Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Julkuce, ar galetumei paslauga padaryt biggrin.gif Buvau jau nusiziurejus is tavo fotkiu, kad noriu "Slate" spalvos. Ale idejai dar ta "Dolomite" doh.gif Viena uz kita grazesne. Ar galetum tipsiukus salia sudejus nufotkint? Nebeapsisprendziu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit PN 3.4?
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2012 05 01, 16:09)
Julkuce, ar galetumei paslauga padaryt  biggrin.gif  Buvau jau nusiziurejus is tavo fotkiu, kad noriu "Slate" spalvos. Ale idejai dar ta "Dolomite"  doh.gif  Viena uz kita grazesne. Ar galetum tipsiukus salia sudejus nufotkint? Nebeapsisprendziu  doh.gif  4u.gif

Prasau 4u.gif Man asmenishkai abi jos fainos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Nuiminėjau šiandien IBD Mango ir ką ... keikiausi visaip, kaip moku doh.gif Nu dar taip sunkiai nė vienos spalvos neteko nuimti, porą nagų tik su švelnia dilde nuėmau doh.gif doh.gif O klientė sako - oi kaip patiko man ši spalva, lakuok man dar kartą bigsmile.gif Įkalbėjau HG Tigger blossom ax.gif

O klientė iš tokių, kurioms labai lengvai nusilupa lakas. Ji žiūri, kaip aš jai gramdau tuos nagus ir sako: "Nu žinai, tu taip vargsti, kitą sykį ateisiu nusilupus" rolleyes.gif

Dar šią savaitę turiu nuimti So in Love, jei ir ši bus panaši - atsižegnosiu nuo IBD blush2.gif

O aš dabar akis pakabinus ant Shellac Dark lava wub.gif
http://polished4pros...-dark-lava.html

Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 16:32)

O aš dabar akis pakabinus ant Shellac Dark lava  wub.gif
http://polished4pros...-dark-lava.html

bigsmile.gif wub.gif wub.gif Koks grozis....
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 16:32)
Nuiminėjau šiandien IBD Mango ir ką ... keikiausi visaip, kaip moku  doh.gif Nu dar taip sunkiai nė vienos spalvos neteko nuimti, porą nagų tik su švelnia dilde nuėmau  doh.gif  doh.gif O klientė sako - oi kaip patiko man ši spalva, lakuok man dar kartą bigsmile.gif Įkalbėjau HG Tigger blossom ax.gif

nu va, o as tik vakar parasiau, kaip super lengvai jis man nusivale biggrin.gif va taip atrode, folija nuemus...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 05 01, 16:42)
nu va, o as tik vakar parasiau, kaip super lengvai jis man nusivale biggrin.gif  va taip atrode, folija nuemus...
[uimg842.imageshack.us/img842/7730/dsc0202sc.jpg[/img][/url]

unsure.gif Primink su kokiu valikliu nuiminejai? nes gal freza80 su kazkuo kitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 16:44)
unsure.gif Primink su kokiu valikliu nuiminejai? nes gal freza80 su kazkuo kitu ax.gif

su HG. pasiausiau pavirsu iki matiskumo ir laikiau kokias 13 min mazdaug
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 16:44)

aha, ir man įdomu ax.gif Pas mane buvo HG bazė ir topas, spalva - IBD, o nuiminėjau su HG remover'iu ax.gif nervas dar ir dabar ima unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2012 05 01, 16:47)
su HG. pasiausiau pavirsu iki matiskumo ir laikiau kokias 13 min mazdaug

nu ir aš pašiausiau, laikiau virš 15 min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 01, 16:49)
aha, ir man įdomu  ax.gif  Pas mane buvo HG bazė ir topas, spalva - IBD, o nuiminėjau su HG remover'iu ax.gif  nervas dar ir dabar ima unsure.gif
Papildyta:
nu ir aš pašiausiau, laikiau virš 15 min  doh.gif

nu ir pas mane tos pacios priemones. dar pagalvojau, kad cia jau ne viena keiksnojot ta Mango, kad sunkiai nusiima, tai jau ir rankoves raitojau, galvoju papluset reikes, o cia va kaip nesunkiai biggrin.gif gal mano koks lievas lakas g.gif bet nenutrupejo nei vienas nagas, tik jau atauge buvo, tai valiau uztat.
Atsakyti
O gal kuri labiau pasiause naga pries tai, kita silpniau g.gif Nors manau tas nuemimas dar skirias ir nuo paciu nagu strukturos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 16:54)
O gal kuri labiau pasiause naga pries tai, kita silpniau g.gif Nors manau tas nuemimas dar skirias ir nuo paciu nagu strukturos g.gif

o gal baze buvo ilgiau laikyta? as tiksliai 1 minute laikiau.
Atsakyti