O, ir aš turiu pasisakyti
Pradėkime:
1. El. cigaretė ir rinkinukas tų visų pribambasų - 10 filtrų, pakroviklis (nepykit už netikslumą, neturiu po ranka) - pirkta šią žiemą, bet ir vėliau mačiau - apie 25 Lt vietoj 140 Lt
Patraukiau kelis kartus, koks siaubas. Apie rūkymo metimą naudojant šias cigaretes net kalbos negali būti
Guli dulka dabar. Bet ne tik Š, bet ir pagūglinus, jau turint tą cigaretę, pamačiau, kad berods pigu.lt kaina tokio pat rinkinuko apie 30 Lt. Na, laimėjimas - keli litai, bet ne 140 Lt pradinė kaina. Dabar jau gerai pagūglinu prieš pirkdama iš grupinių.
2. Krepšinio marškiniai MB krepšinio rinktinės tematika (berods, prieš metus). Kaina 80-90 Lt, nepamenu. Ir ką Jūs galvojate, ne tik medžiaga pačios blogiausios kokybės, bet ir prie paveiklėlio ant marškinių dar užrašyta Kiaulė taupyklė ir jųjų ženklas, na, toji kiaulytė taupyklė
Tai turėjo jie mums primokėti, kad jų ženklą nešiotume. Teko MB nešioti tuos marškinukus namie. Ir tai porą kartų. 3. Sushi huose su savo suši tortu... Na, Supermamos, esu suši mėgėją, reguliariai juos valgau, bet tokių beskonių suši nesu valgiusi. Bet prisipažinsiu, pirkau du kuponus - skūpus moka du kartu
4. Uno kortos - jos dažnai parduodamos ir dideliais kiekiais. Mintis kortų labai gera, retsykiais sumetam uno kortytes, bet jų kokybė - tamsus plonas kartonas
Ir tai už 16 Lt neva už 32. Ten metai parašyti gamybos - 2001 berods. Labai nusivyliau. Tokios kortos vertos būti ilgaamžiškesnės
5. Šilką plaukams pirkau už 119 Lt vietoj 200 Lt (berods), labai patenkinta, nuolaida reali, prekė kokybiška
6. 5D filmas Akropolyje - na, pavyko nueiti tik iš antro karto, nes pirmąjį kuponą pradelsiau. Na, buvo pakankamai
bet antrą kartą neičiau, bet čia jau kita kalba (ir išvis tokios patikrintos vietos ir paslaugos ir joms nuolaidos - lb geras laimėjimas).
7. Žurnalų prenumeratos - Investuok, Vlastybė ir
Cosmopolitan Irgi liuks. Paskutiniojo man pirmą mėnesį vėlavo pristatyti, neva pristatė, bet pasakiau, kad negavau, ir po kelių dienų tikrai jau pristatė
8. Plaukų kirpimas (neatsimenu kur ir kaip, nes pradelsiau ir nepasinaudojau). 50 Lt į balą.\
9. Nupirkau acuvue lęšiukus - net tris poras. Tai kupono galiojimas baigiasi šio mėn. 20 d. Dar neatsiėmiau, bet jie tokie, kuriuos perku Fiellman ir kitose optikos salonuose. Turėtų būti
10. Aha, dar dantukų balinimo pieškukas pavadinimu Hollywood ar Hollywood smile, nepamenu. Porą kartų pabandžiau - efektas kaip išsivalius dantis soda, tik brangiau - 49 Lt
11. O taip, vos nepamiršau, Malikovo koncertas. Geros vietos (vien pirmųjų kuponą nupirkau, gal dėl to), perpus kaina. Beta.lt pirkau. Ir išvis jie realesni, nes brūdą retai stūmia
12. O čia didžiausia gėda - grožio kursai www.carolina.lt, berods, praėjusį pavasarį(odos priežiūra, taisyklinga mityba, plaukų priežiūra ir pan.). Mokėjau atrodo 400 Lt vietoj 800 Lt. Nuėjau į 2 užsiėmimus vietoj 8. Kokia nesąmonė
Ničnieko naujo man nepasakė, nuobodu buvo. Net kelis kartus buvau gavusi žinutę kursų užsiėmimo išvakarėse, kad kursai neįvyks, o bus tada ir tada. O galop, jei neklystu, juos išvis iš darbo dienos vakarų permetė į savaitgalio dienas
Informavo žinutėmis.
13. Nuotraukos spausdinimas ant drobės (neatsimenu kainos) - lyg ir spausdino ANT DROBĖS. Na, tikrai liuks buvo. Dabar kabo viename iš mūsų namo kambarių
14. Taip pat nuotraukos iš neatsimenu kur
- 80 nuotraukų už keliolika litų. Labai geros kokybės
Gal kas ir pasufleruos - reikėjo atsisiųsti jų programėlę, kad įkelti kompiuteriu foto (tikrai ne visi tokią sistemą įdiegę)
15. Soliariumo kremas - irgi norma, buvo nuolaida iš idegusi.lt Nors ir ne labai didelė, bet žymiai pigiau nupirkau kremą, nei pačiuose soliariumuose parduodami.
16. Soliariumui Equador. Abonimentus pirkau 3 kartus. Liuks, nebuvo eilių beveik, ateini, palauki ir deginiesi. O dabar nusipirkau į Boccolo (Solisun soliariumas) Pylimo gatvėje. Gerai, kad pigiau nei Equador - 25 Lt - ir galiojimas iki metų pabaigos. Atvažiavau vieną šeštadienį, sako vietų yra tik kitam šeštadieniui
O man nelabai tas soliariumas pakeliui... Tai dabar ir tampausi šeštadieniai į jį. Kitąkart nepirksiu, nes ten milžiniškos eilės vėlyvą pavasarį, o kas tada ten žiemą dedasi. Nea
17. Internetinės svetainės. Kelis kartus reikėjo. Vienąkart tik šabloną su patalpinimu ir viską pati įkėlinėjau, kitąkart su paslaugos teikėjo info įkėlimu. Taip baisiai ir atmestinai viską sukėlė, taip sunkiai viską darė - tad padėkojau ir pati padariau, kaip reikia. Bet nuolaida gera vien dėl svetainės talpinimo
Gal ir neviską surašiau ir prisiminiau, bet nuoskaudos visos išsakytos