Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(gugiene @ 2012 05 07, 10:38)
As naudoju sita
http://www.manikiura...

yra mazesne talpa pirkti 15ml lygtai apie 30lt. atmirkina odeles super, o kojom irgi nepataisomas dalykas, reikia tik krasciukus patempti odeliu.

Aš tai iš Orly turiu CUTIQUE CUTICLE REMOVER, bet jis man schmoll.gif aptepu, suminkštėja, bet vis tiek mirkau dar. Aišku, lengviau nei be nieko, bet kad tik su vienu šitu apsieit, tai niekaip... doh.gif Reikės pamėginti jūsų siūlomą smile.gif Ačiū
Atsakyti
Sveikos,

norejau profiu paklausti kaip elgtis us lipdukais 4u.gif kist juos po topu? pries tai siaust ar ka daryt? Buciau dekinga jei kas pakomentuotu visa eiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 07, 15:58)
Sveikos,

norejau profiu paklausti kaip elgtis us lipdukais  4u.gif  kist juos po topu? pries tai siaust ar ka daryt? Buciau dekinga jei kas pakomentuotu visa eiga  smile.gif

As visus kisu po topu, jeigu panos nori, kad jie laikytusi iki kitos proceduros..Dazniausia nusivalau lipnuma su teptuku ar servetele, kartais siausiu, priklauso kas per lipdukai ir situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 07, 16:37)
As visus kisu po topu, jeigu panos nori, kad jie laikytusi iki kitos proceduros..Dazniausia nusivalau lipnuma su teptuku ar servetele, kartais siausiu, priklauso kas per lipdukai ir situacija smile.gif

tai cia panasiai viskas kaip kad stampus dedant, ar ne? 4u.gif
o kokie lipdukai yra "geri" ko kie "negeri" ? ar visi geri? biggrin.gif gal yra tokiu kuriu geriau nepirkt?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 07, 17:41)
tai cia panasiai viskas kaip kad stampus dedant, ar ne?  4u.gif 
o kokie lipdukai yra "geri" ko kie "negeri" ? ar visi geri?  biggrin.gif  gal yra tokiu kuriu geriau nepirkt?

nu ja, tas pats velnias..
Nezinau kokie geri, man geriausi tie kurie ploni ir lankstus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 07, 16:43)
nu ja, tas pats velnias..
Nezinau kokie geri, man geriausi tie kurie ploni ir lankstus  smile.gif

dekui 4u.gif reik zvalgytis tada tu lipusku smile.gif
Papildyta:
PN jau yra nauju spalvu thumbup.gif
vel teks isleist lt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

P.S. Mergaitės, kai jus lakuojat be manikiuro, kaip odeles atstumiat? Nes, pvz., mano odelės tiek būna "prilipusios" prie nago, kad ten be mirkymo neišsiversi, o apie kojų nagus visai nėr ką kalbėt... Draugė nori, kad nulakuočiau kojų nagučius, bet neįsivaizduoju, kaip susitvarkyt su odelėm reikėtų... g.gif
[/quote]

Siuo metu as naudoju sita http://www.manikiura... Pakolkas tai man pats geriausias is bandytu. Gerai suminkstina ir be mirkymo. Tik jo trukumas, kad jis be teptuko, tik buteliukas, bet man ir taip gerai, as laseli ispaudziu ant nagu ir tada pirstu ar pagaliuku isskalidau ant odeliu:D
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 07, 18:02)
PN jau yra nauju spalvu  thumbup.gif 
vel teks isleist lt  doh.gif  biggrin.gif

rolleyes.gif Reiks ait padabot biggrin.gif Gal ka sviesaus tures vel grazaus, nes nu ta 8.8 tai dievishka wub.gif kuria jum rodziau, tokia paklausi dabar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 gegužės 2012 - 18:34
QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 05 07, 17:13)

Siuo metu as naudoju sita http://www.manikiura... Pakolkas tai man pats geriausias is bandytu. Gerai suminkstina ir be mirkymo. Tik jo trukumas, kad jis be teptuko, tik buteliukas, bet man ir taip gerai, as laseli ispaudziu ant nagu ir tada pirstu ar pagaliuku isskalidau ant odeliu:D

Ačiū 4u.gif Šitas ir pigesnis gerokai. Nu ale anas SPA lotuliukas.gif reikės apgalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2012 05 06, 19:34)
sveikos smile.gif noriu patarimo koki blizguti-laka pirkti is gelish (turiu vegas nigchts ir june bride)  planuoju trecia kazkoki nusipirkti ..koks dar einamas,jusu favoritas..pati nlb. megstu blizgucius,tai ir klientem nemoku siulyti. blush2.gif .bet ziuriu kad paletej iesko blizganciu laku..o ir vasara ateina ant koju blizguciai gal nieko.. g.gif

Tai nieks nepatars ka pirkti?paklausiu tada kuri spalvyte panasi smulkiais blizguciais i VEGAS NIGCHTS tik auksiniais ar bronziniais blizguciais? ir kas tie PN?PERFECT NAILS lakai?jei taip tai kur perkate Lietuvoje?pelenej uzmeciau aki,bet nesusigundziau del pigios kainos.o gal geri. g.gif spalvu paletei maciau graziu.. smile.gif
Atsakyti
yra sviesiu atrodo 4 naujos thumbup.gif

PN galima isigyti www.nailshop.lt
Atsakyti
Ar yra PN kokia graži kreminė ar persikinė spalva?Kažkaip nematau jų psl.man visos rožines atrodo ax.gif
Atsakyti