Klausimukas:gal kas bandet paskaiciuot kiek is 1 harmony gelio nulakuojat klienciu
Gal apsimoka ta mazesni pirkt lakuojames kokios 5 moteros per men.
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 26, 14:07)
tik perteklius nuvalomas su servetele ar su teptuku, kaip jau kam patogiau
Reiks pabandyti. O ta servetėlė neprikibs prie bazės? man kažko baisu atrodo valyti su servetėle, nes lipni ta bazė yra kai ištrauki iš po lempos
Teisingai merginos, i man idomu kaip jus ta bazes pertekliu nuimat... as kolkas nuimineju u gelio teptuku, bet gal rimtai patogiau su kokiu popieruku...
QUOTE(freza80 @ 2012 04 26, 15:05)
tai kad gelinam lakui dar tik pora metų ir bazei ne lipnumas nuimamas, o šalinamas perteklius
beja, ar nebūtų paprasčiau, jei naudotumėte priemonių pavadinimus, kurie ant buteliuko, nes jau ne pirma diskusija vyksta apie tai, kas ką tepa prepas, bondas, ultrabondas - pačios pasimeta, kas po ko ir kam o ir instrukcija dažniausiai ant buteliuko parašyta
aš darau viską (ir naudoju tas priemones), kaip nurodyta temos pradžioje (kaip ir moko kursuose) - ir laiko lakas nuo 2 iki 6 savaičių - čia jau nuo klientės priklauso
O tos 3- 4 min nuo kažkokių lubų nukabintos arba vėl kas nors susipainiojo, apie ką kalba eina...
beja, ar nebūtų paprasčiau, jei naudotumėte priemonių pavadinimus, kurie ant buteliuko, nes jau ne pirma diskusija vyksta apie tai, kas ką tepa prepas, bondas, ultrabondas - pačios pasimeta, kas po ko ir kam o ir instrukcija dažniausiai ant buteliuko parašyta
aš darau viską (ir naudoju tas priemones), kaip nurodyta temos pradžioje (kaip ir moko kursuose) - ir laiko lakas nuo 2 iki 6 savaičių - čia jau nuo klientės priklauso
O tos 3- 4 min nuo kažkokių lubų nukabintos arba vėl kas nors susipainiojo, apie ką kalba eina...
Nu nieko sau,iki 6 savaiciu cia tai bent net ydomu daugiausia atlaiko 3-4 savaites,o paskui nagai ziauriai atrodo nuauge ,kas gali vaiksciot su daug nuaugusiais nagais,vaizdelis butu nekoks pamacius
kad baze laikyt 4min tai tikrai per daug ,kaip man parase taip ir as parasiau
O bazes pertekliu galima nuimt arba su sepetuku arba su servetele,bet sausa;
Ultrabondas ar primeris cia tas pats kuri naudot,o prepas yra nuriebalintojas
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 26, 15:21)
Reiks pabandyti. O ta servetėlė neprikibs prie bazės? man kažko baisu atrodo valyti su servetėle, nes lipni ta bazė yra kai ištrauki iš po lempos
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:26)
Teisingai merginos, i man idomu kaip jus ta bazes pertekliu nuimat... as kolkas nuimineju u gelio teptuku, bet gal rimtai patogiau su kokiu popieruku...
As nubraukiu su paprasta popierine servetel,neprilimpa
Kuris MANGO IBD ar HARMONY nudazo nagucius???noriu tos spalvikes einu krautis krepsa
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 26, 15:06)
As tai pradzios nesupratau? Koki lipnuma nuimt su sausu? tai pirma nuriebini su skysciu ar ne? Baze i lempa 3-4min.,visur pabrezia 1min...na su PN tai nezinau.. as darau kitaip ir man viskas laiko,o kai tik pradejau lakuot ilgalaikiu tai galiukai lupdavos tik todel,kad neuzbaigdavau teisingai.
Ne lipnuma reikia nuimt o pertekliu bazes su teptuku arba su servetele sausa,bet po to kai istrauki is lempos.
Na tai kaip ta uzbaigima nagu galiukam,padaryt teisingai ,cia yra svarbiausia...
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:26)
As su gelio teptuku nubraukiu
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 15:32)
Kuris MANGO IBD ar HARMONY nudazo nagucius???noriu tos spalvikes einu krautis krepsa
Na Mango tikrai nedazo,o Harmony tai neturiu, bet vienom nudazo kitom lyg ne
QUOTE(gintare28 @ 2012 04 26, 15:30)
Nu nieko sau,iki 6 savaiciu cia tai bent net ydomu daugiausia atlaiko 3-4 savaites,o paskui nagai ziauriai atrodo nuauge ,kas gali vaiksciot su daug nuaugusiais nagais,vaizdelis butu nekoks pamacius
Pas mane praeita savaite kliente persilakuot buvo po 5 savaiciu. Vaiksciojo su prancuzu ir kas keisciausia, kad nuauge proto ribose buvo... net nekrito i akis...
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 15:32)
Mango tai ne sykio nenudaze o tiger blossom buna retsykiais
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 26, 15:38)
Na Mango tikrai nedazo,o Harmony tai neturiu, bet vienom nudazo kitom lyg ne
Nu griebsiu tada
Pasakyk kas zinot kas cia per ruzavos spalvikes
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:39)
Mango tai ne sykio nenudaze o tiger blossom buna retsykiais
Ot sumaisiau pavadinimus
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 26, 15:41)
Pirma man atrodo Gossip Girl antra Passion Jei neklystu
QUOTE(Sonie @ 2012 04 26, 15:49)
Pirma man atrodo Gossip Girl antra Passion Jei neklystu
Taip, spalvos tokios kaip sakot
Aš apskritai bazę tepu gelio teptuku, o po lempos dėl visa ko dar sykį perbraukiu švariu.
Kalba ėjo apie, kiek gali laikyti gelinis lakas O kaip po šešių savaičių savaičių atrodo - čia jau nuo kiekvienos klientės priklauso
Papildyta:
QUOTE(gintare28 @ 2012 04 26, 15:30)
Ant jūsų taip vadinamo "prepo" buteliuko yra parašyta - Ph bond Va čia ir prasideda nesusipratimai ką naudoti - prepą, bondą ar nuriebalintoją
QUOTE(freza80 @ 2012 04 26, 16:10)
Ant jūsų taip vadinamo "prepo" buteliuko yra parašyta - Ph bond Va čia ir prasideda nesusipratimai ką naudoti - prepą, bondą ar nuriebalintoją