Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nu va pasikoregavau savo Mogul blush2.gif dabar jau nebe plemais lotuliukas.gif dar uztampavau tai kaip man bus liuks lotuliukas.gif zinosiu kad 2 sluoksniu mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 29, 16:58)
Reik tadu man  blush2.gif

bet tu dar gerai pagalvok, ar tau tikrai reik , nes šiandien Jolius apžiūrėjo mano nagenas ir galvą pakraipė, suprask, kad pasidryžavę :DDD
Atsakyti
Gal kas galit pasiulyti , kad tokia spalvyte atitiktu? blush2.gif https://attachment.f...n6lBQsfzBMvlKPA
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 29, 22:00)
bet tu dar gerai pagalvok, ar tau tikrai reik , nes šiandien Jolius apžiūrėjo mano nagenas ir galvą pakraipė, suprask, kad pasidryžavę :DDD

biggrin.gif Spalva tai superine, tokia kremavai periskine, nu bet vistiek ma kliuna ir tas perlamutro minimumas ir lakavimas biggrin.gif Aishku as tik dziaugsiuos, kad jus dziugina viskas, ka as keikiu biggrin.gif Nugis negali man viskas patikt tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 balandžio 2012 - 21:31
QUOTE(dovil14 @ 2012 04 29, 19:39)
Ar nieko tokio, jei pries tepant HG foundation, nuriebalinu su ne HG, o IBD Prepu ir viskas, t.y. netepu jokio bondo ar primerio?

Dar vienas klausimas, dirbancioms su HG, kokios spalvos populiariausios? Ieskau 3 einamiausiu spalvyciu dabartiniam sezonui  ax.gif

Tikrai nieko tokio, dauguma is musu nenaudoja ir viskas buna gerai. Jei naudosit- blogiau nebus, bet jei neturit tai neturit.

Del spalvu einamiausiu tai nezinociau ka atsakyt....as ivairiu turiu, pas mane labai skirtingos klijentes ir vienai patinka ryskios, kitai prancuzai ir tik jie, kitai tamsios... nezinociau kuria isskirti. Beabejo, jei neturit jokiu spalvu tai nusipirkit viena sviesia, viena raudona ir viena kokia ryskia, o paskui jau matysit pagal situacija.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 29, 22:42)
Tikrai nieko tokio, dauguma is musu nenaudoja ir viskas buna gerai. Jei naudosit- blogiau nebus, bet jei neturit tai neturit.

Del spalvu einamiausiu tai nezinociau ka atsakyt....as ivairiu turiu, pas mane labai skirtingos klijentes ir vienai patinka ryskios, kitai prancuzai ir tik jie, kitai tamsios... nezinociau kuria isskirti. Beabejo, jei neturit jokiu spalvu tai nusipirkit viena sviesia, viena raudona ir viena kokia ryskia, o paskui jau matysit pagal situacija.

aciu 4u.gif
Kol kas is HG turiu tik balta prancuzui, raudona Red roses ir smelio Need a tan. Dairausi kokiu nors naturalesniu, kad tiktu kasdienai. Patinka matines. Dar idomu, kaip einasi magnetiniai HG lakai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 04 29, 22:49)
Kol kas is HG turiu tik balta prancuzui, raudona Red roses ir smelio Need a tan. Dairausi kokiu nors naturalesniu, kad tiktu kasdienai. Patinka matines. Dar idomu, kaip einasi magnetiniai HG lakai?  ax.gif

Bandykit is Orly, jis turi graziu matiniu rudu atspalviu, tik pas juos kiekis mazesnis nei HG. Magnetiniu as neturiu, nepirkau nes man jie baisus biggrin.gif Tik spalvos paciu laku grazios bet be tu magnetiniu rastu 4u.gif
Atsakyti
assa.gif Ateinu apkalbet savo pirkini biggrin.gif panos-griebkit !!! Nereali spalvyte -ryshkalu ir blizgiu megejoms :}palyginau su HG sokoladu-tai IBD 100 kart vertesne demesio wub.gif gerai pigmentuota thumbup.gif
user posted image
user posted image
nezinau net kaip ja apibudinti..turbut juodasis sokoladas su aukso dulkemis wub.gif wub.gif
Atsakyti
***** Jolkiau kokia grazi spalva wub.gif thumbup.gif As ziurejau ja kompe ir man ji ten tokia nelabai kokia pasirode..kaip jie visas spalvas iskraipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 29, 23:06)
***** Jolkiau kokia grazi spalva wub.gif  thumbup.gif  As ziurejau ja kompe ir man ji ten tokia nelabai kokia pasirode..kaip jie visas spalvas iskraipo doh.gif

drinks_cheers.gif wub.gif patikek manim ,moterie biggrin.gif , cia po ilgo laiko, kazkas tokio, del ko galetum atsiduot biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Senai taip gauta spalva nekele dziaugsmo wub.gif lakuosiuos sau-butinai, ir nuziebsiu pries saulute...Tokia ruda, sodri, zeruciu tviskanti dienos sviesoje,prie tam tikro apsvietimo, gal net juoda gaunasi, prabangi tokia wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 29, 22:57)
Bandykit is Orly, jis turi graziu matiniu rudu atspalviu, tik pas juos kiekis mazesnis nei HG. Magnetiniu as neturiu, nepirkau nes man jie baisus biggrin.gif  Tik spalvos paciu laku grazios bet be tu magnetiniu rastu 4u.gif

aciu uz patarimus 4u.gif kazkodel esu susidariusi nuomone, kad HG yra Nr.1 g.gif Jei tik Orly ar IBD kokybe geriau, mielai pagriebciau keleta spalvyciu ir is siu firmu serijos drinks_cheers.gif

Dar, nustebinot, kad magnetiniai ne kazka, galvojau, kad cia jie "ant bangos"? vadinasis, ne taip ir patinka klientems unsure.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 29, 23:01)
assa.gif  Ateinu apkalbet savo pirkini biggrin.gif panos-griebkit !!! Nereali spalvyte -ryshkalu ir blizgiu megejoms :}palyginau su HG sokoladu-tai IBD 100 kart vertesne demesio wub.gif gerai pigmentuota thumbup.gif

grozis wub.gif kasdienai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 29 balandžio 2012 - 23:03
ibd mogul lakas yra matnis ar su perlamutru?
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 29, 22:00)

doh.gif doh.gif doh.gif nu net nebezinau ka daryt... ir tap sviesiu spalvu pasirinkimas graudus... doh.gif

Jolkiau, spek ka as dabar nuejus i ebay isimesiu i krepsa? lotuliukas.gif
Atsakyti