Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(deivi @ 2012 05 05, 20:40)
nu nejaugi nieks nezino NSI kokybes, lb reikia patarymo, ?????aciu

Kelis puslapius atgal yra mano pasisakymas apie NSI lakus 4u.gif Kartoju----jie labai tirsti ir su jais sunku lakuoti. Pigmentuoti jie gerai, laiko ant nagu irgi gerai tik labai sunku su jais dirbti, tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 05, 21:19)
Kelis puslapius atgal yra mano pasisakymas apie NSI lakus 4u.gif Kartoju----jie labai tirsti ir su jais sunku lakuoti. Pigmentuoti jie gerai, laiko ant nagu irgi gerai tik labai sunku su jais dirbti, tai tiek 4u.gif

aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deivi @ 2012 05 05, 19:40)
nu nejaugi nieks nezino NSI kokybes, lb reikia patarymo, ?????aciu

turiu top ir base, priekaištų jiems neturiu jokių. Spalvų neturiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif noriu patarimo koki blizguti-laka pirkti is gelish (turiu vegas nigchts ir june bride) planuoju trecia kazkoki nusipirkti ..koks dar einamas,jusu favoritas..pati nlb. megstu blizgucius,tai ir klientem nemoku siulyti. blush2.gif .bet ziuriu kad paletej iesko blizganciu laku..o ir vasara ateina ant koju blizguciai gal nieko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 04, 16:57)
Pati imu lotuliukas.gif parodysiu ir noresiu komentaru is speciu del formos savo nenormaliems nagams ir kaip ta galiuka graziau ispiest blush2.gif  blush2.gif

Pirmas kartas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 06, 20:00)
Pirmas kartas blush2.gif

na kaip pirmas blynas tai thumbup.gif

man tik i akytes krenta kad ant kiekvieno pirsto smailiukai nevienodo storumo... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 06, 19:00)
Pirmas kartas blush2.gif

Jo, kaip pirmam kartui, tikrai thumbup.gif

P.S. Mergaitės, kai jus lakuojat be manikiuro, kaip odeles atstumiat? Nes, pvz., mano odelės tiek būna "prilipusios" prie nago, kad ten be mirkymo neišsiversi, o apie kojų nagus visai nėr ką kalbėt... Draugė nori, kad nulakuočiau kojų nagučius, bet neįsivaizduoju, kaip susitvarkyt su odelėm reikėtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 06, 20:00)
Pirmas kartas blush2.gif
[url=http://www.radikal.ru

Nieko, antras bus geresnis, o zek trecias jau ir visai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 06, 20:33)
na kaip pirmas blynas tai  thumbup.gif
man tik i akytes krenta kad ant kiekvieno pirsto smailiukai nevienodo storumo... ax.gif  blush2.gif

Man laaabbaaii sudetinga vienodus lankiukus ispiest blush2.gif bet pasitaisysiu laikui begant blush2.gif

QUOTE(Lurta @ 2012 05 07, 09:03)
Jo, kaip pirmam kartui, tikrai  thumbup.gif

P.S. Mergaitės, kai jus lakuojat be manikiuro, kaip odeles atstumiat? Nes, pvz., mano odelės tiek būna "prilipusios" prie nago, kad ten be mirkymo neišsiversi, o apie kojų nagus visai nėr ką kalbėt... Draugė nori, kad nulakuočiau kojų nagučius, bet neįsivaizduoju, kaip susitvarkyt su odelėm reikėtų...  g.gif

O kodel nenori mirkyt?

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 07, 09:15)
Nieko, antras bus geresnis, o zek trecias jau ir visai neblogas  mirksiukas.gif

Is taves reik mokytis....pavyzdziu pavyzdys tu wub.gif
Atsakyti
user posted image
pirma kart ikeliu foto tai nezinau ar isejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 07 gegužės 2012 - 10:18
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 07, 09:57)
O kodel nenori mirkyt?

Mielai išmirkyčiau, ale į paprastą baleiką nesiūlysi kišti kojas lotuliukas.gif (aš namų sąlygom čia). Nors draugei galima ir taip gal pasiūlyt smile.gif
O jūs įprastai irgi mirkot nors manikiūro (pedikiūro) nedarot?
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 07, 10:25)
Mielai išmirkyčiau, ale į paprastą baleiką nesiūlysi kišti kojas  lotuliukas.gif (aš namų sąlygom čia). Nors draugei galima ir taip gal pasiūlyt  smile.gif
O jūs įprastai irgi mirkot nors manikiūro (pedikiūro) nedarot?

As naudoju sita
http://www.manikiura...

yra mazesne talpa pirkti 15ml lygtai apie 30lt. atmirkina odeles super, o kojom irgi nepataisomas dalykas, reikia tik krasciukus patempti odeliu.
Atsakyti