Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

QUOTE(Augė @ 2012 08 02, 10:30)
noriu tokios šluotos , bet atsiliepimai įvairūs , kokia būtent jus pirkot ? gal pamenat iš kur ?

aš pirkau iš čia berods (gal ne tą dieną, bet pardavėjas tikrai tas)
Prieš perkant kurį laiką sekiau keliose svetainėse tas akcijas, man labiausiai patiko kažkurios indų parduotuvės siūloma akcija, kai buvo šluota + 6 vnt šluosčių, kaina apie 80-85 lt. Pliusas tas, kad ten buvo galima nuvažiuoti į parduotuvę ir apžiūrėti prieš perkant, nes ir atsiėmimas parduotuvėse. Tik aš tą dieną negalėjau, o vėliau nebemačiau ten pat akcijos, tai pirkau iš to, kas buvo..
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 02, 11:50)

Medikė straipsniuką parašė, bet iki galo skaityti nemoka, "širdies portretas" nėra vien EKG (kardiograma) biggrin.gif
Va siūlomas "širdies portretas":
http://zebra.15min.l...-portretas.html
O kardiogramos turbūt nereikia rodyti, visi matėt biggrin.gif

Aš nebuvau "Miramedoje", stebuklais netikiu ir tokių paslaugų neperku, bet jau "širdies portretą" bent esu mačius (prieš komentuodama cool.gif )
Atsakyti
Na, kam neužtenka gydytojo komentarų, kas mėgsta optinius efektus, dar gali pasižiūrėti, kaip kardiogramą "interpretuoja" kompiuterinė programa. hihihi.gif

Aš labai "džiaugiausi", pamačiusi monitoriuje savo blauzdos kaulų lūžius lotuliukas.gif , bet mokėti už tokį trimatį vaizdą, kad ir spalvotą, nesinorėtų, kai tas pats vaizdas matosi rentgeno nuotraukoje. Su "širdies portretu" panašiai, jis tik "konvertuoja" kardiogramą iš popierinio į skaitmeninį vaizdą.

Žinoma, kiekvienas laisvas rinktis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 02, 19:51)
Žinoma, kiekvienas laisvas rinktis.  4u.gif

Būtent 4u.gif
O kokią poliklinikoje nemokamai priklausančią kardiogramą daro irgi žinome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 08 01, 12:51)
Aš tokią pirkau iš kitos svetainės prieš keletą mėnesių, tai ji nuostabi  ax.gif  Labiau patiko ir už topshop'inę, kurią irgi išbandžiau, nes draugė turi..

Niu va - apžiūrėjau savo šluotą: jos kotas susideda iš narelių, t.y. susisuka ir tikrai nėra jokios papildomos funkcijos, kad paspausti, kad jinai gręžtųsi. O kai uz koto laikai, tuo metu kai centrifuga grezia, jinai issisuka.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2012 08 03, 10:15)
Niu va - apžiūrėjau savo šluotą: jos kotas susideda iš narelių, t.y. susisuka ir tikrai nėra jokios papildomos funkcijos, kad paspausti, kad jinai gręžtųsi. O kai uz koto laikai, tuo metu kai centrifuga grezia, jinai issisuka.

Čia matyt kažkokia kitokia, aš pirkau su pedalu, man tas mechanizmas atrodo patikimiau ax.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš savo atsiliepimus apie beta.lt ir grupinis.lt. Jų pasiūlymais esu ne kartą susigundžiusi, ir ne kartą nusivylusi.
Įvertinsiu paskutiniuosius pirkinius.
user posted image
Vaikiškos patalynės užvalkalų audinys gana kokybiškas, malonus liesti. Spalvos kol kas (po trijų skalbimų) neišbluko, užsegimas (užtrauktukas) ne visai patogus. Vizualiai iliustracijos galėtų būti patrauklesnės - yra neišbaigtų linijų, taškų ir pan.
Įvertinimas 7/10.
user posted image
Visa laimė, kad šautuvą pirkau tik vieną. lotuliukas.gif Pasirinkome mėlynos spalvos.
Pirmiausia paminėsiu tai, kad muilo burbulų šautuvas negroja (bet gal tik mūsų g.gif ). Vizualiai jis irgi atrodo kiek kitaip nei nuotraukoje - kitos aplikacijos, kitokia forma. Labai nepatogu keisti elementus, nes jie yra apačioje. Apvertus šautuvą, burbulai liejasi per kraštus. Šaudant visas muilo burbulų skystis per nesandarią rankeną varva žemyn, vaiko rankos muiluotos, slidžios.
Įvertinimas 4/10.
user posted image
Įsigijau net dvejus marškinius (lietuviškas godumas) - baltus ir tamsiai mėlynus.
Baltus grąžinau iškart. Pirmiausia nuvylė audinys, apykaklė labai kieta (beveik kaip kartonas), rankogaliai tokie patys. Jaučiausi vilkinti kažkokį besiglamžantį popierių. Tamsiai mėlynus grąžinau vėliau. Atkreipkite dėmesį - net nuotraukoje jų užsegimas vyriškas (man asmeniškai labai nepatogu). Be to, visos siūlės išvikščios, netolygios.
Verta: jeigu norite pasipuikuoti vilkinti Lee Cooper marškinius, pagamintus Kinijoje.
Neverta: jeigu norite kokybiškų marškinių.
Įvertinimas 3/10
Dabar laukiu lyginimo lentos doh.gif
Atsakyti
Mamos ir ne tik,
norėjau pasiklaust ir sulaukt patarimų dėl šio pasiūlymo:
http://grupinis.lt/V...cija/500249133/
Gal kas pirko kažką panašaus? Kokie atsiliepimai ir komentarai po kelionės?
Ar patikima ši lenkų kompanija? Ar tikrai viskas taip gražu kaip aprašyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2012 08 03, 13:44)
Mamos ir ne tik,
norėjau pasiklaust ir sulaukt patarimų dėl šio pasiūlymo:
http://grupinis.lt/V...cija/500249133/
Gal kas pirko kažką panašaus? Kokie atsiliepimai ir komentarai po kelionės?
Ar patikima ši lenkų kompanija? Ar tikrai viskas taip gražu kaip aprašyta?  g.gif

kaip lenku firma tai nežinau, gal kas atsilieps, bet apie patį viešbuti, tai atsiliepimai - šiaip sau
http://lt.hotels.com...urkija/#reviews
Atsakyti
Del kelioniu, nieko negaliu patarti, nes niekada is masiniu pirkimo svetainiu neteko pirkti. Bet va, musu draugai isigyjo kelione http://grupinis.lt/l...r-ekskursijomis Teks laukt ispudziu
O as siuo metu uzsisakiau petneseliu segtukai
bei buvo akcija Kartu.lt fotodrobei 40x60 cm 49 lt Siuo metu nerandu akcijos nuorodos.
Esame kazkada isigyje fotosesija is grupinis.lt Tai likome patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2012 08 01, 16:05)

o va satino patalyne -tai nesu macius didesnio sss, isskalbiau, tai vaizdas, kad gali mest i siuksliu deze  doh.gif

O per kokia svetaine pirkot satino patalyne ? As pirkau per kuponai.lt bet dar neperziurejau ka isigijau. Tikiuosi pirkot ne is ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2012 08 03, 23:05)
O per kokia svetaine pirkot satino patalyne ?
Čia yra grupinis.lt "interfeisas".
Atsakyti