Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Labas rytas. Kokių grožių pridėjot bigsmile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 20:24)
O as galvoju apie kokia nors metine, melyna, net nezinau kazkokia tokia ne vtemu daba spalva ka but biggrin.gif

mėtinė kaip tik v temu biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 20:37)
O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek? g.gif

aš šiaušiu galiukus ir kraštus, tai laiko kuo puikiausiai 2-3 sav. 4u.gif

QUOTE(dovil14 @ 2012 05 03, 23:39)
Dariaus sau pedikiura su HG "Good Gossip", dejau 3 sluoksnius, grazi spalvyte gavos, tik galvoju ar ne per daug 3 sluoksniai?  g.gif
Kiek sluoksniu HG Good Goosip dedat?

aš Good gossip visada dėdavau 3 sluoksnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 04, 09:17)
Buvau labai priešiškai nusiteikus dėl tiger blosom, kažkaip nepatiko ji man...bet atrodo tuoj nuomonę pakeisiu  biggrin.gif

hah.gif pirksim pirksim biggrin.gif tu tigery, as koki rioooozini baisuokli:D http://4.bp.blogspot... Purplewtmk.JPG

-Alice- as ir dabartes pasibandziau ta krastu ir galo tik siausima, kurmi 1 nagas jau sone keliasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 gegužės 2012 - 08:34
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 04, 09:17)
Labai dailiai atrodo wub.gif Ypač toks derinys raudona-juoda wub.gif
Buvau labai priešiškai nusiteikus dėl tiger blosom, kažkaip nepatiko ji man...bet atrodo tuoj nuomonę pakeisiu  biggrin.gif

dekui smile.gif

Ta spalva labai graziai atrode, tiksliau skaniai biggrin.gif tokia skani spalva
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 09:29)
hah.gif  pirksim pirksim biggrin.gif tu tigery, as koki rioooozini baisuokli:D  http://4.bp.blogspot... Purplewtmk.JPG

Vat sita riuzava man tikrai baisi biggrin.gif Bet vel gi....as kiek internete ziurejus tai pastoviai tokios spalvos buna uzlakuotos ant laaabai baisiu nagu, gal del to tokia asociacija, kad baisi ir ta spalva...bet va jei kokia mergike ant graziu nagiuku uzsilakuotu gal ir nieko butu...nors nea..baisi man ji vis tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 04, 09:56)
Vat sita riuzava man tikrai baisi biggrin.gif Bet vel gi....as kiek internete ziurejus tai pastoviai tokios spalvos buna uzlakuotos ant laaabai baisiu nagu, gal del to tokia asociacija, kad baisi ir ta spalva...bet va jei kokia mergike ant graziu nagiuku uzsilakuotu gal ir nieko butu...nors nea..baisi man ji vis tiek biggrin.gif

bigsmile.gif turiu prirtareja slyksciom ruzavom spalvom, je je je assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 09:29)
hah.gif  pirksim pirksim biggrin.gif tu tigery, as koki rioooozini baisuokli:D  http://4.bp.blogspot... Purplewtmk.JPG

o gal davai nepirk tokios, susigadinsi reputaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 04, 09:05)

o koks pavadinimas tos spalvos?
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 08:29)
-Alice- as ir dabartes pasibandziau ta krastu ir galo tik siausima, kurmi 1 nagas jau sone keliasi g.gif

g.gif sakyčiau, gal blogai ten pašiaušei... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 03, 22:03)
mano noru sarase yra viena panasi spalva

labai grazi spalvyte vasarai prie jureivisku melyna-balta dryziu ar kaip Jolkuce minejo, prie turkio papuosalu thumbup.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 08:44)
Drasiai 3 dedu smile.gif 

QUOTE(-Alice- @ 2012 05 04, 09:25)
aš Good gossip visada dėdavau 3 sluoksnius  4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 04 gegužės 2012 - 10:29
Sveikos.Turiu klausimėlį,gal kuriai nebus sunku atsakyti ax.gif atsiprašau,jei jau rašėt biggrin.gif
Geliniam lakavimui būtinai reikalinga 36 w lempa,ar užtenka ir 9w ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 04, 10:29)
o koks pavadinimas tos spalvos?
Papildyta:
g.gif  sakyčiau, gal blogai ten pašiaušei...  g.gif

tos ruzavos kur as imeciau? biggrin.gif biggrin.gif tai ten OPI "POMPEII PURPLE" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 04, 10:05)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ka ana i tep jau sugadinta.

Gyvačiukas Taip jeigu UV- tai 36W, jeigu LED tai ir 9w turi pakakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 11:40)
Gyvačiukas Taip jeigu UV- tai 36W, jeigu LED tai ir 9w turi pakakt smile.gif

AČIŪ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 04, 08:44)
O kas ten per ta tokia metine melynaipienishka spalva? g.gif

ten Artistic colour gloss Tease. ale pas mumi ji 24 svarainius kainuoja doh.gifo is amerikes nebent per tarpininkes siust reiketu g.gif bet faktas kaip blynas-as jos noriu biggrin.gif
Atsakyti