Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Tamosiuke 4u.gif dekui

Dar truputi. O i ka kreipiate demesi, renkantis lempa? 36 W? 45W? LED (brangu)? Kiek laiko tempia lemputes?
Ar verta uzsakineti tuos starter kit, rinkinukas pradziai? Ar geriau atskirai?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 16:49)
tai kt kart nerodyk-bus maziau islaidu biggrin.gif  biggrin.gif

Nies neturit tokios ORLY spalvytes pas save?  unsure.gif  http://www.labeautyz.....irst kiss.jpg

seniai ji prase juodos spalvos, bet kai pamate sia, tai sake privalau ja nusipirkt... tai negi reiks jos paklausyt...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 04 26, 15:05)
tai kad gelinam lakui dar tik pora metų  biggrin.gif ir bazei ne lipnumas nuimamas, o šalinamas perteklius biggrin.gif

beja, ar nebūtų paprasčiau, jei naudotumėte priemonių  pavadinimus, kurie ant buteliuko, nes jau ne pirma diskusija vyksta apie tai, kas ką tepa doh.gif  prepas, bondas, ultrabondas - pačios pasimeta, kas po ko ir kam ax.gif o ir instrukcija dažniausiai ant buteliuko parašyta ax.gif

aš darau viską (ir naudoju tas priemones), kaip nurodyta temos pradžioje (kaip ir moko kursuose) - ir laiko lakas nuo 2 iki 6 savaičių - čia jau nuo klientės priklauso 4u.gif

O tos 3- 4 min  nuo kažkokių lubų nukabintos doh.gif  arba vėl kas nors susipainiojo, apie ką kalba eina...

ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 30, 17:22)
seniai ji prase juodos spalvos, bet kai pamate sia, tai sake privalau ja nusipirkt... tai negi reiks jos paklausyt...

Bet, kad zinok cia ne juoda, o tamsaus sokolado spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 18:17)
Bet, kad zinok cia ne juoda, o tamsaus sokolado spalva smile.gif

as jai sakiau, bet sake si turetu but dar grazesne nei juoda... kai gausiu uzsakytas IBD spalvas tada ziuresiu uzsakinet ar ne...
Atsakyti
sveikutes, grizau is atostogu, tai parodau savo pirkinius-
gal jau yra kur, bet idesiu-
user posted image
cia matysis cashemyre bush, jungle fever ir morocan spice spalvos
o cia bus mixai ir tos spalvos, gal geriua matysis... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 30 balandžio 2012 - 18:21
sakykit mergaitės ar jums nagučius kišant i lempa nebuna toks lyg gėlimas?
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 04 30, 19:58)
sakykit mergaitės ar jums nagučius kišant i lempa nebuna toks lyg gėlimas?

man jautesi vos vos...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 30, 19:16)
sveikutes, grizau is atostogu, tai parodau savo pirkinius-
gal jau yra kur, bet idesiu-
user posted image
cia matysis cashemyre bush, jungle fever ir morocan spice spalvos
o cia bus mixai ir tos spalvos, gal geriua matysis... blush2.gif
user posted image

nelabai susigaudau kuri cia yra kuri, nuotraukyte irgi blanki, gal gali is arciau pritraukt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 14:55)
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda  wub.gif  O prie  dirbtines  labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif

va cia tai griūk negyvas... bigsmile.gif toks grozis wub.gif aš šian užsisakiau dvi spalvytes, tai dabar turbūt kasdien pašto dėžutės nepamiršiu apžiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 15:55)
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda  wub.gif  O prie  dirbtines  labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif

thumbup.gif labai grazi spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 30, 21:20)
nelabai susigaudau kuri cia yra kuri, nuotraukyte irgi blanki, gal gali is arciau pritraukt? smile.gif

na pabandysiu as dar padaryti foto, tik kad as su technika labai nedraugauju ir foto prastos gaunasi... doh.gif
Atsakyti