Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

po jusu ruzavu ziuriu i savo raudonus nagus ir svajoju apie ruzavus smile.gif tikiuosi jau kita savaite gausiu naujas spalvytes...

ir klausimas... kaip jus taip graziai prie odeliu nulakuojat... kaip paskui tepti topa kad neuzlakuot ant odeliu?

Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:07)
'jei ilgai vargsi, galbūt ir pavyks' biggrin.gif

Man spalva tai superinė wub.gif Ir naga,i beabejo, nuostabūs 4u.gif

g.gif pala, o tu buvai ta ryshkiai rozini uzsilakavus jau, kur pas tau dabojau? Blem atominis jis gi da labiau, alia va tas man aki draske ir kibino g.gif biggrin.gif

sau_lu_te, manau stebuklu nera, tik kruopstumas ir praktika cia.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:10)
g.gif pala, o tu buvai ta ryshkiai rozini uzsilakavus jau, kur pas tau dabojau? Blem atominis jis gi da labiau, alia va tas man aki draske ir kibino g.gif  biggrin.gif

sau_lu_te, manau stebuklu nera, tik kruopstumas ir praktika cia.

tai tikiu, kad reik praktikos...
man tai vis baisu, kad "neapgaubsiu" lako topu ir jis nusiluops smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:10)
g.gif pala, o tu buvai ta ryshkiai rozini uzsilakavus jau, kur pas tau dabojau? Blem atominis jis gi da labiau, alia va tas man aki draske ir kibino g.gif  biggrin.gif

buvau, jei kalbi apie tą ibd iš pelenės. Man rodos nelabai kam patiko ta spalva, nes gavosi tokia labai jau riūūūžava, nors realiai ji visai kitokia
Papildyta:
Šita?

http://public.fotki....fa9249ff70.html
Atsakyti
aha mūčinaus 20 minučių, padariau apie 60 kadrų biggrin.gif pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:13)
buvau, jei kalbi apie tą ibd iš pelenės. Man rodos nelabai kam patiko ta spalva, nes gavosi tokia labai jau riūūūžava, nors realiai ji visai kitokia

g.gif Nu muset ta pati, kur sestad pas tau buteliuka atsukinejau..Ar tu kelias jas turi? g.gif reiktu vo surizikuot, i tu ma nulakuotum lotuliukas.gif is foto- tai lyg ir ta apie kuria mastau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gegužės 2012 - 20:15
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 20:14)

vau, kokia graži spalva bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:14)
aha mūčinaus 20 minučių, padariau apie 60 kadrų biggrin.gif pavyko biggrin.gif

Svarbu pavyko 4u.gif Siaip kas ten fotkes deliot netingi, reiktu manaja isimt sita http://images61.fotk...82b30d5f-vi.jpg, nes nieko panasaus ner i tikra spalva, o va tavaja sita butinai idet i albuma!!
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:14)
g.gif Nu muset ta pati, kur sestad pas tau buteliuka atsukinejau..Ar tu kelias jas turi? g.gif reiktu vo surizikuot, i tu ma nulakuotum lotuliukas.gif is foto- tai lyg ir ta apie kuria mastau g.gif

nu tik tą vieną ir teturiu ir dar passion, bet jos dar nebandžiau.

Tu kaip nabagėlis, prašaisi prašaisi pas visas, bet nei viena tavęs nepriima :DDD
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:18)
Tu kaip nabagėlis, prašaisi prašaisi pas visas, bet nei viena tavęs nepriima :DDD

cry.gif va va, beda bedele lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar Sonie prisizadejus man tafeta parodyt, pasiplove vakar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gegužės 2012 - 20:20
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:18)
nu tik tą vieną ir teturiu ir dar passion, bet jos dar nebandžiau.

Baisu tokią priimt, kai viską tobulai daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 03, 21:17)
vau, kokia graži spalva  bigsmile.gif  bigsmile.gif

realiai ji dar gražesnė rolleyes.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:17)
Svarbu pavyko 4u.gif  Siaip kas ten fotkes deliot netingi, reiktu manaja isimt sita http://images61.fotk...82b30d5f-vi.jpg, nes nieko panasaus ner i tikra spalva, o va tavaja sita butinai idet i albuma!!

aha, čia visai kitokia, tokia prigesinta, bet irgi būtų graži spalva, jei tokia iš tikro ir būtų.

Mane jau erzina mano forever beauty ant nagų, noriu kažko ryškaus ir skaistaus biggrin.gif Bet reiktų bent savaitę pratempt doh.gif
Atsakyti