Labas rytas
Merginos,ziurinejaus IBD spalvyciu ir labai jau man i akis krito "Juliet". AR turit kas? kazi kaip ji ten gyvai?
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 09:48)
Labas rytas
Merginos,ziurinejaus IBD spalvyciu ir labai jau man i akis krito "Juliet". AR turit kas? kazi kaip ji ten gyvai?
Labas,ir man ji krito kazkas lyg turejo,parodykit
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 08, 10:41)
Labas,ir man ji krito kazkas lyg turejo,parodykit
ir man baisiai cekavna
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 09:48)
Labas rytas
as uzsisakius, jau dvi savaites laukiu, 'ant dienu' atnest turetu...
QUOTE(vilze @ 2012 05 08, 12:25)
as uzsisakius, jau dvi savaites laukiu, 'ant dienu' atnest turetu...
o tu pries uzsakinejant matei "gyvai" ta spalva kur? ji tokia sviesiai matiniai rozine?
QUOTE(Sonie @ 2012 05 08, 13:39)
o tu pries uzsakinejant matei "gyvai" ta spalva kur? ji tokia sviesiai matiniai rozine?
gyvai tai niekur... tik keliuose pvz, o kai kaina nedidele, tai surizikavau
QUOTE(donatiki @ 2012 05 07, 18:02)
PN jau yra nauju spalvu
gal kas parekomenduotu persikine ar kaip IBD mango spalva is PN
Ieskau vasariskos spalvytes is HG, IBD seriju, kuri paryskintu idegi. Ar tik ne kazkas i oranzine spalva ar pan? Kokia jums labiausiai pasiteisino siuo atveju?
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 20:29)
Ieskau vasariskos spalvytes is HG, IBD seriju, kuri paryskintu idegi. Ar tik ne kazkas i oranzine spalva ar pan? Kokia jums labiausiai pasiteisino siuo atveju?
Tiger blussom arba pasion , asmenishkai man
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 08, 20:40)
Tiger blussom arba pasion , asmenishkai man
aciu ziuriu visaip, tikrai isryskina, ypac tiger blussum.
Dar uzmaciau, kad prancuziskas su baltais galiukas priduoda gero efekto idegiui, bei OPI spalvyte Sweetheart, nebandet kas nors?
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 21:15)
aciu ziuriu visaip, tikrai isryskina, ypac tiger blussum.
Dar uzmaciau, kad prancuziskas su baltais galiukas priduoda gero efekto idegiui, bei OPI spalvyte Sweetheart, nebandet kas nors?
o man atrodo labai gerai turetu ziuretis su mano anksciau ikelta Artistic colour gloss tease uzsisakiau ja, bet kaip isryskina idegi nepademonstruosiu, nebent kokia juoduke pasigavus nagus nulakuociau
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 08, 20:29)
O man Good Gossip atrodo isryskinanti dar