Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:34)

nefega..yr 1 roza nuskile, lyg ir tyliai sedejau, kaifavau, da i baltu kvietku ant nagu gavau, alia tik fotkese poto kazkode faku prirodziau, ne kad padekos zenklu geriau lotuliukas.gif

ale pasiseke, net viena karta, kazkam pasiseke biggrin.gif bet dailius nagus vienas malonumas lakuot smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:37)
laugh.gif

O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek? g.gif
Papildyta:

man tiek pat laiko, kai ir siausdavaus pries tai, o dabar is vis visos ploksteles nesiausiu smile.gif Laiko pusantros savaites, nes ilgiau neiskenciu lotuliukas.gif noriu kitos spalvos, vot ot kokia esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:34)
O as pamastojau, kad visokie turkio papuosaliukai labai su tais metiniais nagais deretu, tik vo ar tas 3 savaites nervai islaikytu- nezinau nezinau su tokiu vaizdeliu melynu:D

mano noru sarase yra viena panasi spalva
user posted image
Atsakyti
Siandienos darbukas blush2.gif blush2.gif ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sios dienos pedikiuras smile.gif

user posted image
nekokia foto, su mobiliaku nufotkinau
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:37)
laugh.gif
O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek? g.gif

Man ar šiaušiu, ar nešiaušiu laiko 1,5 savaitės, labai jau greitai mano nagai auga tai jau pradeda erzinti smile.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 05 03, 22:11)
Siandienos darbukas blush2.gif  blush2.gif  ax.gif  ax.gif

gražu smile.gif kažin ši spalva turi panašumų su gelish elegant wish?
Atsakyti
ale darbstuoliu kiek siandien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 22:16)
gražu smile.gif kažin ši spalva turi panašumų su gelish elegant wish?

Itariu kad turi,tik zerutis skiriasi,ne pilkas blush2.gif

Is foto kiek matau...realiai gal kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 03 gegužės 2012 - 21:33
Prisiziurejau nete kaip nuiimineja geli be pasiausimo ir as pabandziau. Tikesit ar ne, bet pavyko bigsmile.gif . Palaikiau 10min pradejo luptis o po 15-20 viskas nusieme liko ant vatytes gelis. Viskas kaip cnd reklamoje ir dar radau taip nuiimant ibd.
As naudojau HG pagrinda ir virsutini sluoksni, gelis si kart buvo PN 4.6 raudona. Lygiai taip pat nusieme ir IBD (buvau viena naga nusilakavus pabandyt spalva)
Super kad nereik siausti pries nuiiminejant geli.
Gal kas bandet
Atsakyti
Mano pastebėjimas apie nuėmimą yra toks, viskas priklauso nuo nagų smile.gif pvz aš nuo savo nagų laką nusiimu per 7 minutes, viskas lieka ant vatos. Bet man ir lakas laiko ne taip gerai kaip kitom. Tom, kurios su laku išvaikšto mėnesį, tai nutirpinimas baisiai sunkus, nors naudoju tas pačias priemones kaip ir sau. Čia man taisyklė, kuri visada pasitvirtina smile.gif
Atsakyti
Dariaus sau pedikiura su HG "Good Gossip", dejau 3 sluoksnius, grazi spalvyte gavos, tik galvoju ar ne per daug 3 sluoksniai? g.gif
Kiek sluoksniu HG Good Goosip dedat?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 05 04, 00:39)
Dariaus sau pedikiura su HG "Good Gossip", dejau 3 sluoksnius, grazi spalvyte gavos, tik galvoju ar ne per daug 3 sluoksniai?  g.gif
Kiek sluoksniu HG Good Goosip dedat?

Drasiai 3 dedu smile.gif

Labas rytas, as vakar pramiegojau tiek graziu darbu pridetu bigsmile.gif bigsmile.gif Jau kojyciu grazumas nai nai nai biggrin.gif O kas ten per ta tokia metine melynaipienishka spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 05 03, 22:15)
Sios dienos pedikiuras  smile.gif

Labai dailiai atrodo wub.gif Ypač toks derinys raudona-juoda wub.gif
Buvau labai priešiškai nusiteikus dėl tiger blosom, kažkaip nepatiko ji man...bet atrodo tuoj nuomonę pakeisiu biggrin.gif
Atsakyti