Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 05 02, 19:12)
tos "nakleikės" kiek žinau, kainuoja apie 40 Lt., gal net daugiau. Čia vienam kartui  4u.gif

nu kodel as nieko nematau g.gif
Atsakyti
labukas, ar kas siuntesi is cia? http://www.beautywests.com/
ar tikrai siuntimas nemokamas jei perki ant 100 doleriu,ka? aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivi: 02 gegužės 2012 - 18:56
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 05 02, 19:13)

Nagavita turi ,jei neklysiu 20lt kashtuoja, bent jau as per pelene tiek mokejau uz savo nakleikes biggrin.gif, ne opi zinoma o kitos firmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deivi @ 2012 05 02, 19:49)
labukas, ar kas siuntesi is cia? http://www.beautywests.com/ 
ar tikrai siuntimas nemokamas jei perki ant 100 doleriu,ka? aciu

Siuntimas USA nuo 100dol nemokamas, bet i musu stebuklu sali mokamas ir man atrodo kad jie i LT nesiuncia, plius nesiuncia CND, EzFlow ir dar ten kazkuriu firmu.. is cia galit pirkt tik per tarpininkes.
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 05 02, 18:26)
thumbup.gif  O kvietkelės pieštos?  ax.gif

stampai cia biggrin.gif
Atsakyti
Sonie ploja.gif ploja.gif kur mano Tafeta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 15:32)
Nuiminėjau šiandien IBD Mango ir ką ... keikiausi visaip, kaip moku  doh.gif Nu dar taip sunkiai nė vienos spalvos neteko nuimti, porą nagų tik su švelnia dilde nuėmau  doh.gif  doh.gif

As vakar irgi nusiiminejau Mango - man lygiai taip pat lengvai nusiima, kaip ir HG rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 05 02, 20:42)
Siuntimas USA nuo 100dol nemokamas, bet i musu stebuklu sali mokamas ir man atrodo kad jie i LT nesiuncia, plius nesiuncia CND, EzFlow ir dar ten kazkuriu firmu.. is cia galit pirkt tik per tarpininkes.

aciu,
Atsakyti
unsure.gif Kuri ten kadais pirkot Gelish Less Talk ir spjaudetes , kad labai dryzuoja?biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai atrodo ant Gelish spalvu uzlakuota NSI Peep, ji raso, kad lakuoja ruzava, nu bet kaip fainai, reikia man jos, reikia nerealiai bigsmile.gif apie puslapio viduri didziausia veduokle spalvu...
http://forum.pursebl...-680120-25.html

***** ir as tiek noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 02, 22:50)
unsure.gif  Kuri ten kadais pirkot  Gelish Less Talk  ir spjaudetes , kad labai dryzuoja?biggrin.gif

Aš pirkau ax.gif Ir vis dar turiu ax.gif Kaip dryžavo - tai ne kaip perlamutras, kad matosi dryžiai, o pati spalva tepasi netolygiai, kaip marmuras koks rolleyes.gif

Gerai kad maniškės dabar vasarą pajuto ir ant ryškių spalvų persimetė cool.gif Nes su dviem sluoksniais nė pro kur, o ir po trečio gera akis turi prie ko prikibti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 03, 08:28)
Aš pirkau ax.gif  Ir vis dar turiu ax.gif Kaip dryžavo - tai ne kaip perlamutras, kad matosi dryžiai, o pati spalva tepasi netolygiai, kaip marmuras koks rolleyes.gif
Gerai kad maniškės dabar vasarą pajuto ir ant ryškių spalvų persimetė cool.gif  Nes su dviem sluoksniais nė pro kur, o ir po trečio gera akis turi prie ko prikibti ax.gif

unsure.gif Num jo..man uzteko pink smoothie tadais doh.gif Tai apseisiu ir be sito biggrin.gif

tamosiuke aga as jau senai aptikus buvau tuos nagus, alia galvoju gal reik nebesvaigt, bo vel paleciu reiks pirkt, nebeuzteks visiem atspalviam lotuliukas.gif
Atsakyti