Labai daug kur pritariu Raimo..
Naudojausi anksčiau grupinių portalų pasiūlymais, kol nepamačiau kiek š*** nusipirkau Gražūs aprašymai dažnai neatitinka realybės, o akcijinės kainos - tikrosios vertės.
Visus sudominusius daiktus pertikrindavau paprasčiausiose užsienio online parduotuvėse ir praktiškai tą patį įsigydavau pigiau, net ir įskaičiavus siuntimą..
Negaliu, tiesa, neigti ir to, kad porąkart pirkimas iš grupinių akcijų portalų pasiteisino - tai buvo salono, kuriame ir taip lankausi akcija ir vienąkart vaikiškas žaislas (bet ir tai akcijos pasiūlyme buvo nutylėta, kad antrątiek kainuos, jog žaislas veiktų, nes reikėjo pirkti helio dujų balionus, kurie brangesni už patį žaislą..aš tai žinojau, tai bent tiek nesipiktinau )
Man atrodo nedora rašyti realybės neatitinkančių kainų. Geriau jau rodytų mažesnę nuolaidą, bet tikrai realias kainas, tada ir daugiau pasitikėjimo įgytų visi pasiūlymai...ir šiaip, daugiau atrankos galėtų būti parduodamiems daiktams
Tiesiog perkant reikia labai atidžiai rinktis
Dėl nano kilimėlių automobiliams, tai priklauso nuo gamintojų. Vieni verti dėmesio, o kiti itin pigus šlamštas...labai sunku atskirti portale juos..aš kai gyvai Slovakijoje keletą rūšių pačiupinėjau, tai supratau, kad kokybiškesni tie, kurie supakuoti po vieną (o ne po du sudėti) ir kaina geresniųjų vid. apie 10 - 13 Eur/ 1 vnt.
Šitie po pabandymo pasirodė labai geri (bent man): http://www.nano-pad....rbeartikel.html , jų yra ir LT, o kainą matote: http://www.autoledi....product=2646779
Dar vienas juokelis is beta.lt. iveskite i googla veronesse pot (puodai) rezultatas jus tikrai nustebins. Googlas net uzuominos i tokius puodus nerado.
O kazkas cia kalba apie firmos patikimuma, butu juokinga jei nebutu graudu.
Atkreipkite demesi kas tokias prekes importuoja ,ogi pati beta. Idomi italiska preke
kilusi is sanhajaus rusiu. Tikrai verta demesio.
Atkreipkite demesi kas tokias prekes importuoja ,ogi pati beta. Idomi italiska preke
Is grupinis.lt gyvenimo
Žavingai šukuosenai! 65 Lt už 120 Lt vertės galingą plaukų džiovintuvą AEG HTD 5584. ir stai kaimynai lenkai, Suszarka do włosów AEG HTD 5584 (biała)56,00 pln (46Lt)
http://www.rtvagd24....5584-biala.html
Kazkaip anksciau negalvojau kad sito farso tokie mastai.
Tegyvuoja grupiniai, patikimiausi ir saziningiausi .Mylintys ir gerbentys LT ir jos gyventojus.
Logiskai tai jau tikrai butu laikas visais jais susidometi atsakingoms institucijoms.
Žavingai šukuosenai! 65 Lt už 120 Lt vertės galingą plaukų džiovintuvą AEG HTD 5584. ir stai kaimynai lenkai, Suszarka do włosów AEG HTD 5584 (biała)56,00 pln (46Lt)
http://www.rtvagd24....5584-biala.html
Kazkaip anksciau negalvojau kad sito farso tokie mastai.
Tegyvuoja grupiniai, patikimiausi ir saziningiausi .Mylintys ir gerbentys LT ir jos gyventojus.
Logiskai tai jau tikrai butu laikas visais jais susidometi atsakingoms institucijoms.
Siaip dar visi sitie pasiulymai veikia principu, kad dalis nepatenkintu klientu nesiskus, prekes nekeis ir pinigu grazinti neprasys, o pastovus klientai kuriem pasiseke bent karta bus atlaidesni ir vistiek pirks, nes vel gali pasisekti. Ir papildomas salygas ne visi pries pirkdami perskaito, todel net jei kreiptusi su pretenzijom nieko nebus, nes taisyklese parasyta, jei neskaitei tai tavo bedos. Saunu, kad pasitaiko ir geranorisku paslaugu tiekeju, su kuriais galima graziai susitarti.
QUOTE(Raimo @ 2012 09 09, 15:48)
Dar vienas juokelis is beta.lt. iveskite i googla veronesse pot (puodai) rezultatas jus tikrai nustebins. Googlas net uzuominos i tokius puodus nerado.
kaiptik atėjau dėl šių puodų pasiskaityti
Pries pusmeti pirkom dovanai masinyte su nuotoliniu valdymu (ta kuri, privaziavus siena tureru pati apsiversti, apsisukti ir vaziuoti toliau). Neprisimenu, kuris portalas pardavinejo - ar beta ar grupinis, bet po to dar kelis sykius maciau ta akcija . Tai vaikas, kuriam padovanojom net dienos nepazaide, suluzo. Grazinom pardavejui, uz keliu dienu mums pinigus pervede, bet vaikas tas buvo nelaimingas, kad va kokia masina padovanojo, o ji iskart ir suluzo...
O kas svarbiausia, pries prikdama paskambinau pardavejui ir pasidomejau del garantijos - elektronika visgi. Grupiniu apsipirkimu portalas nieko pasakyt negalejo, tada paskambinau i pacia parduotuve, tai sake kad garantija lyg tai metai, na bet jei vaikas sulauzys tai negalios, ir siaip ta elektronika yra super gera ir niekas neluzta. O gavosi pusdienis zaidimo ir visa elektronika parejo....
O kas svarbiausia, pries prikdama paskambinau pardavejui ir pasidomejau del garantijos - elektronika visgi. Grupiniu apsipirkimu portalas nieko pasakyt negalejo, tada paskambinau i pacia parduotuve, tai sake kad garantija lyg tai metai, na bet jei vaikas sulauzys tai negalios, ir siaip ta elektronika yra super gera ir niekas neluzta. O gavosi pusdienis zaidimo ir visa elektronika parejo....
esu pirkus kuponus, su kuriais 3men gavau zurnalus : cosmopolitan, namai ir moteris, esu lb patenkinta, nes kaina vieno zurnalo gavos tikrai pigesne, nei perkant parduotuvej
Sveiki. Mane sudomino si bongo pypke vandens, gal kas esate pirke sia pypke?!!!!!!!! LAukiu komentaru:)
Bongo pypke
Bongo pypke
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 09, 13:55)
Man paciai teko kreiptis kelis kartus i grupinis.lt del netinkamai suteiktos paslaugos ar bendrai nesuteiktos paslaugos ir visai atvejais likau labai nepatenkinta ju bendravimu. Man buvo pasakyta, kad jie jokios atsakomybes nenesa uz paslaugu teikeju darba ir niekuom padeti negali ir kas svarbiausia tas bendravimas is ju puses buvo pakeltu, nemaloniu tonu, su sakyciau netgi pasisaipymu. Todel negaliu teigti, kad cia jau toks rimtas puslapis del kurio neverta abejoti O negrazinti pinigu uz keliones is ju puses butu labai nelogiska ir neprotinga
Nežinau kaip Jums pasirodė, gal per mažai kartų "atsiprašom" pasakė, gal tas kur prie telefono nenuotaikoj buvo, ar tas kur klausė jautrumo padidinto, bet organizacija ten rimta. Jų nesėkmė su lenkų turistinė firma įrodo. Konsultuoja normaliai, pareiškimus priima kultūringai, pinigus įsipareigojo gražinti nerealiai greitai ir gražina greičiau nei įsipareigoję buvo . Ko dar reikia
Man irgi teko susigrazinti pinigus is grupinio - net buvau nustebus, kad grazino
Esme - nusipirkau blenderi. Kupone iskart buvo parasyta, kad prietaisa bus galima atsiimti tik po savaites nuo kuponu galiojimo pabaigos. Tai savaitei einant i pabaiga, gavau is tiesioginiu pardaveju laiskeli, kad blenderio del techniniu kliuciu dar nera, ar norit palaukti dar pora savaciu. Buvau isvykus, tai sutikau. Na, po poros savaiciu is pardaveju ir vel gavau laiskeli - ar negaleciau palaukti dar poros savaiciu, vel technines kliutys/etc. Tada jau parasiau grupinis.lt, kad visgi nebenoriu tos prekes ir noreciau atgauti pinigus. Ir nors nuo kupono isigijimo buvo praejes beveik menuo, o jie pasirase, kad grazina berods tik per 7 d., pinigus grazino sekancia diena po kreipimosi
Esme - nusipirkau blenderi. Kupone iskart buvo parasyta, kad prietaisa bus galima atsiimti tik po savaites nuo kuponu galiojimo pabaigos. Tai savaitei einant i pabaiga, gavau is tiesioginiu pardaveju laiskeli, kad blenderio del techniniu kliuciu dar nera, ar norit palaukti dar pora savaciu. Buvau isvykus, tai sutikau. Na, po poros savaiciu is pardaveju ir vel gavau laiskeli - ar negaleciau palaukti dar poros savaiciu, vel technines kliutys/etc. Tada jau parasiau grupinis.lt, kad visgi nebenoriu tos prekes ir noreciau atgauti pinigus. Ir nors nuo kupono isigijimo buvo praejes beveik menuo, o jie pasirase, kad grazina berods tik per 7 d., pinigus grazino sekancia diena po kreipimosi
QUOTE(speedy @ 2012 09 10, 18:18)
Nežinau kaip Jums pasirodė, gal per mažai kartų "atsiprašom" pasakė, gal tas kur prie telefono nenuotaikoj buvo, ar tas kur klausė jautrumo padidinto, bet organizacija ten rimta. Jų nesėkmė su lenkų turistinė firma įrodo. Konsultuoja normaliai, pareiškimus priima kultūringai, pinigus įsipareigojo gražinti nerealiai greitai ir gražina greičiau nei įsipareigoję buvo . Ko dar reikia
Nei karto neisgirdau nei vieno atsiprasymo, uztat isgirdau "tai ko is musu norit?", "ir kas dabar?", "veltui skambinat" ir panasiame stiliuje. Padidintu jautrumu nesiskundziu. Tiesiog jei jums patiko nereiskia, kad patiko visiems. O ir siaip, ne visu nuomone tuo pacu klausimu turi sutapt