Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

QUOTE(klopedija @ 2012 08 13, 12:45)
Nesu čiupinėjus bauer puodų, negaliu pasakyti.  g.gif

gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 13, 11:57)
Labai gera.  biggrin.gif

O kuri butu patvaresne, sveikesne maistui ir ekonomiskesne?
Sita plienine ar keramikine?? Aciu!
Atsakyti
Apie keramikines neturiu nuomonės, o šitos plieninės tai jau tikrai patvarios. biggrin.gif Anksčiau turėjau puodus gal kokių trijų sluoksnių dugnu, tai nėr ką lygint... biggrin.gif
Storas dugnas lėčiau kaista, bet ilgai išlaiko šilumą. Tiek puodai, tiek keptuvė dar bent 5 min. verda/kepa pilnu "tempu", išjungus dujas/kaitlentę. Mano galva, tai nebloga ekonomija. Uždengtas indas, truputį vakuumuojasi, nes dangtyje nėra tos skylutės garams išeiti. Atidengiant jaučiasi "prilipimas". Maistas ilgai išlieka šiltas.
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2012 08 13, 12:20)
Šitie labai panašūs į mano išgirtuosius, gal net geresni. biggrin.gif Jei dvejojat, palūkėkit, pasiūlymai kartojasi kas kokius 2-3 mėnesius. mirksiukas.gif Šiuos puodus taip pat anksčiau esu mačiusi "grupiniuose".
Atsakyti
Įsigijau kuponą Monopoliui iš kasdienpoakcija.lt prieš pusantro mėnesio. Prekės iki šiol negavau. Pardavėjo telefonas nuolat išjungtas, į laiškus man nieks neatsako verysad.gif Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 13, 13:44)
Apie keramikines neturiu nuomonės, o šitos plieninės tai jau tikrai patvarios.  biggrin.gif Anksčiau turėjau puodus gal kokių trijų sluoksnių dugnu, tai nėr ką lygint...  biggrin.gif 

Dar radau keramine keptuve
Bet turbut plienine labiau verta demesio?? su tais keliais dugnais?
Papildyta:
QUOTE(Gurmano @ 2012 08 13, 11:21)
Ar kas turit nuomone apie siakeptuve?
Tiek, kad mazas skersmuo...
Bet kaip ji?

Nu betgi radau ju psl, ir del kainos nebezinau... Plienine
Kaip ten su tom akcijom ir nuolaidom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 08 13, 14:48)
Kaip ten su tom akcijom ir nuolaidom  doh.gif

Eilini karta isitikinau, kad tos akcijos nieko vertos lotuliukas.gif Be jokiu akciju galima daug pigiau susirasti
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2012 08 14, 00:01)
Įsigijau kuponą Monopoliui iš kasdienpoakcija.lt prieš pusantro mėnesio. Prekės iki šiol negavau. Pardavėjo telefonas nuolat išjungtas, į laiškus man nieks neatsako verysad.gif Ką daryti?

Tas puslapiukas laaaabai itartinas, jau nebeziuriu i ju akcijas schmoll.gif Prekes nekokybiskos, o ir problemu doh.gif Gerai, kad pigiai bent mokejau. Pirkau rankines laikiklius DU, juoda ir rozini, mokejau 19 Lt, uz viena butu 15 Lt. Galvojau sesei padovanosiu kita. Gavau tik viena - juoda smile.gif Tuo laiku Uno kortas dar buvau uzsakius, norejau sunenui dovanu, 19 Lt lyg. smile.gif Ir ka, vis negavau ilgai ilgai. Emiau rasyt laiskus, atsiliepimus, atsakymo jokio, nors karta parase, kad susisieks biggrin.gif Emiau skambint, pirma pagal kontaktus ant kupono, siule susisiekt su puslapiu iskart. Zodziu, issiaiskinom, kortas pazadejo atsiusti, ir del rankines laikiklio atsiprasinejo, sake, visiems klaida isivele biggrin.gif Galvojau, gausiu abi prekes kartu, taciau atkeliavo tik kortos, pakuote suglamzyta, iplesta, geda kam nors dovanoti, ismeciau pakuote, liko kortos, taciau tik asmeniniam naudojimui - klausimas, kada panaudosiu smile.gif Na, o rankines laikiklio jau nebesitikiu, del 4 Lt nervus gadinti irgi nesinori. Eina jie sau... Tokia patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 08 13, 14:48)
Papildyta:

Nu betgi radau ju psl, ir del kainos nebezinau...  Plienine

Bet cia prie plienines neraso jos diametro, bet vnz tos akcijos tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 08 13, 16:48)
Papildyta:

Nu betgi radau ju psl, ir del kainos nebezinau...  Plienine

Plieninės su ECO keramika Ecoforza 24 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2012 08 13, 14:01)

Rašyt skundą vartotojų teisėms. Reik pridėt kuponą, apmokėjimą, susirašinėjimo laiškus.
Aš grąžinau brokuotą prekę pirktą su kuponu.Kai negrąžino pinigų, parašiau skundą.Taip atgavau pinigus ir net sulaukiau skambučio iš kartu.lt ar pilnai su manimi atsiskaityta smile.gif
Atsakyti
As ir vis ka nors nusiperku is grupiniu pardavimu. Pradzioj kai tik atsirado sie puslapiai - buvo geras aptarnavimas, bet dabar pora prekiu pirkus buvau, kur negavau parasytu laiku teko skambineti ir prasineti, kad atsiustu
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2012 08 13, 15:01)

iš šio psl nesiūlyčiau niekam pirkti, nes kol išsikovojau savo pinigus, tai oi kiek teko pavargti.. Parašykit jiems, kad skųsitės vartotojų teisėm, tada pradės atrašinėti..
Atsakyti