka mano Tafeta zadeta parodyt aa? pasiplovei teta sakai lotuliukas.gif
Atsakyti