po jusu ruzavu ziuriu i savo raudonus nagus ir svajoju apie ruzavus tikiuosi jau kita savaite gausiu naujas spalvytes...
ir klausimas... kaip jus taip graziai prie odeliu nulakuojat... kaip paskui tepti topa kad neuzlakuot ant odeliu?
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:07)
'jei ilgai vargsi, galbūt ir pavyks'
Man spalva tai superinė Ir naga,i beabejo, nuostabūs
Man spalva tai superinė Ir naga,i beabejo, nuostabūs
pala, o tu buvai ta ryshkiai rozini uzsilakavus jau, kur pas tau dabojau? Blem atominis jis gi da labiau, alia va tas man aki draske ir kibino
sau_lu_te, manau stebuklu nera, tik kruopstumas ir praktika cia.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:10)
pala, o tu buvai ta ryshkiai rozini uzsilakavus jau, kur pas tau dabojau? Blem atominis jis gi da labiau, alia va tas man aki draske ir kibino
tai tikiu, kad reik praktikos...
man tai vis baisu, kad "neapgaubsiu" lako topu ir jis nusiluops
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:10)
buvau, jei kalbi apie tą ibd iš pelenės. Man rodos nelabai kam patiko ta spalva, nes gavosi tokia labai jau riūūūžava, nors realiai ji visai kitokia
Papildyta:
Šita?
http://public.fotki....fa9249ff70.html
aha mūčinaus 20 minučių, padariau apie 60 kadrų pavyko
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:13)
buvau, jei kalbi apie tą ibd iš pelenės. Man rodos nelabai kam patiko ta spalva, nes gavosi tokia labai jau riūūūžava, nors realiai ji visai kitokia
Nu muset ta pati, kur sestad pas tau buteliuka atsukinejau..Ar tu kelias jas turi? reiktu vo surizikuot, i tu ma nulakuotum is foto- tai lyg ir ta apie kuria mastau
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 20:14)
vau, kokia graži spalva
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:14)
aha mūčinaus 20 minučių, padariau apie 60 kadrų pavyko
Svarbu pavyko Siaip kas ten fotkes deliot netingi, reiktu manaja isimt sita http://images61.fotk...82b30d5f-vi.jpg, nes nieko panasaus ner i tikra spalva, o va tavaja sita butinai idet i albuma!!
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:14)
Nu muset ta pati, kur sestad pas tau buteliuka atsukinejau..Ar tu kelias jas turi? reiktu vo surizikuot, i tu ma nulakuotum is foto- tai lyg ir ta apie kuria mastau
nu tik tą vieną ir teturiu ir dar passion, bet jos dar nebandžiau.
Tu kaip nabagėlis, prašaisi prašaisi pas visas, bet nei viena tavęs nepriima :DDD
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:18)
va va, beda bedele ir dar Sonie prisizadejus man tafeta parodyt, pasiplove vakar
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:18)
nu tik tą vieną ir teturiu ir dar passion, bet jos dar nebandžiau.
Tu kaip nabagėlis, prašaisi prašaisi pas visas, bet nei viena tavęs nepriima :DDD
Baisu tokią priimt, kai viską tobulai daro
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 03, 21:17)
vau, kokia graži spalva
realiai ji dar gražesnė
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:17)
Svarbu pavyko Siaip kas ten fotkes deliot netingi, reiktu manaja isimt sita http://images61.fotk...82b30d5f-vi.jpg, nes nieko panasaus ner i tikra spalva, o va tavaja sita butinai idet i albuma!!
aha, čia visai kitokia, tokia prigesinta, bet irgi būtų graži spalva, jei tokia iš tikro ir būtų.
Mane jau erzina mano forever beauty ant nagų, noriu kažko ryškaus ir skaistaus Bet reiktų bent savaitę pratempt