Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 20:15)
aciu  4u.gif ziuriu visaip, tikrai isryskina, ypac tiger blussum.

as dabar su tigeriu, rankos rudos tai ziauriai gerai atrodo wub.gif daugelis atkreipia demesi ir pakomentuoja, kad grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 08, 23:11)
as dabar su tigeriu, rankos rudos tai ziauriai gerai atrodo  wub.gif daugelis atkreipia demesi ir pakomentuoja, kad grazu  blush2.gif

gal gali pasirodyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 08, 22:01)
o man atrodo labai gerai turetu ziuretis su mano anksciau ikelta Artistic colour gloss tease g.gif uzsisakiau ja, bet kaip isryskina idegi nepademonstruosiu, nebent kokia juoduke pasigavus nagus nulakuociau biggrin.gif

o gaila, labai noreciau pamatyti foto
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 22:14)
O man Good Gossip atrodo isryskinanti dar  ax.gif

turiu sita ant savo koju naguciu, lyg ne itin idegis isryskintas, bet gan nieko.
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 08, 23:11)
as dabar su tigeriu, rankos rudos tai ziauriai gerai atrodo  wub.gif daugelis atkreipia demesi ir pakomentuoja, kad grazu  blush2.gif

as irgi labai noreciau pamatyti sita grozi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 08 gegužės 2012 - 23:01
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 09, 00:00)
o gaila, labai noreciau pamatyti foto

pradziai ant tipso parodyt galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 08, 22:51)
gal gali pasirodyt? blush2.gif

QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 23:00)
as irgi labai noreciau pamatyti sita grozi  bigsmile.gif

user posted image
Kažkaip foto gan šviesios rankos atrodo, siaip jos keliais tonais tamsesnes:)
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 09, 09:27)

niu grazuuuu wub.gif

o dar ir tos braskes fone... mmmm wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 08, 22:11)

as irgi su juo, nors rankos ne rudos, bet irgi gerai atrodo. ryski spalvyte thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 09 gegužės 2012 - 11:24
QUOTE(vilze @ 2012 05 09, 00:56)
pradziai ant tipso parodyt galesiu smile.gif

laukiam ax.gif
QUOTE(Indrushka @ 2012 05 09, 09:27)

thumbup.gif ir braskes, ir spalvyte, ir visuma bais vasariskai ziuris wub.gif
Atsakyti
Cia tiek merginos visko prirasyta, kad neina nieko issirinkti,ir paskaicius truputi, nusprendziau jusu paklausti,kad gauciau is karto konkretu atsakyma. Esu visiskai naujoke ant tokiu dalyku,nesu lakavusi pati namie su geliu,taciau labai noriu tai isbandyti. Kur nereikia tipsu, ir tu UV spinduliu. Tiesiog noriu su geliniu laku nulakuoti,kad naguciai butu stiprus,ir tvirti. Tai viska man nuo A iki Z parasykite kaip reikia tai padaryti. Ar butinos dar kazkokios kitos priemones,be gelinio lako,turiu omeny pvz: kazkoks pagrindas,aliejukas ir t.t, ir kada ta gelini laka tepti,vajei jauciuosi kaip blondine dabar biggrin.gif Beja,dar susidomejau ar butinos tos UV lempos? Ar galima isdziovinti ir be ju,ir per kiek laiko isdziutu,jeigu pvz nusipirkciau tokias priemones,prie kuriu parasyta UV lempos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuka1 @ 2012 05 09, 13:51)
Cia tiek merginos visko prirasyta, kad neina nieko issirinkti,ir paskaicius truputi, nusprendziau jusu paklausti,kad gauciau is karto konkretu atsakyma. Esu visiskai naujoke ant tokiu dalyku,nesu lakavusi pati namie su geliu,taciau labai noriu tai isbandyti. Kur nereikia tipsu, ir tu UV spinduliu. Tiesiog noriu su geliniu laku nulakuoti,kad naguciai butu stiprus,ir tvirti. Tai viska man nuo A iki Z parasykite kaip reikia tai padaryti. Ar butinos dar kazkokios kitos priemones,be gelinio lako,turiu omeny pvz: kazkoks pagrindas,aliejukas ir t.t, ir kada ta gelini laka tepti,vajei jauciuosi kaip blondine dabar  biggrin.gif Beja,dar susidomejau ar butinos tos UV lempos? Ar galima isdziovinti ir be ju,ir per kiek laiko isdziutu,jeigu pvz nusipirkciau tokias priemones,prie kuriu parasyta UV lempos biggrin.gif

Lempa butinam o priemones pirmam psl.isvardintos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 09 gegužės 2012 - 13:25
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivi: 09 gegužės 2012 - 13:54
merginos kuom ar kaip galima prislopinti ryskia spalva?kad jinai butu siek tiek svelnesne
Atsakyti