Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vilze @ 2012 05 04, 11:47)
ten Artistic colour gloss Tease. ale pas mumi ji 24 svarainius kainuoja doh.gifo  is amerikes nebent per tarpininkes siust reiketu g.gif  bet faktas kaip blynas-as jos noriu biggrin.gif

blink.gif Nu naa...as gal tada apseisiu lotuliukas.gif

Uksne, primink man o ta sviesu kur IBD pirkai jis vadinas Seashell Pink ar Just Chashmere Blush g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 gegužės 2012 - 11:02
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 11:52)
blink.gif Nu naa...as gal tada apseisiu  lotuliukas.gif

Uksne, primink man o ta sviesu kur IBD pirkai jis vadinas Seashell Pink ar Just Chashmere Blush  g.gif

kašmyras ten
Atsakyti
Dabar jau tikrai imsiu lauk savo laką, susivariau vieną nagą su zelionke doh.gif
Atsakyti
oi mergickos kokia as patenkinta gavau ibd 3 lakus.mango- jau taip isgirta,tada entralled- tokia raudona, turetu but labai grazi ir starburst-rozine nu tokia kislotna labai jau ryski lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Isbandziau HG "Jet set" spalva. Nuotrauku albumelyje man ji grazi. O nusilakavus - nelimpa schmoll.gif Jei kas norit perimti, idejau skelbimuka 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

mergaites, ant tamsios spalvos kiek laiko laikot toppa?
Atsakyti
Nusilakavau nagucius HG su foundation, dejau pora svarovskiu zeruciu ir tada topas. Ar uztenka tiek sluoksniu norint paprasto "permatomo" manikiuro su blizgesiu? Gal topo reik 2 sluoksniu?
Atsakyti
QUOTE(justiene87 @ 2012 05 04, 15:03)
Laba diena,

mergaites, ant tamsios spalvos kiek laiko laikot toppa?

Cia pacias spalva tamsias rekomenduojama laikyti ne 2 o net 3 min, o topas visad 2 min, nesvarbu ant kokiu spalvu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 04, 13:40)
Dabar jau tikrai imsiu lauk savo laką, susivariau vieną nagą su zelionke doh.gif

biggrin.gif tai cia jau spec ania, kad passion pavaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sylvia tai daba privalesi pasirodyt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 gegužės 2012 - 14:25
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 14:25)
Cia pacias spalva tamsias rekomenduojama laikyti ne 2 o net 3 min, o topas visad 2 min, nesvarbu ant kokiu spalvu 4u.gif

aciu 4u.gif baklazano spalva, nuiminejant lipnuma sulimpa man kzkaip, tai sakau, gal cia nuo toppo priklauso, gal per trumpai palaikau doh.gif
Atsakyti
Man vakar po 3 sluoksniu Mogul topa valant tepliojo stipriai,lakavau dar kart topa ir laikem 3-4min
Atsakyti
pacias spalvas ilgiau palaikykit lempose 4u.gif
Atsakyti
Bandau prancuza pirma karta.....spekit kas gaunas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 16:23)
pacias spalvas ilgiau palaikykit  lempose 4u.gif

Joooo pastebejau blush2.gif
Atsakyti