Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

QUOTE(vilmak @ 2012 07 13, 22:05)
O kaip grazinti kupona?  blush2.gif
Ir kaip suprasti ta 7 darbo dienu termina? Jis nuo kupono issiuntimo dienos ar nuo tos dienos, kai kuponas pradeda galioti?  4u.gif

As isigijau kupona liepos 1d. 10d. reikejo atsiimt, bet ejau pasiimt prekes 13d ir ten pasake,kad kai zimejau vieta kur atsiimt per klaida nurodziau kita miesta, parasiau kad noriu pinigu grazinimo elektroniniu pastu , tas buvo penktad.o siandien jau gavau grazinima, nors jau tikrai nuo kupono pirkimo praejo 7d. ir ten beta punkte man aiskino kad as turiu vaziuot i Vilniu ir atsiimt ir kad niekas nieko negrazins nes 7 dienos jau praejo.Bet, rezultatas kad visgi grazino.Surizikuot visada verta. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kartuske @ 2012 07 16, 16:34)
As isigijau kupona liepos 1d. 10d. reikejo atsiimt, bet ejau pasiimt prekes 13d ir ten pasake,kad kai zimejau vieta kur atsiimt per klaida nurodziau kita miesta, parasiau kad noriu pinigu grazinimo elektroniniu pastu , tas buvo penktad.o siandien jau gavau grazinima, nors jau tikrai nuo kupono pirkimo praejo 7d. ir ten beta punkte man aiskino kad as turiu vaziuot i Vilniu ir atsiimt ir kad niekas nieko negrazins nes 7 dienos jau praejo.Bet, rezultatas kad visgi grazino.Surizikuot visada verta. mirksiukas.gif

Beje, as grazinima rasiau i beta.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 07 11, 14:12)
Nusipirkau siandien i boulinga, 11Lt. 1 Lt.Man patinka Jasinskio gatveje, Vilniuje. Buvome jau ne karta.  wub.gif

O man ten nelabai, perku nebent tas akcijas is bedos biggrin.gif BIg'e smagus boulingas, akciju irgi ismeta
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 07 16, 14:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
atejau apie jas pasidometi,

nu gal kas gali ka gero parasyt (nu arba blogo)

turiu nusipirkus iš ankstesniųjų akcijų... kažkokio stebuklingo efekto nėra, masažuoja kaip ir visos kitos tokio tipo tamprės, pasiskaitykit čia, yra įvairių atsiliepimų, tik čia ne apie šitas, bet esu čiupinėjusi ir Solidex, tai jos labai panašios

http://www.supermama...166082-550.html

nešiojau visą pavasarį (vasarą, per karščius - tai tikrai ne schmoll.gif , nes jos pakankamai storos, labai aptempia ir dėvint lieka tokie įspaudimai). Kojos kažkiek lygesnės tapo. tačiau kadangi tuo pačiu metu dariausi ir vakuminius masažus, tai matyt padėjo bendras kompleksas... Su sportu nedraugauju mirksiukas.gif , tinginė esu...
Manau, kad kiekvienam individualiai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 07 13, 08:18)
O ka manot apie sitas SKALBIMO IR VALYMO PRIEMONES. suskaiciavau kad jeigu viska atskirai perkant butu 44 lt. o cia 29, apsimoket, bet man tos priemones net nematytos  g.gif

Siu priemoniu tikrai yra RIMI ekologisku skalbimo priemoniu skyriuje 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote ką nors apie SPARKSVILLE? Kažkaip labai didelė nuolaida, o kuponų nupirktų iš praeitų išpardavimų skaičius mažas...
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 07 16, 21:23)
Siu priemoniu tikrai yra RIMI ekologisku skalbimo priemoniu skyriuje  4u.gif

dekui..... nusipirkau as kupona, nes radau supermamose skyreli kad naudojanciu yra tas priemones ir patenkintos
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 07 17, 11:37)
Gal kuri žinote ką nors apie SPARKSVILLE? Kažkaip labai didelė nuolaida, o kuponų nupirktų iš praeitų išpardavimų skaičius mažas...

4u.gif nusipirkau, tik dar nebandziau , nu vasara saviskio prie kompo neprivarau, bet kazkaip tikiuos kad bus gerai.
Atsakyti
Sveiki, gal kas daretes superfoto nuotraukas? Kaip kokybe?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 07 10, 06:53)
Apsisoviau su pizama sad.gif ...... grupinis.lt buvo pizama su sortukais ir maikute, triju spalvu, beje as jos dar nepasiemiau, bet mokejau 26 lt, kaina virsutine nepamenu kokia buvo, na, kaip visada, ispudinga....... drauge parode tokia pat pizama maxima leidinyje nubraukta 19,99, dabar kaina 9,99 sad.gif

na va...... uzpildziau forma grupinis.lt del pinigeliu grazinimo ir po keliu dienu grazino pinigus thumbup.gif
Atsakyti
piestukas arbatmedzio

Tikrai geras daiktas.
Atsakyti
Jei kam reikia puodų - puikus variantas: https://grupinis.lt/...ine-switzerland
user posted image
Naudoju - atsidžiaugt negaliu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 07 20, 08:46)
Naudoju - atsidžiaugt negaliu.  thumbup.gif

o kaip šilumą laiko?
Atsakyti