Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 17, 11:00)
Dabar gal akcija yra?  bigsmile.gif

nea tongue.gif
Atsakyti
Aš dar džiaugiuosi kokoso aliejaus kūnui nusipirkus, du dideli indai už 30 litų. Pastebėjau, kad geriausi pasiūlymai būna Betoj.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

esu pirkus sušių tortą iš Sushi house už 49 lt, sušiai labai buvo maži, vos ne visi tik su agurkais, su lašišos gabaliuku buvo tik vienas, viršutinis... Daugiau nepirksiu, pirkau sau gimtadieniu, nusivyliau.
Pirkau šaldytas trintas braškes su cukrumi, Rimo Kvietkaus ūkio, reikėjo atsiimti CUP'e Vilniuje, tai tos braškės tokios pagal skonį buvo vandeningos, tai dar cukraus daugiau įdėjau ir pakaitinau, kad būtų galima valgyti, daugiau nepirksiu, nors braškes tiesiog dievinu.
Esu įsigijusi sau ir dovanoms rinkinukus už 34 lt: kremuką, hidrolatą (gėlių vandenį) ir muilą iš Bio-kosmetikos akademijos, tai patiko, esu iš jų pirkusi ir anksčiau be akcijų, pirkčiau dar.
Taip pat pirkau rinkinuką: levandų maišelį, levandų eterinį aliejų ir hidrolatą, reikėjo CUP'e atsiimti, 19 lt, tai nusivyliau: levandų maišelis labai mažytis, nuo hidrolato oda sudirgo, nors esu pirkus hidrolatą iš kitur, man visai patikdavo, nusivyliau.
Pirkus esu maximos kuponą apsipirkimui su 20 proc nuolaida maximos bazėje, tai visai gerai gavosi, nusipirkau ką ir žadėjau tuo momentu pirkti, tuo pačiu gavau nuolaidą.
Gerai, kad nenusipirkau to nano šepetuko, gerai, kad parašėte atsiliepimus bigsmile.gif O kaip ta apyrankė nuo uodų, gal jau išbandėte ar veiksminga g.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 05 17, 13:30)

Esu įsigijusi sau ir dovanoms rinkinukus už 34 lt: kremuką, hidrolatą (gėlių vandenį) ir muilą iš Bio-kosmetikos akademijos, tai patiko, esu iš jų pirkusi ir anksčiau be akcijų, pirkčiau dar.
Taip pat pirkau rinkinuką: levandų maišelį, levandų eterinį aliejų ir hidrolatą, reikėjo CUP'e atsiimti, 19 lt, tai nusivyliau: levandų maišelis labai mažytis, nuo hidrolato oda sudirgo, nors esu pirkus hidrolatą iš kitur, man visai patikdavo, nusivyliau.

pirkausi abi akcijas. tas kremukas is biokosmetikos dar laukia savo eiles, visa kita sekmingai sunaudojau. del kitos akcijos levandu hidroliato labai sutinku, sudirgino oda, plius jo kvapas buvo labai nenaturaliai astrus, net kartus, sunaudojau berods plaukams ar pastai su gasuliu rolleyes.gif su hidroliatais daugiau nebepraktikuoju, perku tik is kvapu namu, kur man niekad jokiu problemu nebuvo ne su vienu - ir galvos sau nesuku.
Atsakyti
Kas esate pirkusios tokias kelnaites apgaulingos kelnaites ? ar pasiteisina "apgaulė"? ax.gif
Atsakyti
O, ir aš turiu pasisakyti biggrin.gif

Pradėkime:
1. El. cigaretė ir rinkinukas tų visų pribambasų - 10 filtrų, pakroviklis (nepykit už netikslumą, neturiu po ranka) - pirkta šią žiemą, bet ir vėliau mačiau - apie 25 Lt vietoj 140 Lt ax.gif Patraukiau kelis kartus, koks siaubas. Apie rūkymo metimą naudojant šias cigaretes net kalbos negali būti tongue.gif Guli dulka dabar. Bet ne tik Š, bet ir pagūglinus, jau turint tą cigaretę, pamačiau, kad berods pigu.lt kaina tokio pat rinkinuko apie 30 Lt. Na, laimėjimas - keli litai, bet ne 140 Lt pradinė kaina. Dabar jau gerai pagūglinu prieš pirkdama iš grupinių.
2. Krepšinio marškiniai MB krepšinio rinktinės tematika (berods, prieš metus). Kaina 80-90 Lt, nepamenu. Ir ką Jūs galvojate, ne tik medžiaga pačios blogiausios kokybės, bet ir prie paveiklėlio ant marškinių dar užrašyta Kiaulė taupyklė ir jųjų ženklas, na, toji kiaulytė taupyklė lotuliukas.gif Tai turėjo jie mums primokėti, kad jų ženklą nešiotume. Teko MB nešioti tuos marškinukus namie. Ir tai porą kartų. 3. Sushi huose su savo suši tortu... Na, Supermamos, esu suši mėgėją, reguliariai juos valgau, bet tokių beskonių suši nesu valgiusi. Bet prisipažinsiu, pirkau du kuponus - skūpus moka du kartu thumbup.gif
4. Uno kortos - jos dažnai parduodamos ir dideliais kiekiais. Mintis kortų labai gera, retsykiais sumetam uno kortytes, bet jų kokybė - tamsus plonas kartonas sad.gif Ir tai už 16 Lt neva už 32. Ten metai parašyti gamybos - 2001 berods. Labai nusivyliau. Tokios kortos vertos būti ilgaamžiškesnės cool.gif
5. Šilką plaukams pirkau už 119 Lt vietoj 200 Lt (berods), labai patenkinta, nuolaida reali, prekė kokybiška bigsmile.gif
6. 5D filmas Akropolyje - na, pavyko nueiti tik iš antro karto, nes pirmąjį kuponą pradelsiau. Na, buvo pakankamai thumbup.gif bet antrą kartą neičiau, bet čia jau kita kalba (ir išvis tokios patikrintos vietos ir paslaugos ir joms nuolaidos - lb geras laimėjimas).
7. Žurnalų prenumeratos - Investuok, Vlastybė ir Cosmopolitan Irgi liuks. Paskutiniojo man pirmą mėnesį vėlavo pristatyti, neva pristatė, bet pasakiau, kad negavau, ir po kelių dienų tikrai jau pristatė smile.gif
8. Plaukų kirpimas (neatsimenu kur ir kaip, nes pradelsiau ir nepasinaudojau). 50 Lt į balą.\
9. Nupirkau acuvue lęšiukus - net tris poras. Tai kupono galiojimas baigiasi šio mėn. 20 d. Dar neatsiėmiau, bet jie tokie, kuriuos perku Fiellman ir kitose optikos salonuose. Turėtų būti thumbup.gif
10. Aha, dar dantukų balinimo pieškukas pavadinimu Hollywood ar Hollywood smile, nepamenu. Porą kartų pabandžiau - efektas kaip išsivalius dantis soda, tik brangiau - 49 Lt
11. O taip, vos nepamiršau, Malikovo koncertas. Geros vietos (vien pirmųjų kuponą nupirkau, gal dėl to), perpus kaina. Beta.lt pirkau. Ir išvis jie realesni, nes brūdą retai stūmia
12. O čia didžiausia gėda - grožio kursai www.carolina.lt, berods, praėjusį pavasarį(odos priežiūra, taisyklinga mityba, plaukų priežiūra ir pan.). Mokėjau atrodo 400 Lt vietoj 800 Lt. Nuėjau į 2 užsiėmimus vietoj 8. Kokia nesąmonė doh.gif Ničnieko naujo man nepasakė, nuobodu buvo. Net kelis kartus buvau gavusi žinutę kursų užsiėmimo išvakarėse, kad kursai neįvyks, o bus tada ir tada. O galop, jei neklystu, juos išvis iš darbo dienos vakarų permetė į savaitgalio dienas doh.gif Informavo žinutėmis.
13. Nuotraukos spausdinimas ant drobės (neatsimenu kainos) - lyg ir spausdino ANT DROBĖS. Na, tikrai liuks buvo. Dabar kabo viename iš mūsų namo kambarių thumbup.gif
14. Taip pat nuotraukos iš neatsimenu kur blush2.gif - 80 nuotraukų už keliolika litų. Labai geros kokybės thumbup.gif Gal kas ir pasufleruos - reikėjo atsisiųsti jų programėlę, kad įkelti kompiuteriu foto (tikrai ne visi tokią sistemą įdiegę)
15. Soliariumo kremas - irgi norma, buvo nuolaida iš idegusi.lt Nors ir ne labai didelė, bet žymiai pigiau nupirkau kremą, nei pačiuose soliariumuose parduodami.
16. Soliariumui Equador. Abonimentus pirkau 3 kartus. Liuks, nebuvo eilių beveik, ateini, palauki ir deginiesi. O dabar nusipirkau į Boccolo (Solisun soliariumas) Pylimo gatvėje. Gerai, kad pigiau nei Equador - 25 Lt - ir galiojimas iki metų pabaigos. Atvažiavau vieną šeštadienį, sako vietų yra tik kitam šeštadieniui doh.gif O man nelabai tas soliariumas pakeliui... Tai dabar ir tampausi šeštadieniai į jį. Kitąkart nepirksiu, nes ten milžiniškos eilės vėlyvą pavasarį, o kas tada ten žiemą dedasi. Nea schmoll.gif
17. Internetinės svetainės. Kelis kartus reikėjo. Vienąkart tik šabloną su patalpinimu ir viską pati įkėlinėjau, kitąkart su paslaugos teikėjo info įkėlimu. Taip baisiai ir atmestinai viską sukėlė, taip sunkiai viską darė - tad padėkojau ir pati padariau, kaip reikia. Bet nuolaida gera vien dėl svetainės talpinimo mirksiukas.gif

Gal ir neviską surašiau ir prisiminiau, bet nuoskaudos visos išsakytos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusi medvilninį bodį iš akcijatau.lt? http://www.akcijatau...kamu-pristatymu reikalingas daiktas, bet ar vertas dėmesio? g.gif Įdomu kokia kokybė jo?
Atsakyti
Aš irgi esu kai ką pirkusi.
Tuos minėtus dantų šepetukus, kurie tikrai neverti net tų 4 lt, kurie gavosi su jų minėta nuolaida. Jais nusivyliau.

Pūkų rinkiklis, kurio pradinė kaina taip pat be proto išpūsta, o už tą, kurią pirkau, tai irgi nesu labai patenkinta. Buvo paminėta, kad galingas ir eina su laidu naudoti, bet, deja, įsitikinau, kad tik pakrautu galiu naudotis, o ir taip, kad nuimtų pūkus reikia kokius 5 ar daugiau kartų per tą vietą pervažiuoti. (jo kaina buvo kažkur 25-29 su atsiuntimu, vietoj 79 Lt).

Patenkinta likau šešėlių ir dar visokių priedų rinkiniu, kurio kaina buvo apie 30 Lt su pristatymu. Įeina visko ten labai daug, o ir kaina nedidelė, tai tikrai liuks. Bet ši prekė daugiau nepasirodo, buvo prieš naujus metus ir iškart daug kuponų buvo nupirkta.

Na dar pirkau Norwex langų šluostes, tai jomis likau patenkita, o ir kaina, kai pasidomėjau visai normali buvo.

Bet šiaip pastebėjau, kad labai jau daug visokio šlamšto ir labai reikia atidžiai žiūrėti ką pirkti, pasiieškoti prieš tai atsiliepimų ar šiaip info. (buvau susigundžiusi tomis uodų apyrankėmis, bet pasiskaičius nuomones persigalvojau. smile.gif )
Atsakyti
pirkau dar tokia sluoste stiklui valyti (atseit suslapini ir be jokiu purskikliu ji tau puikiai nuvalo), atsiimti reikejo siaures miestelio parduotuveje zukausko g, tai galiu be to, kad pardavejos baisiai mandros pasitaike, tai sluoste su vandeniu realiai nuvale stikla tik kokius max 5 kartus, dabar naudoju ja su purskikliu - is tikruju geras efektas, bet aisku su purskikliu, ne vandeniu, kaip jie skelbesi.
pirkausi spauda ant pagalveles (atsiimti reikejo pc outlet), likau labai patenkinta ir pagalvele, ir spauda, is tikruju buvo super graziai padaryta.
5D filmai pirkti tiek akropoly, tiek oze - kadangi man patinka, tai esu patenkinta kaskart, tik beda ta, akd visi filmukai jau liko perziureti, o nauju neveza taip greitai, kaip noretusi biggrin.gif
kinieciai jasinskio g. (kazkokie naujai atsidare) - pradelsiau kupona, taip ir neisbandziau, bet kadangi skambinau, klausiau, ar sutiktu pratesti ir nesutiko, pas juos pati neisiu ir kitiems nerekomenduosiu schmoll.gif nors i kiniecius labai daznai einu.
sushi prie dalios baldu - viskas liuks, skanu, greita, paskambini, uzsakai ir sutartu laiku atvaziavus atsiimti visada jau buvo pagaminti.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 05 17, 14:30)
Sveiki 4u.gif

esu pirkus sušių tortą iš Sushi house už 49 lt, sušiai labai buvo maži, vos ne visi tik su agurkais, su lašišos gabaliuku buvo tik vienas, viršutinis... Daugiau nepirksiu, pirkau sau gimtadieniu, nusivyliau.

Pirkom irgi gimtadieniui, bet nei dydis, nei ivairumas nenuvyle. Ir su lasisa buvo ne vienas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulis1028 @ 2012 05 17, 18:19)
Gal kuri esate pirkusi medvilninį bodį iš akcijatau.lt? http://www.akcijatau...kamu-pristatymu  reikalingas daiktas, bet ar vertas dėmesio?  g.gif  Įdomu kokia kokybė jo?

Esu pirkusi. Audinys tikrai kokybiškas, tvirtas, nenusiskalbė ir neišsitampė (ėmiau juodą).
Minusas - nors ėmiau dydžiu didesnį (buvau girdėjusi jau, kad tvirto audiniio), bet netikėjau, kad bus taip sunku įsisprausti doh.gif biggrin.gif Sunkiai tamposi g.gif Jaučiuosi šiltai ir apsaugota kaip naras biggrin.gif
Ir bent man labai didelis minusas - lenda kelnaičių dalis į užpakalį, matyt netikęs išpjovimas, per siauras ir aukštas g.gif

Kai galiu palyginti su tokiais, tai geriau kiek brangiau, bet visapusiškas komfortas (ir puiki kokybė taip pat): http://www.intymipag...kes/Bodis-Bona/
http://www.intymipag...-Juodoji-Naomi/
Bet čia mano asmeninė nuomonė: akcjinių bodžių kokybei sakau - taip, bet patogumui - ne ax.gif
Atsakyti
sveikos

esu pirkusi AQUA piešimo kilimėlį, tai thumbup.gif pasiteisino, dukrytei labai patiko, kol tušinukais neaprašė pati doh.gif
ir drambliuką prieš Kalėdas , ant kurio galima buvo piešti fosforiniu pieštuku, atseit, matosi tamsoje.
nu tas tai buvo paskutinis Š, nieko jis nepiešė, labai reikėjo spausti kad papieštų ir nelabai matėsi. tai dabar tas drambliukas mėtosi žaislų dėžėje kaip minkštas žaislas, pieštukas neaišku kur
Atsakyti