Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Labas rytas 4u.gif

Merginos,ziurinejaus IBD spalvyciu ir labai jau man i akis krito "Juliet". AR turit kas? kazi kaip ji ten gyvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 09:48)
Labas rytas  4u.gif

Merginos,ziurinejaus IBD spalvyciu ir labai jau man i akis krito "Juliet". AR turit kas? kazi kaip ji ten gyvai?  g.gif

Labas,ir man ji krito smile.gif kazkas lyg turejo,parodykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 08, 10:41)
Labas,ir man ji krito smile.gif kazkas lyg turejo,parodykit smile.gif

drinks_cheers.gif ir man baisiai cekavna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 09:48)
Labas rytas  4u.gif

Merginos,ziurinejaus IBD spalvyciu ir labai jau man i akis krito "Juliet". AR turit kas? kazi kaip ji ten gyvai?  g.gif

as uzsisakius, jau dvi savaites laukiu, 'ant dienu' atnest turetu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 08, 12:25)
as uzsisakius, jau dvi savaites laukiu, 'ant dienu' atnest turetu... smile.gif

o tu pries uzsakinejant matei "gyvai" ta spalva kur? ji tokia sviesiai matiniai rozine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 13:39)
o tu pries uzsakinejant matei "gyvai" ta spalva kur? ji tokia sviesiai matiniai rozine? g.gif

gyvai tai niekur... tik keliuose pvz, o kai kaina nedidele, tai surizikavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 07, 18:02)
PN jau yra nauju spalvu  thumbup.gif 

gal kas parekomenduotu persikine ar kaip IBD mango spalva is PN ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 08 gegužės 2012 - 17:02
Ieskau vasariskos spalvytes is HG, IBD seriju, kuri paryskintu idegi. Ar tik ne kazkas i oranzine spalva ar pan? 4u.gif Kokia jums labiausiai pasiteisino siuo atveju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 20:29)
Ieskau vasariskos spalvytes is HG, IBD seriju, kuri paryskintu idegi. Ar tik ne kazkas i oranzine spalva ar pan?  4u.gif Kokia jums labiausiai pasiteisino siuo atveju?  ax.gif

Tiger blussom biggrin.gif arba pasion , asmenishkai man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 08, 20:40)
Tiger blussom  biggrin.gif arba pasion , asmenishkai man  4u.gif

aciu 4u.gif ziuriu visaip, tikrai isryskina, ypac tiger blussum.

Dar uzmaciau, kad prancuziskas su baltais galiukas priduoda gero efekto idegiui, bei OPI spalvyte Sweetheart, nebandet kas nors?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 21:15)
aciu  4u.gif ziuriu visaip, tikrai isryskina, ypac tiger blussum.

Dar uzmaciau, kad prancuziskas su baltais galiukas priduoda gero efekto idegiui, bei OPI spalvyte Sweetheart, nebandet kas nors?

o man atrodo labai gerai turetu ziuretis su mano anksciau ikelta Artistic colour gloss tease g.gif uzsisakiau ja, bet kaip isryskina idegi nepademonstruosiu, nebent kokia juoduke pasigavus nagus nulakuociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 20:29)
Ieskau vasariskos spalvytes is HG, IBD seriju, kuri paryskintu idegi. Ar tik ne kazkas i oranzine spalva ar pan?  4u.gif Kokia jums labiausiai pasiteisino siuo atveju?  ax.gif

O man Good Gossip atrodo isryskinanti dar ax.gif
Atsakyti