Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:20)
Baisu tokią priimt, kai viską tobulai daro biggrin.gif

unsure.gif nu jau nujau..matei ka mano lakas shlykstus, nagai shlykshtus platus , ir paskritai negali kiti ziuret, kaip shlykshtu, nes darau ne tep kap reikia , o tep kap patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:20)
Baisu tokią priimt, kai viską tobulai daro biggrin.gif

kas teisybė, tai ne melas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:21)
realiai ji dar gražesnė rolleyes.gif
aha, čia visai kitokia, tokia prigesinta, bet irgi būtų graži spalva, jei tokia iš tikro ir būtų.

Mane jau erzina mano forever beauty ant nagų, noriu kažko ryškaus ir skaistaus  biggrin.gif Bet reiktų bent savaitę pratempt doh.gif

biggrin.gif kentek, ir varyk passion poto bigsmile.gif bigsmile.gif

O as galvoju apie kokia nors metine, melyna, net nezinau kazkokia tokia ne vtemu daba spalva ka but biggrin.gif Gal kokia Ezflow Tifany g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:22)
kas teisybė, tai ne melas drinks_cheers.gif

Ka jus cia bl...t susitare lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gegužės 2012 - 20:25
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:21)
unsure.gif  nu jau nujau..matei ka mano lakas shlykstus, nagai shlykshtus platus , ir paskritai negali kiti ziuret, kaip shlykshtu, nes darau ne tep kap reikia , o tep kap patinka lotuliukas.gif

Ten toks variantas, kad geriau net nešnekėt biggrin.gif tu matyk, ką mes tau sakom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:25)
Ten toks variantas, kad geriau net nešnekėt biggrin.gif tu matyk, ką mes tau sakom wink.gif

Tai va va, ka but teisybe- isizeisiau biggrin.gif alia daba juoks jama smile.gif O jus cia man prishnekesit su tom riuuuzavom jauciu doh.gif laugh.gif kai pokshtelsiu kai Alisa rase, kokia tuti fruty lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:24)
*biggrin.gif kentek, ir varyk passion poto bigsmile.gif  bigsmile.gif

**O as galvoju apie kokia nors metine, melyna, net nezinau kazkokia tokia ne vtemu daba spalva ka but biggrin.gif Gal kokia Ezflow Tifany g.gif
Papildyta:

***Ka jus cia bl...t susitare lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*jaučiu tep ir bus biggrin.gif
**nu nežinau nežinau...tos visokios mėtinės, kaip spalvos, tai gražios, ypač kokios maikės, suknelės ir t.t., bet ant nagų tai man neee...
***aha, slaptas samokslas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 20:59)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  vooooooooo, jesli dolga mucytsa, avdrug i palucetsa biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

tau bijo lakuoti, nes kai prades, tai teptukas is ranku kris nuo drebejimo lotuliukas.gif o tu nervuosis, kad jau kreivai gaunas, tai ir gausis uzburtas ratas lotuliukas.gif liksi be lakavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:30)
*jaučiu tep ir bus biggrin.gif
**nu nežinau nežinau...tos visokios mėtinės, kaip spalvos, tai gražios, ypač kokios maikės, suknelės ir t.t., bet ant nagų tai man neee...
***aha, slaptas samokslas biggrin.gif

O as pamastojau, kad visokie turkio papuosaliukai labai su tais metiniais nagais deretu, tik vo ar tas 3 savaites nervai islaikytu- nezinau nezinau su tokiu vaizdeliu melynu:D
http://i.ebayimg.com...QRsQ~~60_35.JPG
https://encrypted-tb...qU-XrAtOyGXs80w
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2012 05 03, 21:31)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

tau bijo lakuoti, nes  kai prades, tai teptukas is ranku kris nuo drebejimo  lotuliukas.gif o tu nervuosis, kad jau kreivai gaunas, tai ir gausis uzburtas ratas  lotuliukas.gif liksi be lakavimo  biggrin.gif

nefega..yr 1 roza nuskile, lyg ir tyliai sedejau, kaifavau, da i baltu kvietku ant nagu gavau, alia tik fotkese poto kazkode faku prirodziau, ne kad padekos zenklu geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gegužės 2012 - 20:35
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:32)
O as pamastojau, kad visokie turkio papuosaliukai labai su tais metiniais nagais deretu, tik vo ar tas 3 savaites nervai islaikytu- nezinau nezinau su tokiu vaizdeliu melynu:D

man tai tikrai neatlaikytų, aš silpnų nervų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:34)

nefega..yr 1 roza nuskile, lyg ir tyliai sedejau, kaifavau, da i baltu kvietku ant nagu gavau, alia tik fotkese poto kazkode faku prirodziau, ne kad padekos zenklu geriau lotuliukas.gif

tai kad naglai liepei lakuot, tai kur dingsi biggrin.gif Ne tai, kad, ar galėtum, aš labai norėčiau, kad nulakuotum ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:34)
man tai tikrai neatlaikytų, aš silpnų nervų  lotuliukas.gif

laugh.gif

O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:36)

Papildyta:

tai kad naglai liepei lakuot, tai kur dingsi biggrin.gif Ne tai, kad, ar galėtum, aš labai norėčiau, kad nulakuotum ir pan lotuliukas.gif

biggrin.gif Kazkaip sitos dalies neprisimenu as biggrin.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:37)
laugh.gif

*O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek? g.gif
Papildyta:

**biggrin.gif Kazkaip sitos dalies neprisimenu as biggrin.gif dirol.gif

*man rodos Alisa tik kraščiukus pašiaušia ir atrodo viskas gerai ten su laikymu g.gif
*kur jau čia prisiminsi, kai vyniokas smegenis užpylęs buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:41)

*kur jau čia prisiminsi, kai vyniokas smegenis užpylęs buvo biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif Ai bele nagus grazius apturejau, gaila tadu nebuvo ilgalaikiu rolleyes.gif
Atsakyti