Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

kam teko masina palikti valymui cia?
Automobiliu valymo centras "Ekoplovykla"

Viršuliškių g. 40 Vilnius (II-as parkavimo aukštas)
Atsakyti
Sportininkės, gal esat pirkusios tokią liemenėlę? Ar tinkama sportui, pvz.: bėgiojimui? Ar gerai laiko krūtinę? ax.gif
Atsakyti
Man kiek teko susidurti, tai didziausius nesusipratimus pardavineja kasdienpoakcija.lt, be to kai nusiperki kupona, jame nebuna adreso, o kai nori pasiziuret internete, jei pasibaigusi akcija, jau nerodo...o apskritai susisiekti su to puslapio administracija, tai misija neimanoma, nei email, nei skype, nei telefonu man niekas neatsake, tai jei uzmatau koki dalykeli, jei is sito puslapio, tai vengiu pirkti...
o pritariu, kad beta.lt ir grupinis.lt vieni rimtesniu portalu, o kiti tokie abejotini
Atsakyti
Pirkom www.kartu.lt kelionę ir likus kelioms dienoms iki kelionės atšaukė.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 05 18, 15:43)
kažin kaip patalynės kokybė būtų: http://beta.lt/kauna...imones-ryteksma  g.gif

pirkau šį kuponą, patalynę kūdikiui. Tai gavusi apstulbau. Paveiksliuko neatitinka,nes pasiūta visais paveiksliukais į šoną, ne į apačią. doh.gif Pradėjau aiškintis kodėl išvirkščiai, tai pareiškė, kad siuvant kitaip būtų sunaudota daug medžiagos ir kaina tada kita būtų... biggrin.gif Tai vadinasi pigiau ir pasiūlė...
Atsakyti
o kaip su grazinimu? pavyksta?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 06 02, 14:49)
o kaip su grazinimu? pavyksta?

negavus prekės už viską tvarkingai grąžindavo pinigus. O dabar žiūrėsiu grąžins ar ne, vešiu tą patalynę antradienį atgal. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 06 02, 14:09)
negavus prekės už viską tvarkingai grąžindavo pinigus.

man grazino ne tik pinigus, bet ir padenge pavedimo islaidas (nurasymo nuo saskaitos mokant ir nurasymo uz pinigu iplaukima i saskaita) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 02 birželio 2012 - 19:00
Padėka temos autorei leone aciuks.gif

QUOTE(Marakesh @ 2012 05 15, 22:48)
dekliukai i avalyne su magnetukais, stimuliuojantys pedos taskus. bet jau nepatogumas doh.gif  isidejau pabandymui i tapkes, pavaikciojau max 15 min, tai jau kaip isiskaudejo, ypac kulnas rolleyes.gif  neisivaizduoju, kaip galima butu su tokiais visa diena prabuti rolleyes.gif
Pirkau tuos vidpadžius. Man labai gerai, visą dieną pravaikštau, net, grįžus namo, į šliures įsimetu. Matyt, kam ko reikia... mirksiukas.gif

QUOTE(delfiuka @ 2012 05 18, 09:57)
Gal kas bandė tokį ar panašų drabužių garintuvą? Tobi
Turiu ne "grupiniuose" pirktą, nieko gero. Apie užuolaidų lyginimą "ore" nėr ką nė kalbėti. schmoll.gif

Apie apyrankes nuo uodų ir aš norėčiau išgirsti atsiliepimą, jei kas pirko. mirksiukas.gif
Nusipirksiu ebay, jei veiksmingos. hihihi.gif

Negaliu skųstis pirkiniais iš grupinių apsipirkimų svetainių, bet manau, kad rizikos nusivilti visada yra.

Visiškai nusivyliau tokiu pirkiniu
user posted image

Patarčiau "grupiniuose" nepirkti nei apatinių, nei viršutinių rūbų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 03 birželio 2012 - 10:15
Aš taip pat nepirksiu drabužių grupiniuose apsipirkimuose. Įdomu, ar kas nusipirko gerų timpų tokiu būdu?
Nusivyliau moteriškom kelnėm sportui ir laisvalaikiui. Gal jų sudėtis ir stebuklinga... bet jau tokios plonos - bijau mautis, atrodo, kad tuoj akys nubėgs. Vienu žodžiu nei sportui, nei su tunikom man netinka ir nepatinka doh.gif

22 Lt už 50 Lt vertės moteriškas kelnes sportui ir laisvalaikiui su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje
user posted image
Atsakyti
Tep, su prekėm ne kas dažniausiai - dabar stengiuosi pirkti patikrintas prekes ir paslaugas. Kas be ko - grupinis ir beta rimčiausi. Bet visada grupinius pasiūlymus stebiu per kartu.lt Neretai tas pačias prekes siūlo skirtingi portalai skirtingomis kainomis. Nes skiriasi komisiniai, mokami portalų savininkams. Kadangi pačiai teko skelbti paslaugą, tai komisiniai dažniausiai10-20 proc. Kai perkate, įvertinkite, kad sumokėjus už akcijos paskelbimą, kiek lieka pardavėjui, o tada iruž kiek jis pats tas prekes pirko. Stebuklų nebūna biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(klopedija @ 2012 06 03, 10:14)
Padėka temos autorei leone  aciuks.gif

kaip sakoma, svarbu "mačytų" smile.gif

QUOTE(Arita:) @ 2012 06 03, 10:51)
Aš taip pat nepirksiu drabužių grupiniuose apsipirkimuose. Įdomu, ar kas nusipirko gerų timpų tokiu būdu?

as kazkada pirkau tas Manzi timpas, tai nei kazko blogo nei kazko gero negaliu pasakyt, tiesiog timpos ir tiek rolleyes.gif

o dydziausias nesusipratimas yra, tai is kasdienpoakcija.lt pirkta ryziu kosmetika, kuria sugalvojau padovanot brolienei, ir pries pat Kaledas atsiemiau, ir teko dovanot, nes iseities neturejau, bet geda savyje iki siol jauciu, buvo ten pudra, lupu blizgis ir seseliai, o siaube, nei pakuote grazi, nei viduj ispudingai atrode... unsure.gif
Atsakyti