Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 07:41)
unsure.gif Num jo..man uzteko pink smoothie tadais doh.gif Tai apseisiu ir be sito biggrin.gif
tamosiuke aga as jau senai aptikus buvau tuos nagus, alia galvoju gal reik nebesvaigt, bo vel paleciu reiks pirkt, nebeuzteks visiem atspalviam lotuliukas.gif

Nu nzn lakavausi Pink smoothie ir užteko poros sluoksniu, nesidryziavo. Kažkaip aš prie jos nuo PAT pradžių neturėjau ko prikibti, gal prasčiau lakavosi, bet po poros ar trijų sykiu viskas buvo
Ok. Dabar jau 4 buteliuka laukuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 08:41)
tamosiuke aga as jau senai aptikus buvau tuos nagus, alia galvoju gal reik nebesvaigt, bo vel paleciu reiks pirkt, nebeuzteks visiem atspalviam lotuliukas.gif

Tai jo jo..cia gi ir beda tame...tu paleciu laaabai daug reikes nusipirkti biggrin.gif
Bet kaip be butu, as i ta NSI stenda net neziuriu, isskyrus prancuzui balta spalva, nes ji tikrai superine, bet visos kitos mane nervina, nu toks tirstumas ir taaaaip reikia atitaikyt lakuojant nes is kart susigarbanoja. O cia vat toks fainas daiktas kaip tas blizgius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 03, 09:20)
Tai jo jo..cia gi ir beda tame...tu paleciu laaabai daug reikes nusipirkti biggrin.gif
Bet kaip be butu, as i ta NSI stenda net neziuriu, isskyrus prancuzui balta spalva, nes ji tikrai superine, bet visos kitos mane nervina, nu toks tirstumas ir taaaaip reikia atitaikyt lakuojant nes is kart susigarbanoja. O cia vat toks fainas daiktas kaip tas blizgius wub.gif

ax.gif Alia cia man panasu i tuos harmony pigmentus...
Atsakyti
Bandžiau išgaut tikrą spalvą, nu niekaip. Gal dar pabandysiu su kitu fotiku. HARMONY gelish - Make A Difference
saulutėje:
user posted image
dirbtinėje šviesoje:
user posted image
Fotike atrodo tikra spalva, kai tik perkeliu į kompą visiškai pasikeičia. Nuotraukose ji smarkiai prigesinta. Iš tikųjų ji yra tokia šlykščiai rožinė, kaip Jolkuce sako biggrin.gif bet man visai limpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 17:43)
Bandžiau išgaut tikrą spalvą, nu niekaip. Gal dar pabandysiu su kitu fotiku. HARMONY gelish - Make A Difference
saulutėje:

Fotike atrodo tikra spalva, kai tik perkeliu į kompą visiškai pasikeičia. Nuotraukose ji smarkiai prigesinta. Iš tikųjų ji yra tokia šlykščiai rožinė, kaip Jolkuce sako biggrin.gif bet man visai limpa smile.gif

Tep as ja turiu, tokia visishkai rioozine pantera biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet kiek pamenu tau irgi nepavyko nufotografuot tikros spalvos, nes esi kažkada dėjus nagus su šia spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 18:03)
Bet kiek pamenu tau irgi nepavyko nufotografuot tikros spalvos, nes esi kažkada dėjus nagus su šia spalva smile.gif

drinks_cheers.gif Agam, be shancu isgauti ta ryshkuma jos, jeigu atspalvis dar matos-tai to tikrojo ryshkiojo ruzavumo ne laso doh.gif
Atsakyti
Beveik pavyko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 20:56)
Beveik pavyko smile.gif
[img]h

bigsmile.gif bigsmile.gif vooooooooo, jesli dolga mucytsa, avdrug i palucetsa biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nieko nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:01)

biggrin.gif na lietuvishkai mazdaug butu tep:jei ilgai mucinies-tai avdrug ir gaunas lotuliukas.gif siaubs kaip neskamba lietuvishkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:01)

'jei ilgai vargsi, galbūt ir pavyks' biggrin.gif

Man spalva tai superinė wub.gif Ir nagai, beabejo, nuostabūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 03 gegužės 2012 - 20:10