Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vilze @ 2012 04 30, 14:49)
nu niekad nepagalvojau, kad sitaip gali kainos skirtis uk ir usa doh.gif bio gelis  uk kainuoja 33 svarai, usa 11 doleriu. g.gif reiks is toliau sakytis...

As irgi kaip durne aksciau is UK uzsisakinejau doh.gif doh.gif doh.gif
Ir beje is Amerikos as greiciau gaunu nei is UK 4u.gif
Atsakyti
O sonie naujas veidas thumbup.gif thumbup.gif
As tik vakar atsigulus pamasciau ka padariau pasikoreguodama savo nagus,dadedama dar viena sluoksni gelis+topas doh.gif tai kiek man reiks gramdyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 30 balandžio 2012 - 14:12
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 30, 15:11)

As tik vakar atsigulus pamasciau ka padariau pasikoreguodama savo nagus,dadedama dar viena sluoksni gelis+topas doh.gif tai kiek man reiks gramdyt g.gif  g.gif  g.gif

va apie ta pati ir as norejau paklaust biggrin.gif turesi pasveist normaliai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 04 30, 15:20)
va apie ta pati ir as norejau paklaust biggrin.gif  turesi pasveist normaliai nail.gif

lotuliukas.gif Visad apseidavau be sveitimo,si karta teks doh.gif
Atsakyti
naudoju gelish baze ir topa, lakai ibd, nuimineju su ibd removeriu, bet jisai man labai sunkiai nusiima.pries nuimdama laka, padildinu topa, tada vata suvilgau ibd removeriu, ivinioju i folija, palaukiu 10-15 minuciu.o jisai gal tik siek tiek pakila nuo krastu. ar jums taip pat nusiima?ka darau netaip?
gabar susigundziau nusipirkti ibd baze ir topa , nes video labai lengvai nusiima? gal kaa turit kaip nusiima?
Atsakyti
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda wub.gif O prie dirbtines labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 15:55)
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda  wub.gif  O prie  dirbtines  labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif

grazus tas pomidorinis dolomitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 30, 15:55)
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda  wub.gif  O prie  dirbtines  labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif

Grazi spalvyte... Parodziau sia spalva draugei, tai sake privalau ja turet doh.gif
Siandien lakavau nagucius draugei, nu ir vel rankos drebejo...

uzmaciau, kad IBD lakai po 6,5$
www.nailxpresssupply.com
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2012 04 30, 15:55]
wub.gif Pagaliau nusilakavau..Dienos sviesoje foto meta beveik juoda wub.gif O prie dirbtines labiau man tokia sodri sokoladine wub.gif

grazi tikrai....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 30, 16:07)

uzmaciau, kad IBD lakai po 6,5$
www.nailxpresssupply.com

amazonej pirkau po 5.99 $ plius 2 $ su kapeikom siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 30, 16:07)
Grazi spalvyte... Parodziau sia spalva draugei, tai sake privalau ja turet  doh.gif

tai kt kart nerodyk-bus maziau islaidu biggrin.gif biggrin.gif

Nies neturit tokios ORLY spalvytes pas save? unsure.gif http://www.labeautyz.....irst kiss.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 balandžio 2012 - 15:57
QUOTE(eliukė @ 2012 04 30, 13:32)
viska taip darau, tema mano favoritu saraše taigi viska seku. po pirmo bandymo lakas gražiai nuo nago nusilupo, po antro bandymo lupasi sunkiau, galai visi atsoke vos ne iki pusės. jau net juokas ima iš saves.... tiek laukta tiek norėta paciai darytis ir pš.... beje priemonės pas mane nsi o lakas baha.

nesu aš profesionalė, bet manau, kad blogai pašiaušiate ir per storą sluoknį top'o dedate 4u.gif
Atsakyti