Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Klausimukas:gal kas bandet paskaiciuot kiek is 1 harmony gelio nulakuojat klienciu g.gif g.gif g.gif
Gal apsimoka ta mazesni pirkt blush2.gif lakuojames kokios 5 moteros per men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 26, 14:07)
tik perteklius nuvalomas su servetele ar su teptuku, kaip jau kam patogiau 4u.gif

Reiks pabandyti. O ta servetėlė neprikibs prie bazės? g.gif man kažko baisu atrodo valyti su servetėle, nes lipni ta bazė yra kai ištrauki iš po lempos 4u.gif
Atsakyti
Teisingai merginos, i man idomu kaip jus ta bazes pertekliu nuimat... as kolkas nuimineju u gelio teptuku, bet gal rimtai patogiau su kokiu popieruku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 04 26, 15:05)
tai kad gelinam lakui dar tik pora metų  biggrin.gif ir bazei ne lipnumas nuimamas, o šalinamas perteklius biggrin.gif

beja, ar nebūtų paprasčiau, jei naudotumėte priemonių  pavadinimus, kurie ant buteliuko, nes jau ne pirma diskusija vyksta apie tai, kas ką tepa doh.gif  prepas, bondas, ultrabondas - pačios pasimeta, kas po ko ir kam ax.gif o ir instrukcija dažniausiai ant buteliuko parašyta ax.gif

aš darau viską (ir naudoju tas priemones), kaip nurodyta temos pradžioje (kaip ir moko kursuose) - ir laiko lakas nuo 2 iki 6 savaičių - čia jau nuo klientės priklauso 4u.gif

O tos 3- 4 min  nuo kažkokių lubų nukabintos doh.gif  arba vėl kas nors susipainiojo, apie ką kalba eina...

Nu nieko sau,iki 6 savaiciu cia tai bent bigsmile.gif blink.gif net ydomu g.gif daugiausia atlaiko 3-4 savaites,o paskui nagai ziauriai atrodo nuauge doh.gif,kas gali vaiksciot su daug nuaugusiais nagais,vaizdelis butu nekoks pamacius doh.gif
kad baze laikyt 4min tai tikrai per daug smile.gif ,kaip man parase taip ir as parasiau 4u.gif
O bazes pertekliu galima nuimt arba su sepetuku arba su servetele,bet sausa;
Ultrabondas ar primeris cia tas pats kuri naudot,o prepas yra nuriebalintojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 26, 15:21)
Reiks pabandyti. O ta servetėlė neprikibs prie bazės?  g.gif  man kažko baisu atrodo valyti su servetėle, nes lipni ta bazė yra kai ištrauki iš po lempos  4u.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:26)
Teisingai merginos, i man idomu kaip jus ta bazes pertekliu nuimat... as kolkas nuimineju u gelio teptuku, bet gal rimtai patogiau su kokiu popieruku... g.gif

As nubraukiu su paprasta popierine servetel,neprilimpa blush2.gif blush2.gif

Kuris MANGO IBD ar HARMONY nudazo nagucius???noriu tos spalvikes blush2.gif einu krautis krepsa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 26 balandžio 2012 - 14:33
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 26, 15:06)
As tai pradzios nesupratau? Koki lipnuma nuimt su sausu? tai pirma nuriebini su skysciu ar ne? Baze i lempa 3-4min.,visur pabrezia 1min...na su PN tai nezinau.. as darau kitaip ir man viskas laiko,o kai tik pradejau lakuot ilgalaikiu tai galiukai lupdavos tik todel,kad neuzbaigdavau teisingai.

Ne lipnuma reikia nuimt o pertekliu bazes su teptuku arba su servetele sausa,bet po to kai istrauki is lempos.
Na tai kaip ta uzbaigima nagu galiukam,padaryt teisingai g.gif ,cia yra svarbiausia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:26)

As su gelio teptuku nubraukiu smile.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 15:32)
As nubraukiu su paprasta popierine servetel,neprilimpa blush2.gif  blush2.gif

Kuris MANGO IBD ar HARMONY nudazo nagucius???noriu tos spalvikes blush2.gif einu krautis krepsa doh.gif

Na Mango tikrai nedazo,o Harmony tai neturiu, bet vienom nudazo kitom lyg ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare28 @ 2012 04 26, 15:30)
Nu nieko sau,iki 6 savaiciu cia tai bent bigsmile.gif  blink.gif net ydomu g.gif daugiausia atlaiko 3-4 savaites,o paskui nagai ziauriai atrodo nuauge doh.gif,kas gali vaiksciot su daug nuaugusiais nagais,vaizdelis butu nekoks pamacius doh.gif 
kad baze laikyt 4min tai tikrai per daug smile.gif ,kaip man parase taip ir as parasiau 4u.gif
O bazes pertekliu galima nuimt arba su sepetuku arba su servetele,bet sausa;
Ultrabondas ar primeris cia tas pats kuri naudot,o prepas yra nuriebalintojas 4u.gif

Pas mane praeita savaite kliente persilakuot buvo po 5 savaiciu. Vaiksciojo su prancuzu ir kas keisciausia, kad nuauge proto ribose buvo... net nekrito i akis... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 15:32)
As nubraukiu su paprasta popierine servetel,neprilimpa blush2.gif  blush2.gif

Mango tai ne sykio nenudaze ax.gif o tiger blossom buna retsykiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 26, 15:38)
Na Mango tikrai nedazo,o Harmony tai neturiu, bet vienom nudazo kitom lyg ne  g.gif

Nu griebsiu tada blush2.gif
Pasakyk kas zinot kas cia per ruzavos spalvikes wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:39)
Mango tai ne sykio nenudaze ax.gif o tiger blossom buna retsykiais  doh.gif

Ot sumaisiau pavadinimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 26 balandžio 2012 - 14:40
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 15:41)
Nu griebsiu tada blush2.gif
Pasakyk kas zinot kas cia per ruzavos spalvikes wub.gif

Pirma man atrodo Gossip Girl antra Passion 4u.gif Jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:49)
Pirma man atrodo Gossip Girl antra Passion  4u.gif  Jei neklystu  4u.gif

Taip, spalvos tokios kaip sakot 4u.gif

Aš apskritai bazę tepu gelio teptuku, o po lempos dėl visa ko dar sykį perbraukiu švariu. ax.gif

Kalba ėjo apie, kiek gali laikyti gelinis lakas mirksiukas.gif O kaip po šešių savaičių savaičių atrodo - čia jau nuo kiekvienos klientės priklauso blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gintare28 @ 2012 04 26, 15:30)

Ant jūsų taip vadinamo "prepo" buteliuko yra parašyta - Ph bond 4u.gif Va čia ir prasideda nesusipratimai ką naudoti - prepą, bondą ar nuriebalintoją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 04 26, 16:10)

Ant jūsų taip vadinamo "prepo" buteliuko yra parašyta - Ph bond  4u.gif  Va čia ir prasideda nesusipratimai ką naudoti - prepą, bondą ar nuriebalintoją  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti