Nu va pasikoregavau savo Mogul dabar jau nebe plemais dar uztampavau tai kaip man bus liuks zinosiu kad 2 sluoksniu mazai
QUOTE(Sonie @ 2012 04 29, 16:58)
Reik tadu man
bet tu dar gerai pagalvok, ar tau tikrai reik , nes šiandien Jolius apžiūrėjo mano nagenas ir galvą pakraipė, suprask, kad pasidryžavę :DDD
Gal kas galit pasiulyti , kad tokia spalvyte atitiktu? https://attachment.f...n6lBQsfzBMvlKPA
Papildyta:
Spalva tai superine, tokia kremavai periskine, nu bet vistiek ma kliuna ir tas perlamutro minimumas ir lakavimas Aishku as tik dziaugsiuos, kad jus dziugina viskas, ka as keikiu Nugis negali man viskas patikt
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 29, 22:00)
bet tu dar gerai pagalvok, ar tau tikrai reik , nes šiandien Jolius apžiūrėjo mano nagenas ir galvą pakraipė, suprask, kad pasidryžavę :DDD
Spalva tai superine, tokia kremavai periskine, nu bet vistiek ma kliuna ir tas perlamutro minimumas ir lakavimas Aishku as tik dziaugsiuos, kad jus dziugina viskas, ka as keikiu Nugis negali man viskas patikt
QUOTE(dovil14 @ 2012 04 29, 19:39)
Ar nieko tokio, jei pries tepant HG foundation, nuriebalinu su ne HG, o IBD Prepu ir viskas, t.y. netepu jokio bondo ar primerio?
Dar vienas klausimas, dirbancioms su HG, kokios spalvos populiariausios? Ieskau 3 einamiausiu spalvyciu dabartiniam sezonui
Dar vienas klausimas, dirbancioms su HG, kokios spalvos populiariausios? Ieskau 3 einamiausiu spalvyciu dabartiniam sezonui
Tikrai nieko tokio, dauguma is musu nenaudoja ir viskas buna gerai. Jei naudosit- blogiau nebus, bet jei neturit tai neturit.
Del spalvu einamiausiu tai nezinociau ka atsakyt....as ivairiu turiu, pas mane labai skirtingos klijentes ir vienai patinka ryskios, kitai prancuzai ir tik jie, kitai tamsios... nezinociau kuria isskirti. Beabejo, jei neturit jokiu spalvu tai nusipirkit viena sviesia, viena raudona ir viena kokia ryskia, o paskui jau matysit pagal situacija.
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 29, 22:42)
Tikrai nieko tokio, dauguma is musu nenaudoja ir viskas buna gerai. Jei naudosit- blogiau nebus, bet jei neturit tai neturit.
Del spalvu einamiausiu tai nezinociau ka atsakyt....as ivairiu turiu, pas mane labai skirtingos klijentes ir vienai patinka ryskios, kitai prancuzai ir tik jie, kitai tamsios... nezinociau kuria isskirti. Beabejo, jei neturit jokiu spalvu tai nusipirkit viena sviesia, viena raudona ir viena kokia ryskia, o paskui jau matysit pagal situacija.
aciu
Kol kas is HG turiu tik balta prancuzui, raudona Red roses ir smelio Need a tan. Dairausi kokiu nors naturalesniu, kad tiktu kasdienai. Patinka matines. Dar idomu, kaip einasi magnetiniai HG lakai?
QUOTE(dovil14 @ 2012 04 29, 22:49)
Kol kas is HG turiu tik balta prancuzui, raudona Red roses ir smelio Need a tan. Dairausi kokiu nors naturalesniu, kad tiktu kasdienai. Patinka matines. Dar idomu, kaip einasi magnetiniai HG lakai?
Bandykit is Orly, jis turi graziu matiniu rudu atspalviu, tik pas juos kiekis mazesnis nei HG. Magnetiniu as neturiu, nepirkau nes man jie baisus Tik spalvos paciu laku grazios bet be tu magnetiniu rastu
***** Jolkiau kokia grazi spalva As ziurejau ja kompe ir man ji ten tokia nelabai kokia pasirode..kaip jie visas spalvas iskraipo
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 29, 23:06)
***** Jolkiau kokia grazi spalva As ziurejau ja kompe ir man ji ten tokia nelabai kokia pasirode..kaip jie visas spalvas iskraipo
patikek manim ,moterie , cia po ilgo laiko, kazkas tokio, del ko galetum atsiduot Senai taip gauta spalva nekele dziaugsmo lakuosiuos sau-butinai, ir nuziebsiu pries saulute...Tokia ruda, sodri, zeruciu tviskanti dienos sviesoje,prie tam tikro apsvietimo, gal net juoda gaunasi, prabangi tokia
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 29, 22:57)
Bandykit is Orly, jis turi graziu matiniu rudu atspalviu, tik pas juos kiekis mazesnis nei HG. Magnetiniu as neturiu, nepirkau nes man jie baisus Tik spalvos paciu laku grazios bet be tu magnetiniu rastu
aciu uz patarimus kazkodel esu susidariusi nuomone, kad HG yra Nr.1 Jei tik Orly ar IBD kokybe geriau, mielai pagriebciau keleta spalvyciu ir is siu firmu serijos
Dar, nustebinot, kad magnetiniai ne kazka, galvojau, kad cia jie "ant bangos"? vadinasis, ne taip ir patinka klientems
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 29, 23:01)
Ateinu apkalbet savo pirkini panos-griebkit !!! Nereali spalvyte -ryshkalu ir blizgiu megejoms :}palyginau su HG sokoladu-tai IBD 100 kart vertesne demesio gerai pigmentuota
grozis kasdienai labai labai
ibd mogul lakas yra matnis ar su perlamutru?
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 29, 22:00)
nu net nebezinau ka daryt... ir tap sviesiu spalvu pasirinkimas graudus...
Jolkiau, spek ka as dabar nuejus i ebay isimesiu i krepsa?