Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

QUOTE(eglaite2 @ 2012 06 08, 09:49)
O jos nera sunkios? Nekarsta miegoti? Mano dvimetei reiktu naujos antklodes, nes dabar po leliukiska silkinuke miega, bet nesu vilnoniu bandziusi, tai mastau, ar tiktu tokia vasarai? g.gif

Ziemines buna dvigubos.Vieno sluoksnio vilnos audinio tankis: 500 g/m2. Kai jie yra 2,gaunas 1000 g/m2.

Vasarines viengubos. Vieno sluoksnio vilnos audinio tankis: 500 g/m2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 birželio 2012 - 08:52
Ką manot apie tokius puodus? https://beta.lt/visa...=ritos@zebra.lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 08 birželio 2012 - 09:43
QUOTE(eglaite2 @ 2012 06 08, 08:49)
O jos nera sunkios? Nekarsta miegoti? Mano dvimetei reiktu naujos antklodes, nes dabar po leliukiska silkinuke miega, bet nesu vilnoniu bandziusi, tai mastau, ar tiktu tokia vasarai? g.gif

nera, as miegojau uzsimetus ta pleduka ant dormeo antklodes, tai karsta nebuvo, bet silta tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote ilgas vasarines sukneles kuriu kaina buvo 39 už 138 per "Akcija tau" ar nebuvo problemų su atsiėmimu? Nes dar neturiu o vis žada kad tuoj gausiu , nes jau išsiųsta.
Atsakyti
SITAS PAKLODES zadejau pirkti mano variantas butu buves •39 litai už 80 litų vertės vienspalvę 160x200+20 cm dydžio satino paklodę su guma;

o JU PSL, mano variantas 45 lt..... va tau ir 80 lt verte, apgavikai, ka gali is ju pirkti tokiu...
Atsakyti
Sia nakti isbandziau Flokati anklode. SUPER esu labai patenkinta. wub.gif
Atsakyti
user posted image
noriu tokios ar panašios šluotos , gal kas pirkot ?turit ? patinka ? blush2.gif
ir Tokį ar baido jis ką nors ?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 06 09, 18:54)
user posted image
noriu tokios ar panašios šluotos , gal kas pirkot ?turit ? patinka ?  blush2.gif

Mano teta turi tokią šluotą smile.gif džiaugiasi be galo, sakė, kad pati geriausia iš bandytų, o bandė tikrai labai labai daug, vos ne visas reklamuojamas naujoves išbandė doh.gif tik nežinau iš kur ji pirko.. dirba Vokietijoje, tai galimas daiktas, kad ir iš ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerapanycka: 09 birželio 2012 - 18:47
QUOTE(VAITSA @ 2012 06 07, 12:07)
Kaip manote ar verti demesio sie puodai g.gif ,gal kas turite?
http://kartu.lt/klaipeda/akcija/-3829
user posted image

Neverti tikras S.............. nusipirkau ir ismesiu schmoll.gif pas mane dujine virikle tai kai uzdedi puoda ant ugnies pradeda jaustis plamases kvapas ikaista rankenos ir labai kimpa prie tu puodu ir sunku isplauti turejau labai pigius puoda tie buvo kur kas geresni nei si tie uz nezmoniska kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 06 09, 18:54)
user posted image
noriu tokios ar panašios šluotos , gal kas pirkot ?turit ? patinka ?  blush2.gif
ir Tokį ar baido jis ką nors ?

turiu tokia. Kol kas nenusivyliau ir kiekviena karta plaudama grindis dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif http://www.akcijatau...easy-mop-sluota
user posted image
Atsakyti
Aš irgi džiaugiuosi atsiimta Flokati antklode thumbup.gif Smagi, lengvutė. Taip pat atsiėmiau Puma batelius aukso spalvos, berods per beta.lt buvo akcija, tai irgi džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 06 08, 17:06)
nera, as miegojau uzsimetus ta pleduka ant dormeo antklodes, tai karsta nebuvo, bet silta tikrai biggrin.gif

QUOTE(Amelita @ 2012 06 09, 11:55)
Sia nakti isbandziau Flokati anklode. SUPER esu labai patenkinta.  wub.gif

Et, gaila, kad nespejau mazosios kaldrytes ir as paimt doh.gif verysad.gif.
Atsakyti