Julkuce, ar galetumei paslauga padaryt Buvau jau nusiziurejus is tavo fotkiu, kad noriu "Slate" spalvos. Ale idejai dar ta "Dolomite" Viena uz kita grazesne. Ar galetum tipsiukus salia sudejus nufotkint? Nebeapsisprendziu
Nuiminėjau šiandien IBD Mango ir ką ... keikiausi visaip, kaip moku Nu dar taip sunkiai nė vienos spalvos neteko nuimti, porą nagų tik su švelnia dilde nuėmau O klientė sako - oi kaip patiko man ši spalva, lakuok man dar kartą Įkalbėjau HG Tigger blossom
O klientė iš tokių, kurioms labai lengvai nusilupa lakas. Ji žiūri, kaip aš jai gramdau tuos nagus ir sako: "Nu žinai, tu taip vargsti, kitą sykį ateisiu nusilupus"
Dar šią savaitę turiu nuimti So in Love, jei ir ši bus panaši - atsižegnosiu nuo IBD
O aš dabar akis pakabinus ant Shellac Dark lava
http://polished4pros...-dark-lava.html
O klientė iš tokių, kurioms labai lengvai nusilupa lakas. Ji žiūri, kaip aš jai gramdau tuos nagus ir sako: "Nu žinai, tu taip vargsti, kitą sykį ateisiu nusilupus"
Dar šią savaitę turiu nuimti So in Love, jei ir ši bus panaši - atsižegnosiu nuo IBD
O aš dabar akis pakabinus ant Shellac Dark lava
http://polished4pros...-dark-lava.html
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 16:32)
Koks grozis....
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 16:32)
Nuiminėjau šiandien IBD Mango ir ką ... keikiausi visaip, kaip moku Nu dar taip sunkiai nė vienos spalvos neteko nuimti, porą nagų tik su švelnia dilde nuėmau O klientė sako - oi kaip patiko man ši spalva, lakuok man dar kartą Įkalbėjau HG Tigger blossom
nu va, o as tik vakar parasiau, kaip super lengvai jis man nusivale va taip atrode, folija nuemus...
QUOTE(vilze @ 2012 05 01, 16:42)
nu va, o as tik vakar parasiau, kaip super lengvai jis man nusivale va taip atrode, folija nuemus...
[uimg842.imageshack.us/img842/7730/dsc0202sc.jpg[/img][/url]
[uimg842.imageshack.us/img842/7730/dsc0202sc.jpg[/img][/url]
Primink su kokiu valikliu nuiminejai? nes gal freza80 su kazkuo kitu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 16:44)
su HG. pasiausiau pavirsu iki matiskumo ir laikiau kokias 13 min mazdaug
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 16:44)
aha, ir man įdomu Pas mane buvo HG bazė ir topas, spalva - IBD, o nuiminėjau su HG remover'iu nervas dar ir dabar ima
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2012 05 01, 16:47)
su HG. pasiausiau pavirsu iki matiskumo ir laikiau kokias 13 min mazdaug
nu ir aš pašiausiau, laikiau virš 15 min
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 16:49)
aha, ir man įdomu Pas mane buvo HG bazė ir topas, spalva - IBD, o nuiminėjau su HG remover'iu nervas dar ir dabar ima
Papildyta:
Papildyta:
nu ir pas mane tos pacios priemones. dar pagalvojau, kad cia jau ne viena keiksnojot ta Mango, kad sunkiai nusiima, tai jau ir rankoves raitojau, galvoju papluset reikes, o cia va kaip nesunkiai gal mano koks lievas lakas bet nenutrupejo nei vienas nagas, tik jau atauge buvo, tai valiau uztat.
O gal kuri labiau pasiause naga pries tai, kita silpniau Nors manau tas nuemimas dar skirias ir nuo paciu nagu strukturos
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 16:54)
O gal kuri labiau pasiause naga pries tai, kita silpniau Nors manau tas nuemimas dar skirias ir nuo paciu nagu strukturos
o gal baze buvo ilgiau laikyta? as tiksliai 1 minute laikiau.