Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(eliukė @ 2012 04 30, 19:58)
sakykit mergaitės ar jums nagučius kišant i lempa nebuna toks lyg gėlimas?

As nieko nejauciu, tik siluma dazniausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 04 30, 18:58)

man tai ne, o sesuo truputi skundėsi... g.gif
Atsakyti
gal kuri esta jau isbande IBD Just Gel Polish Baze ar Topa?
kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 04 30, 18:58)

man irgi buvo taip, kai viską iš Harmony naudojau 4u.gif
Atsakyti
jei ne man vienai truputi gelia tai nuraminot mane, biggrin.gif o tai jau prisigalvojau visokiu nesamoniu
Atsakyti
na ka, valiausi jau laka, tai labai gerai nusivale, visas lakas liko ant vatos, visai svarus nagai biggrin.gif visos priemones naudotos buvo HG, o lakas ibd Mango.
Atsakyti
Merginos,padekite ;] man reikia rasti nagu silko Lietuvoj kur pirkti ;] gal zinot kur? 4u.gif 4u.gif Nagavita gal prekiauja?;p blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 05 01, 00:12)
Merginos,padekite ;] man reikia rasti nagu silko Lietuvoj kur pirkti ;] gal zinot kur? 4u.gif  4u.gif  Nagavita gal prekiauja?;p blush2.gif  mirksiukas.gif

Man rodzias, kad nagavaita,vitrina,grazvalda...tikrai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 14:55)
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda  wub.gif  O prie  dirbtines  labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif
user posted image

spalva graži, bet ne vasarai. Vasarai norėtųsi šviesesnių arba ryškesnių spalvų 4u.gif
Atsakyti
Sakyciau grazi spalvyte, deja neisivaizduoju kokia cia biggrin.gif ypac kojoms ir trumpiems naguciams gerai ziuretusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 01, 10:35)
spalva graži, bet ne vasarai. Vasarai norėtųsi šviesesnių arba ryškesnių spalvų  4u.gif

irnesakyk.gif Ai as lakuojuos kas man patinka, o ne ko reikalauja metu laikai ar sezonas biggrin.gif Alia bliod per jus, daba sekanti karta lakuosiuos kokia slyksciai ryshkiai ruzava-ikalbejot lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 gegužės 2012 - 10:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 01, 11:14)
irnesakyk.gif  Ai as lakuojuos kas man patinka, o ne ko reikalauja metu laikai ar sezonas  biggrin.gif Alia bliod per jus, daba sekanti karta lakuosiuos kokia slyksciai ryshkiai ruzava-ikalbejot lotuliukas.gif  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ir kokia gi ta šlykščiai ružava pas tave bus?? biggrin.gif Gerai , kad aš tokių neturiu, pas man visos gražios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu matai, bėda ta, kad fotkė neatskleidžia tos tikrosios spalvos. Realiai ta spalva labai graži, blizgiukai nerealūs, o fotkėj ji tiesiog juoda...
Atsakyti