Parašysiu ir aš savo atsiliepimus apie beta.lt ir grupinis.lt. Jų pasiūlymais esu ne kartą susigundžiusi, ir ne kartą nusivylusi.
Įvertinsiu paskutiniuosius pirkinius.
Vaikiškos patalynės užvalkalų audinys gana kokybiškas, malonus liesti. Spalvos kol kas (po trijų skalbimų) neišbluko, užsegimas (užtrauktukas) ne visai patogus. Vizualiai iliustracijos galėtų būti patrauklesnės - yra neišbaigtų linijų, taškų ir pan.
Įvertinimas 7/10.
Visa laimė, kad šautuvą pirkau tik vieną.
Pasirinkome mėlynos spalvos.
Pirmiausia paminėsiu tai, kad muilo burbulų šautuvas negroja (bet gal tik mūsų
). Vizualiai jis irgi atrodo kiek kitaip nei nuotraukoje - kitos aplikacijos, kitokia forma. Labai nepatogu keisti elementus, nes jie yra apačioje. Apvertus šautuvą, burbulai liejasi per kraštus. Šaudant visas muilo burbulų skystis per nesandarią rankeną varva žemyn, vaiko rankos muiluotos, slidžios.
Įvertinimas 4/10.
Įsigijau net dvejus marškinius (lietuviškas godumas) - baltus ir tamsiai mėlynus.
Baltus grąžinau iškart. Pirmiausia nuvylė audinys, apykaklė labai kieta (beveik kaip kartonas), rankogaliai tokie patys. Jaučiausi vilkinti kažkokį besiglamžantį popierių. Tamsiai mėlynus grąžinau vėliau. Atkreipkite dėmesį - net nuotraukoje jų užsegimas vyriškas (man asmeniškai labai nepatogu). Be to, visos siūlės išvikščios, netolygios.
Verta: jeigu norite pasipuikuoti vilkinti Lee Cooper marškinius,
pagamintus Kinijoje.Neverta: jeigu norite kokybiškų marškinių.
Įvertinimas 3/10
Dabar laukiu lyginimo lentos