Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

Idomu kaip cia bus su kokybe. flokati produkcija

Nupirkau keleta kuponu, apziuresiu nepatiks, grazinsiu.
Atsakyti
Nereali akcija lotuliukas.gif http://kartu.lt/vilnius/akcija/-3745

O cia kiek istikruju kainuoja smile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/60149673/
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2012 06 04, 10:57)

Manau, kad daugumą prekių taip galima rasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 06 04, 11:04)
Manau, kad daugumą prekių taip galima rasti biggrin.gif

Tai faktas smile.gif As todel daznokai pries isigydama kanors panasaus pagooglinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2012 06 04, 09:57)

geras blink.gif kaip tik galvoju pamastysiu ir gal reik isigyti..... gerai, kad dar pamastyti sugalvojau...... ir dar sustabde siuntimo kaina 8 lt.... nu bet labai jau gundziausi blink.gif
Atsakyti
O kazkada maciau grupiniuose pirkimuose Mopa parduodant - valymo priestaisa, valanti garais. Idomu, ar jis toks pat kaip Top Shop parduotuvese? Gal kas turit atsiliepimu? ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Si akcija dabar negalioja, as pirkau per beta.lt. 28 ir 24 cm keptuves. Naudoju, esu labai patenkinta. smile.gif

durandal keptuviu akcija
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 06 04, 10:32)

Nupirkau keleta kuponu, apziuresiu nepatiks, grazinsiu.

Parašykite paskui čia, kai apžiūrėsite, nes aš irgi susigundžiau šia akcija. Nors iki šiol nenusivyliau Flokati kokybe, bet ką gali žinoti, kaip čia su ta akcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2012 06 04, 14:02)
Parašykite paskui čia, kai apžiūrėsite, nes aš irgi susigundžiau šia akcija. Nors iki šiol nenusivyliau Flokati kokybe, bet ką gali žinoti, kaip čia su ta akcija  doh.gif

Jei nepatiks, grazinsiu kuponus. smile.gif Galima paimti prekes nuo birzelio 7 dienos, o grazinti galima per savaite nuo pirkimo datos. Tad manau penktadieni ar sestadieni jau zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 31, 10:18)
kam teko masina palikti valymui cia?
Automobiliu valymo centras "Ekoplovykla"

Viršuliškių g. 40  Vilnius (II-as parkavimo aukštas)

Tėčiui pirkau kuponą, neblogai sutvarkė, norint kabinėtis, prieš saulę matėsi, kad langai neidealiai nuvalyti, su dryžiais biggrin.gif viduje tvarkinga buvo
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 06 04, 09:32)

irgi paemiau, labai noriu tiketi, kad patiks smile.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 13:57)
Tėčiui pirkau kuponą, neblogai sutvarkė, norint kabinėtis, prieš saulę matėsi, kad langai neidealiai nuvalyti, su dryžiais biggrin.gif viduje tvarkinga buvo

aciu, bet paskui paziurejau, kad nerankinis plovimas, tai netinka man irnesakyk.gif
Atsakyti
As anksciau buvau isigijus aromaterapinę natūralaus sojų vaško ir rožių ekstrakto žvakę WHITE ROSE. Dabar ziuriu Grupinis.lt labai gera akcija joms. Tikrai esu patenkinta ir dziaugiuosi radus vel sia preke, tik anksciau mokejau daugiau ax.gif
Atsakyti